Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eks ma saan su üritusest ära panna aru, aga Dark Knighti filmi maha teha ka päris ei saa läbi lapsikuks tembeldamise. Reaalsuskaugus muidugi, aga mina võrdlesin ikkagi mängitavaid rolle mitte filmi süzeed. Asi taandubki lõpuks maitsele ja vaadates rahva arvamust ja populaarsust, siis mõlemad mehed suutsid ikkagi filmiajaloo mastaabis vinged rollid maha panna.
Aga mängitav roll sõltubki sellest, kas tegemist on reaalsuskauge või (hüper)realistliku filmiga.
Üks mängis multifilmi-jokkerit, teine mängis realistlikumat versiooni sama nimega tegelasest - ehk süzee dikteerib karakteri- ehk need kaks pole samad karakterid
Kas Arno Tali on/oli siis paha või hea tegelane?
Asking the real questions.
Väga õige küsimus. Ja Rahva Omakaitse hiljuti arutas vaat et veelgi paeluvamate küsimuste üle. Miks kinkis õpetaja selle viiuli Arnole, kui ta kunagi seda ei mänginud? Ja miks on ainus nimeline naistegelane Teele?
Parima filmina "Parasiiti" oleks vist Tarantinode jm kõrval liiga naiivne pakkuda?
Algselt postitanud kasutaja Peeter I poolt
ajee siis
Muidugi tv reitingud jälle all nüüd, ülekandega võib võimelda ühte ja teistmoodi (nudida ülekandes jagatavte auhindade arvu, kestvust, tuua tagasi JUHT), aga tavaline inimene Marveli toodangut jm ei leia.. ja nii ta läheb.
Kuidagi läks nii, et Richard Jewell läks minu radari alt läbi. Film turvamehest, kes leidis Atlanta olümpiamängude ajal pommi, aga keda esialgse kangelase staatuse järel hakati ennast FBI ja meedia poolt terroristiks pidama. Filmis on Sam Rockwell, mis on vist pea alati kvaliteedinäitaja. Peaosas Paul Walter Hauser, kelle senimaani tuntuim roll oli veidi pikaldase KKK liikmena Blackkklansmanis. Clint Eastwood oskab endiselt teha ja leida häid lugusid ja ehkki ma pole kindel, et Kathy Bates oleks pidanud selle eest saama oskarinominatsiooni, siis üleüldiselt on tegu väga hea filmiga. Mõnusoovitus.
Tisse pole.
Jah, kui kõrvutada Dark Knighti filmiga siis muidugi pettunud. Lapsik ja reaalsuskauge fantaasia vs draamafilm- ilmselt polegi ju samale sihtgrupile mõeldud. Ühtlasi pole ka samad karakterid, isegi kui nende nimi on sama.
Eks ma saan su üritusest ära panna aru, aga Dark Knighti filmi maha teha ka päris ei saa läbi lapsikuks tembeldamise. Reaalsuskaugus muidugi, aga mina võrdlesin ikkagi mängitavaid rolle mitte filmi süzeed. Asi taandubki lõpuks maitsele ja vaadates rahva arvamust ja populaarsust, siis mõlemad mehed suutsid ikkagi filmiajaloo mastaabis vinged rollid maha panna.
Minu arvates on Parasiit üks selle kümnendi parimaid filme ja üldse ka suure plaani üks väga tugev film. Ehk lõpuks ometi võitis kõige parem film. See ikka pigem haruldus.
Ei saa siiani aru, et Joaquin Phoenixi jokkeri fenomenist.... sa saad parima peaosa rolli eest, mis tehti 10 aastat tagasi kõrvalosana (RIP Ledger) sellistelt, et reaalselt terve maailm rääkis ja isegi kuningas (Nicholson) praises ette ja taha. Võibolla minujaoks lihtsalt muudab kummastavaks selle see, et ma ei saanud Jokkeri fenomenist samuti eriliselt aru ja olin filmis väga pettunud.
Jah, kui kõrvutada Dark Knighti filmiga siis muidugi pettunud. Lapsik ja reaalsuskauge fantaasia vs draamafilm- ilmselt polegi ju samale sihtgrupile mõeldud. Ühtlasi pole ka samad karakterid, isegi kui nende nimi on sama.
Aga Oscarite jagamine oli iseenesest maruigav. Kolm tundi mingit suvalist jauru, siis mingid megaigavad tänukõned (Renee Zellweger oli kõige hullem). Ainsad toredad elemendid olid korealaste rõõmupidu ja siis Billie Eilish. Rohkem ma enam end ei piina ja öösel seepärast üleval pole...
Vaatasin eile veel Harrieti ära, mille peaosaline kandideeris siis parima naisnäitleja kategoorias. Tegu 19. sajandi järjekordse mustanahaliste orjanduslooga, kus pahadel tegelastel on blondid juuksed, sinised silmad. Kus headel tegelastel on koguaeg palved huulil ja õnnetu kaugusse vaatav pilk. Ses osas oli hästi tavaline ja täpselt selline film, mis USAs läheb peale, meile ei jõua isegi kinolevvi. Aga lõpptulemusena pean tunnistama, et täitsa hästi ülesehitatud ja pingeline film. Janelle Monae peksti surnuks, muus osas oli ka täitsa okei.
Igasugused koomiksifenomenid nagu ka Jokker on üldiselt mõttetu edasitagasi merchi ja raha väntamis üritus. Aga miks too Phoenixi oma väärib austust on puhtalt selle pärast, et see lihtsalt eraldiseisvana on väga hea film. Stsenaarium, atmosfäär, režii, eriti veel näitlejatöö. Suva see, et see karakter tehti hästi ära umbes 10a tagasi, niikuinii tehakse tänapäeval kõike uuesti. Vähemalt üks läks täppi.
Leave a comment: