Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Film

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja allars poolt
    Küsiks Mõnult, mis teema Ad Astraga on? RTs on audience score kõigest 40%, kuid kriitikute hinded erinevatel saitidel üsna kõrged. Millest selline vahe?
    Ma ei oskagi öelda. Minu jaoks töötas imeliselt. Samas mulle väga meeldivad kosmoseoopused.

Ja milles teema? Ilmselt on tänapäeva vaataja jaoks tegu aeglase mõtisklusega. Kui sulle meeldis Tarkovski Solaris, siis see klikib. Kui fännad marveli koomiksifilme, siis pigem ei.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Küsiks Mõnult, mis teema Ad Astraga on? RTs on audience score kõigest 40%, kuid kriitikute hinded erinevatel saitidel üsna kõrged. Millest selline vahe?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    mis krdi imepakett või telekas või asi sul siis on? Ma saan aru et Mäger oma kinseskooptelekaga ei programeeri seda välja.
    Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
    Kas kineskoopteleri vaatamine on siinses meesšovinistlikus foorumis keelatud?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kenny's Heroes poolt
    Kuskil viidata sellele infole, et nad jõhkralt kahjumis? Huvi pärast. Oleks arvanud, et vastupidi.
    Üks rõve rahategemine ta paistis olevat, eriti kui neid lisaosasid vahele topiti. Igaljuhul on see star warsi nimi nii ära solgitud, ei saagi aru miks peaks keegi peale last jedid enam huvituma.
    (olgem ausad, päriselt head filmid olidki ainult IV ja V)
    Algul investeeriti ju 4 miljardit, et need õigused üldse osta Lucaselt. Filmide eelarvetele pane veel teine samapalju otsa, et marketingi eelarve saada. Puhtalt filmide pealt ei ole nad veel sentigi teeninud kokkuvõttes. Mänguasjad, blurayd ja muu jura on juba teine asi.

edit: viimane film on siit küll puudu, aga suures plaanis ei muuda see midagi.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Nägin ka viimase eestlasena nüüd Tõe ja Õiguse ära ning pean möönma, et olen natuke šokeeritud, kui hea film see oli. Dialoog tundus ehe, näitlejatööd pea eranditult suurepärased, visuaalne külg paitas silma ja lugu ise veeres ka igati loogiliselt (kuigi paari asja kallal võiks norida ja oli tunda, et kõikide teemade lahtimängimiseks pidanuks film veel pigem olema). Filmis oli kümneid kohti, kus võinuks vindi üle keerata, aga Toom suutis kõiki neid kohti vältida. Võimas.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Shparkz poolt
    Siia otsa veel marketingi budget ning kinodele jääv osa piletirahast ja seis on suht sitt miki hiirel viimase filmiga.

Miks aga need filmid tehti? Eks ikka mänguasjade müümiseks.

Puhtalt filmidega on Disney ikka jõhkralt kahjumis Star Warsiga ikka veel. Mänguasjade müüke ei tea ja ei viitsi uurida ka. Kuldmunast on asi veel kaugel.
    Kuskil viidata sellele infole, et nad jõhkralt kahjumis? Huvi pärast. Oleks arvanud, et vastupidi.
    Üks rõve rahategemine ta paistis olevat, eriti kui neid lisaosasid vahele topiti. Igaljuhul on see star warsi nimi nii ära solgitud, ei saagi aru miks peaks keegi peale last jedid enam huvituma.
    (olgem ausad, päriselt head filmid olidki ainult IV ja V)

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Okei, tunnistan oma küündimatust, kuna telekat kasutan ainult HDMI juhtme otsas, aga kas telekanali pausitamiseks peab midagi juurde tellima? Praegu ma küll ei leidnud sellist võimalust.
    Kas sul Digiboksi puldil ei ole tagasi-edasi-paus nuppu kuskil all? Muidu vist peab olema see järelevaatamise võimalus ja ma tean, et Elisas maksab see vist 1 euro kuu?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Siia otsa veel marketingi budget ning kinodele jääv osa piletirahast ja seis on suht sitt miki hiirel viimase filmiga.

Miks aga need filmid tehti? Eks ikka mänguasjade müümiseks.

Puhtalt filmidega on Disney ikka jõhkralt kahjumis Star Warsiga ikka veel. Mänguasjade müüke ei tea ja ei viitsi uurida ka. Kuldmunast on asi veel kaugel.

Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    Miks kuldmune munev kana maha lüüa?:

Force Awakens - budget 245 mil - boxoffice 2,06 bil
    The Last Jedi - budget 317 mil - boxoffice 1,33 bil
    Rise of the Skywalker - budget 275 mil - boxoffice seni 774 mil

spin-offid:
    Rogue One - budget 200 mil - boxoffice 1,05 bil
    Solo - budget 275 mil - boxoffice 392 mil

Spinoffe tõenäoliselt ei tule enam pärast Solo katastroofi. Ja kui rahvas näljane 10a pärast, uus generatsioon peal, küll siis tuleb originaalfilmide osa X ka.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Vaatan seda ETV pealt (kinos käisin ka) ja närvi ajab, et ei saa pausile panna või tagasi kerida. Aga millises episoodis see megaseks on, ma seni pole küll näinud? See, kui ta kunstrinnast last toidab või?
    mis krdi imepakett või telekas või asi sul siis on? Ma saan aru et Mäger oma kinseskooptelekaga ei programeeri seda välja.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Vaatan seda ETV pealt (kinos käisin ka) ja närvi ajab, et ei saa pausile panna või tagasi kerida.
    Aastal 2020 saab muidu.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Loodetavasti see on nüüd tõepoolest selle looga kõik.
    Looda sa!

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Põhimõtteliselt võiks küsida, milleks need kolm lisafilmi?.
    Miks kuldmune munev kana maha lüüa?:

Force Awakens - budget 245 mil - boxoffice 2,06 bil
    The Last Jedi - budget 317 mil - boxoffice 1,33 bil
    Rise of the Skywalker - budget 275 mil - boxoffice seni 774 mil

spin-offid:
    Rogue One - budget 200 mil - boxoffice 1,05 bil
    Solo - budget 275 mil - boxoffice 392 mil

Spinoffe tõenäoliselt ei tule enam pärast Solo katastroofi. Ja kui rahvas näljane 10a pärast, uus generatsioon peal, küll siis tuleb originaalfilmide osa X ka.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Star Wars oli ausalt öeldes päris äge. Kõige rohkem meeldis algus, non-stop kihutamine ühest seiklusest teise. Kui aeg maha võeti ja alustati perekondlike murede arutamisega, polnud loos enam vajalikku intensiivsust. Lõpp on muidugi igati ettearvatav ja liiga sarnane sellele, kuidas 1983. aastal originaaltriloogia lõpetati. Põhimõtteliselt võiks küsida, milleks need kolm lisafilmi? Aga mulle Daisy Ridley väga meeldib ja mul on hea meel, et ta Jedi staatusesse välja jõudis. Loodetavasti see on nüüd tõepoolest selle looga kõik.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Eelmisest kümnendist tooks lihtsalt esile intelligentse sci-fi. Uus Bladerunner vapustas enim, Arrival ja Ex Machina olid samuti suurepärased. + siis muust žanrist Get Out väga originaalne.

Hea kui selliseid asju juletakse teha peavoolu kino jaoks kohutaval rebootide ja järgede ajastul

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kui eelmisel õhtul veini juua ja foorumis Stokiga vaielda, siis on eriti mõistlik hommikul kell 11.10 minna Star Warsi seansile. Ma olen alati mõelnud, et ju ma ei armastanud Star Warsi nii palju, et seda nii kirglikult vihata, kuid uutest Star Warsi filmidest on Rogue One ainus, mida ma olen nõus vabatahtlikult taasvaatama. Ühesõnaga saalis oli umbes 10 inimest ja kui esimene tund mööda sai, siis sain aru, et mul on kogu see tund ilgelt igav olnud ja ma ei saa üldse aru, mis kuradi kamm käib. Peategelanna on erakordselt sarmitu ja koguaeg pinges alakõhuvalude näoga, Adam Driver, kelle vastu on mul varjamatu mancrush, on selles osas veidi leebemalt hädavares. Lõpuks hakkas asi kerima, tehti kõik cameod ära, fännid ilmselt kiljuvad, aga lõpptulemus oli täiesti "meeh". Lõpplahendus oleks võinud ka teistpidi olla ehk Kylo oleks võinud seal paarist ellu jääda ja kõik muu kräpp. Vupiduu, nüüd spoilisin kellelgi ära ilmselt...

P.S. See, kes seda filmi tõlkis, peaks küll uuesti kooli minema.

Leave a comment:

Töötlen...