Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Youtube´i reklaamid. Need just, mis on nagu mega pikad. Olin pesemas ja hea muss käis taustaks ja järsku algas mingi Betsafe jalkagurude osa. Nagu wtf? ma olin in da zone pesemisel ja järsku selline asi. -
-
Sulle hakkab juba vaikselt ajudele. Igat sorti kuulsustele ja staarikestele on see hullem kui Hispaania inkvisitsioon. Maailmas on hetkel vaid üks staar, keda kõik jälgivad ja tsiteerivad! See on halenaljakas, kuidas nad kannatavad tähelepanupuuduse käes. Samas antropoloogilisest vaatenurgast ülihuvitav eksperiment pealt vaadata
Leave a comment:
-
päevalehe müstilised "mudelid" mis järjepidevalt hukku ja kadu koroona haigete näol ennustavad a siiani üpris mööda olnudLeave a comment:
-
-
Kui ma paar aastat tagasi tegin tähelepaneku, et juba ilmutakse jõusaali trenni tegema ka Denis&Grigori pedekottidega siis üks tegelane siin ütles, et ta kannab ka sellist ja kas läpakakott on ka pedekott?
Noorus on hukas!Leave a comment:
-
-
Hea kui elus on prioriteedid paigas .
Aga elu käib ringiratast. 40+ on taas ainult kõhulihased ja fit man as hell. Osad nimetavad seda keskeakriisiks.Leave a comment:
-
-
-
-
Ise ajan ennast närvi. Kui kontoris käima ei pea ja rutiin lagunenud, siis igasugune distsipliin ja produktiivsus on samuti langenud. Lisaks olen ca 3 nädalaga 5 kilo juurde võtnud.Leave a comment:
-
Pedekotis on mugav ka relva kanda.. ei prindi, on kergesti haaratav (versus siis seljakott) jmsLeave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: