Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ise ajan ennast närvi. Kui kontoris käima ei pea ja rutiin lagunenud, siis igasugune distsipliin ja produktiivsus on samuti langenud. Lisaks olen ca 3 nädalaga 5 kilo juurde võtnud.
Telefoni, euromünte, pakk sihvkasid, 2 kondoomi(kõlblik kuni juba mõõdas), 4 karvade või puruga kaetud nätsu Stimorol, pudel Eau De Cologne Sahat, tundmatut tabletti, Mercedese märki, millel ring eemaldatud, pastakat ja/või kruvikeerajat?
Kindlasti ka nuga, 95 prossul tibladel see kaasas 24/7
mida pedekott sisaldab siis? ma käin siiamaani rahakott ühes taskus ja telefon teises, mida veel vaja on?
Pakun:
Telefoni, euromünte, pakk sihvkasid, 2 kondoomi(kõlblik kuni juba mõõdas), 4 karvade või puruga kaetud nätsu Stimorol, pudel Eau De Cologne Sašhat, tundmatut tabletti, Mercedese märki, millel ring eemaldatud, pastakat ja/või kruvikeerajat?
Ei lugenud. Kui ma olin 21, siis ei mingeid tobisi ja ei mingeid veine, vaid olid kõhulihased ja fit man as hell. Nüüdseks 29 aastaselt loen ma ainult iha.ee foorumit ja siinset.
Eksole. Mina olin siis ka 8 aastane. Sina olid 16 ja ilmselgelt 16 aastane ei kuulaks mingit rahva oma kaitset, et saamaks aru mis asi on pedekott, vaid annaks laua all kellegile suhu pigem, cmon nagu!
Leave a comment: