Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Katk
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    argument
    Selle peale tahaks küsida, et kellele seda filmi suunatud on sinu meelest kui mitte lastele? Kui neile sobib ja vanemad viivad nad kinno seda vaatama siis on tegijatel ju kõik korras. Polegi mõeldud nii vanadele nagu sina Mõnu (sorry, sa pole enam laps ).
    NB See ei tähenda, et seda vaatama peab minema! Kurat teevad veel muidu järje sellele kui vaatavad, et box office's läheb hästi.

Võta aga nt How to Train Your Dragon ja httyd2 siis need on just sellised animatsioonid mida annab ka täiskasvanud inimesel väga nauditavalt vaadata.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Täna käidi seevastu Autod 3 vaatamas. Best of the bunch, päris tugevalt.

Peaks ise ka lõpuks mingi filmi vaatama. Praegu on isegi sarjadest ainult GoT mida vaatan ja noh, rohkemaks lihtsalt pole aega leidnud... :/

Leave a comment:

• allars
    replied
    Kõnealune film tundub olevat nii halb, et seda peaks isegi vist vaatama minema.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Mul naine käis seda emoji värki eile pojaga Solarises vaatamas (kui mulle helistati olid juba neil piletid ostetud ja ma ei saanud neid enam ümber veenda). Väidetavalt ei olnud nii jube kui kirjutatakse. Pojale meeldis pmst sama palju kui supervaras 3 kuigi ta on eriline minionide fänn. Naise arust oli see isegi toredam kuna supervaras oli (ülla-ülla) ettearvatav.
    Ise vaatama aga ei lähe kuna mulle tundub juba esialgne idee emoticonidest film teha vastukarva.
    Noh, argument "lapsele meeldis" on umbes sama, et "aga mu lapsele meeldib ju iga päev burgereid süüa". Probleem ongi selles, et kuidas lastele kaastunnet tekitades kaupa maha müüakse. Minionide viimased osad on ju ka tegelikult sarnase põhimõttega, aga see film on seejuures eriti küüniline, kus tehakse selgeks, et kui sa sõnumeid piisavalt ei saada ja kui sul pole piisavalt äppe, siis on moibiilis olevad tegelased väga-väga kurvad.

Järgmisena võiks teha toreda filmi Onu Joelist, kes on väga kurb, kui väike poiss või tüdruk temaga koos autoga sõitma ei lähe. Onu Joel ohkab ja nutab kodus õnnetult. Lõpuks istub hea laps temaga autosse ja sõidab päikese poole. The End.

Ja siis saab ka öelda, et tegelikult polnud nii õudne, sest lapsele meeldis ja naine on ka halvemat filmi näinud.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Mul naine käis seda emoji värki eile pojaga Solarises vaatamas (kui mulle helistati olid juba neil piletid ostetud ja ma ei saanud neid enam ümber veenda). Väidetavalt ei olnud nii jube kui kirjutatakse. Pojale meeldis pmst sama palju kui supervaras 3 kuigi ta on eriline minionide fänn. Naise arust oli see isegi toredam kuna supervaras oli (ülla-ülla) ettearvatav.
    Ise vaatama aga ei lähe kuna mulle tundub juba esialgne idee emoticonidest film teha vastukarva.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    Miks sa seda vaatamas käisid
    Tasuta sai ja tahtsin näha, kui oossomilt halb siis on. Ei olnud maailma kõige halvem film, aga üsna sinna lähedale.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Käisin eile Emojit vaatamas, üsna väga vaevaline vaatamine oli. Mõnu hoiatusgarantii!
    Miks sa seda vaatamas käisid

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Käisin eile Emojit vaatamas, üsna väga vaevaline vaatamine oli. Mõnu hoiatusgarantii!

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Wind River minu jaoks selle suve parim. Dunkirk jääb tsipa-tsipa alla.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Käisin kinos. Wind River oli filmiks. Selline vaikne reservaadielu, kuid kui pauku tehakse, siis paugud on väga kõvad. Jeremy Renner mängib ja puha. Aetakse mõrvar-vägistajat taga. Ilgelt vinge tulevahetusstseen on ka, tisse ei näe, korraks ainult lahkamislaual karvast tutti. Aga suurepärane film on, Mõnu007 kvaliteedikarantiin.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Torusiili joob hommikuti.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Mis narkootikume tarvitab Luc Besson?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    maitse asi. See Atonementi võte on küll korralik filmitegemine, aga mu jaoks liialt üle dramatiseeritud ja liiga palju toimub + mingit efekti on peale puistatud pildile. Dunkirki reaalsus on suhestatavam.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    'Atonementi' one-take on üks mu lemmikuid stseene ever.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    seal oli see lege/goat one-take, right?

Leave a comment:

Working...
X