Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Film

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Noorsugu on hukas jep. Küll kaala ja/või raudidas selgitavad täpsemad süüdlased.
    Nii lambile avaldusele saab tulla vaid oma suure iidoli Mikk Pärnitsaga konsulteerides.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Kalev - minu jaoks lääge moos ja ülepaisutatud visioon 90date algusest. Noorema generatsiooni jaoks ilmselt et oh, äge, selline värk sis oli nõukaaja lõpp. Ja minu Kalevi lemmikmängija, Andrus Nagel, sai väärimatult vähe filmiaega. Segaseks jäi üldse, et nahhui seda Kullamäe liini pushiti, ja miks Sokk nii õnnetu statist oli Aga olgu, ei hakka rohkem spoilerdama. Minge ja vaadake ise, saate vähemalt mingi emotsiooni sealt. Mõnu arvustust loeks küll hea meelega.

PS no ma ei saa - Malmsten = traagiline Ted Lasso, ei suuda kunagi sellest nüüd üle saada...

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
    siis toodi üks päev mingi poiss minu juurde letti, kes olevat kõiki melchiore mitu korda näinud
    Minu kaastunne. Siin peavad juba eksperdid sekkuma.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Üle hulga aja oli minulgi paar vaba tundi, et korra Artises käia. Saalis kolm inimest, all raamatupoes ehk umbes neli. Koroona või mittekoroona, inimesed istuvad õhtuti kodus. Kardan väga, et Artis seda talve üle ei ela.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Noorsugu on hukas jep. Küll kaala ja/või raudidas selgitavad täpsemad süüdlased.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Hmm.. ma ei tea, kas kutse-eetika lubab mul seda teemat veel surkida, samas sellele melchiori spetsialistile tahaks küll koha kätte näidata. Dilemmad dilemmad.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Laip lamas palju rinnu lavatsil.

Carmen Mikiveri piinati. Rinnad paljad.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Kuram. Küsisin siis kaheksandike käest, kas oli melchioris rindu näha, nemad ei mäletavat. Ma omast arust kehitasin õlgu, aga siis toodi üks päev mingi poiss minu juurde letti, kes olevat kõiki melchiore mitu korda näinud, "ja tema ka pole kordagi rindu näinud seal!!!"

No vot siis. Kummitusrinnad.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja El President poolt

kas sellest võib välja lugeda, et klientkohtunike äratinistamisest juttu ei tehtud?
    Aa, tehti ikka. Dinamole rahamaksmine ja siis kohtunikejamad olid ka sees. Pigem siis sellise "ah, paratamatu shit toonases ühiskonnas".

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Lubasin seekord kirjutada ka tööandja hüvanguks ühe filmiarvustuse. Samas kuulsin ühe daami käest, et tema mingid sõbrad on minu siinsete filmiarvustuste fännid, siis lisan siia, et "tisse polnud".
    https://elu.ohtuleht.ee/1070483/arvu...nostalgiatoode
    kas sellest võib välja lugeda, et klientkohtunike äratinistamisest juttu ei tehtud?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Lubasin seekord kirjutada ka tööandja hüvanguks ühe filmiarvustuse. Samas kuulsin ühe daami käest, et tema mingid sõbrad on minu siinsete filmiarvustuste fännid, siis lisan siia, et "tisse polnud".
    Eesti spordis on mõned lood, mida tahaks näha filmina. Murdmaasuusatamise saaga „Keemik“, odaviske taustalugu „Väikese Vändu sekeldused“ või dramaatiline rallilugu Markko Märtini karjäärist. Üle kõige troonib muidugi Tallinna Kalevi N Liidu meistrikuld aastast 1991 ja õnneks on sellest kangelasteost sellest nädalast ka film kinodes.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Wingback poolt
    Eesti filmides on suht default, et tissivälgutamine pannakse sisse. Näiteid on mitmeid.

jep, see pidigi vist olema "Kirsitubaka" eetrisoleku ajal 1.01.2016,
    kui Ajumurru grupis kerkis reaalajas sama küsimus
    Algselt postitanud kasutaja Aivo Vaske poolt
    Tekkis küsimus, et miks uuemates eesti filmides pidevalt alasti ujumas käiakse.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    Pole kordagi Riigikogu infotunnis tisse näinud
    Oo, valitsus, where are thou?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Pole kordagi Riigikogu infotunnis tisse näinud

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Eesti filmides on suht default, et tissivälgutamine pannakse sisse. Näiteid on mitmeid.

Leave a comment:

Töötlen...