Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Käisin kinos vaatamas filmi Colossal, millest ma ei teadnud esialgu mitte midagi. V.a. et esialgu on Anne Hathaway ja siis on mingi koletis. Eesti- ja ka venekeelne ebaõnnestunud pealkiri viitab justkui romantilisele komöödiale, algus viitab sellele ka. Aga korraga keerdub asi ikka väga võimsalt ümber, tahtmata spoilida, siis ma olin korduvalt väga üllatunud ja imetlesin, et kui laheda ideega film ära tehti, kus ka lõpp ei olnud siirupine. Ei, noh, sigatore!
-
Nüüd kui jälle on aeg inimestel täielikult ratsionaalsus kaotada ja mingitel maailma juhtivatel oinastel verelust tõuseb, tuli kohe meelde üks 1984. aasta inglise tele jaoks tehtud film, mille BBC esialgu ära keelas, kuid mida hiljem hakati tõstma esile ühe sellise filmina, mida 'kõik maailma liidrid peaks nägema ja koolis peaks seda väntama'. Ma ei tea kas ma viimasega päri oleks, sest see oli nii kuradi toorelt karm film, et endale jättis kunagi pikaks ajaks võbina sisse. Ei ükski horror, ega muu apokalüptiline film mida näinud olen, pole kaugeltki selle filmi okile lähedale jõudnud, mis just vist tuleneb sellest, kui külmalt realistlikult ta esitletud on, nimme dokumentaali vormis.
Threads pealkiri, aga nõrganärvilistele ei soovita.
Leave a comment:
-
Ma ei ole animespets. Tavalise kommertsfilmina on see uus päris asjalik.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMinu jaoks on GITS üks aegade lemmikanimesid, seepärast ei läinud seda üldse vaatama. Reviewd ütlevad ka, et ma tegin õigesti.
Leave a comment:
-
Minu jaoks on GITS üks aegade lemmikanimesid, seepärast ei läinud seda üldse vaatama. Reviewd ütlevad ka, et ma tegin õigesti.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustGhost In The Shell oleks väga tore kui ei peaks neid jubedaid 3d prille kasutama. Mulle visuaalselt põnevad asjad meeldivad, suudan isegi jaapanlaste Hollywoodi näitlejatega asendamise andeks anda.
Leave a comment:
-
Ghost In The Shell oleks väga tore kui ei peaks neid jubedaid 3d prille kasutama. Mulle visuaalselt põnevad asjad meeldivad, suudan isegi jaapanlaste Hollywoodi näitlejatega asendamise andeks anda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: