Algselt postitas eika
Vaata postitust
Pluss, et miks peaksid vanainimesed just hommikul käima? Äkki võiksid noored hommikul käia, on siis vaja õhtuni töllerdada?
Ja nemad käivad üksinda, mitte kahekesi või kambakesi. Kambas käivad ikkagi teismelised, äkki võiksid nemad enda asjad hommikul ära teha?
Ja tegelikult öeldes, siis nõuka aja inimestel ongi üsna lõtv suhtumine. Nemad elavad oma elu, on juba kannatanud piisavalt ja mis seal ikka. Kuigi täna nägin mingit vanamutti, kes hakkas keset kõndimist ninast tatti välja nuuskama. Ikka sellisel mõnusal üks ninapool kinni ja siis mõlemad lõõrid puhtaks. Siis oli küll korraks ketas.
P.S. Ja mul on see vanainimeste argument isiklikult väga poogen, kuna mul vanu sugulasi pole. Kui ta käib, las ta käib. Kui ma ise sellest haigeks jään, siis, noh, samuti YOLO!
P.P.S. Ja kui meie töökaaslastest rääkides, siis ilmselt kõige rohkem võtab reide läbi linna toimetusse ette meie korruse kõige vanem inimene. Sest neile on liikumine ka oluline. Ja mis sa ikka seal kodus istud, kui veel liikuda saad, sest mis see elu koju voodisse jäädes ikka oleks. Sest YOLO!
Leave a comment: