Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Meie Seniga olime eile igatahes linnas ja mii mõnigi lontrus sai pasunasse.
    Isver kui lahe - kuhu te ballacki jätsite?

Ning tõsisemalt: Kus on Kalev Rebane ja Jüri Liim? Mitte, et ma neid mehi taga igatseks.

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
      WTF? Eestlane oli Vabadussõjas samuti vähemuses! Kõik arvasid, et pole mõtet, pole jõudu, meid on vähem jnejnejne. Meie vastu toodi lisaks venkudele veel läti kütipolkusid, hiinlaseid ja teisi sulelisi. Eestlane võitles peaaegu, et paljaste käte, tahte ja tääkidega omale vabaduse välja. See mis toimus oli rets, koolipoisid tapsid ja veristasid vange, sõdureid.. tapsid maha nagu tegi seda venelane. Ja see mõjus.

Kui me valmis ei ole, on näiteks, ma ütlen näiteks ja teoreetiliselt, umbes ühe tunniga Eesti välismaailmast ära lõigatud ükskõik mis riigi poolt kel selleks vaid soovi on. Vittu me kõik kardame ja põeme, nagu mingid sitturid.. Loomulikult on meil vara asuda ükskõik mislaadi vastuaktsioonidele metslase tasandil, kuid siiski me peame tundma, et oleme eestlased ja hoiame kokku mitte ei sõima ega tänita omade kallal. Üks on rohkem rahvuslane, teine vähem ja kolmas don't give a shit @ all.. Pärast nutame ja halame jälle, et näe saime haiget jälle. Hoiaks me samamoodi kokku kui venkud seda teevad siis tunneksite end eestlastena mitte eesti riigi kodakondsust omavate isikutena.

Samuti, ma ei tõstaks kõiki venelasi ühte patta, selekteeriksin neid nii:

1) Venelased ehk normaalsed ehk nö "targad venelased" kes on rahulikult kodus.
      2) Venkud ehk Tiblad (suure tähega) - agressiivsed väärastunud mõtlemisega isikud kes ei tea kus riigis ja millistel printsiipidel nad peaksid elama.

Et asjad selgeks saada, peame me neid venkusid valgustama mis on õige ja mis on vale ning et meie, eestlased oleme hetkel vägagi pissed off vastasel juhul kusevad nad meie ja meie maa peale samamoodi edasi kui nad alati on teinud.

Te saate mu jutust siis aru kui õige aeg on käes või kui oled omal nahal tunda saanud mis toimu(s)b.

Sitt jutt pikk jutt..
      ila.
      lolli inimese emotsionaalne ila.
      14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Kuidas nii? Põhjenda palun siis usun ja hakkan samuti venelaseks.

Kommentaar

tegelt siit juba saab selguse, mis juhtub nende nn. eestlastega, kui venelane siia uuesti tuleb:

1- on vait ja teenib edasi, on alandlik
          2- loob teisele eestlasele noa selga, nagu seda ka 40-ndatel juhtus
          3- ostab ruttu lennupileti Londonisse voi mujale
          4- voitleb voorvoimu vastu

tundub, et kahjuks neid viimaseid on siia veel eriti vahe jaanud. tundub et pole ka vajadust eesti rahvusele. voi eksin?
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ou, mis seal Hirve pargis toimuma hakab.Mu sõber ytles, et ta venna sõbrale tuli sõnum:"tulge hirveparki 80 eeki tund" (natuke pikemate juhtmetega inimestele - meile makstakse, mitte meie ei pea maksma).

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
              tegelt siit juba saab selguse, mis juhtub nende nn. eestlastega, kui venelane siia uuesti tuleb:

1- on vait ja teenib edasi, on alandlik
              2- loob teisele eestlasele noa selga, nagu seda ka 40-ndatel juhtus
              3- ostab ruttu lennupileti Londonisse voi mujale
              4- voitleb voorvoimu vastu

tundub, et kahjuks neid viimaseid on siia veel eriti vahe jaanud. tundub et pole ka vajadust eesti rahvusele. voi eksin?
              Sul ma saan aru on suur vajadus panna kaalule enda, oma lähedaste ja kogu eesti rahvuse ellujäämine? Või sul lihtsalt rusikad sügelevad, et saaks nagu viimane rullnokk hirvepargis venelasele türbi panna?

Aru pähe!

Kommentaar

võitluse võiks jätta eesti jalkakoondise ja armee teha.
                kui öeldakse, et on rahva abi vaja, siis ma loodan lorenzo, et sa enda perse päikse alt siia vead.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

SMS: Vabariigi Valitsus palub: jääge koju, ärge alluge provokatsioonidele! EV Valitsus
                  DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                  Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas gaius Vaata postitust
                    Sul ma saan aru on suur vajadus panna kaalule enda, oma lähedaste ja kogu eesti rahvuse ellujäämine? Või sul lihtsalt rusikad sügelevad, et saaks nagu viimane rullnokk hirvepargis venelasele türbi panna?

Aru pähe!
                    kahju, et arvad, et kui seisan oma au ja uhkuse eest, siis olen rullnokk. ses suhtes olen pari, et tuleb arukalt asja lahendada, aga vajadusele tuleb ka voidelda oma kodumaa eest. miskiparast kardan, et kui venelased kuulutaksid soja meile, siis enamus tombaks siit lihtsalt uttu. Eestlane lihtsalt ei hoia kokku. palja lauluga ja ketis seismisega ei voideta alati lahinguid.
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

kahju, et arvad, et kui seisan oma au ja uhkuse eest, siis olen rullnokk. ses suhtes olen pari, et tuleb arukalt asja lahendada, aga vajadusele tuleb ka voidelda oma kodumaa eest. miskiparast kardan, et kui venelased kuulutaksid soja meile, siis enamus tombaks siit lihtsalt uttu. Eestlane lihtsalt ei hoia kokku. palja lauluga ja ketis seismisega ei voideta alati lahinguid.
                      ja praegu on siis vajadus??? mees - EV-s kehtivad veel seadused ning korra tagamisega tegelevad vastava väljaõppe saanud jõud. kus sa siin vajadust või kodumaa kaitsmist näed, kui lähed lihtsalt mingisugusesse suvalisse ajuinvaliidide massikaklusesse?
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

ühe otsa pilet manchesteri ostetud..

Kommentaar

kahju, et arvad, et kui seisan oma au ja uhkuse eest, siis olen rullnokk.
                          oma au ja uhkuse? fakk, kumb on tähtsam? sinu uhkus või EV? kui sa oled õige eestlane siis see ongi sinu kohus, teha seda mis EV-le kõige kasulikum! ja seda mida teha, ütlevad eesti võimud.

Kommentaar

Huvitav, kas NATO hävitajate nähtav ülelend oli tõesti juhuslik kokkusattumus.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

kurb, et siin arusaamatud olete. ma ei raagi tanasest paevast, vaid tulevikust. konkreetsest sojast naiteks. kui on sojaolukord, siis paljud teist on kaitsmas kodumaad? muide, ertz, igasugusele Eesti voimule pole ka motet toetuda. vota naiteks olukorda 2. maailmasoja ajal. kui naiteks savisaar presidendina utleks, et koik eestlased peavad alluma venemaa pealetungile, siis ma ei pea kull oigeks, et lahinguta alla antaks. ajalugu ei tohi korduda.
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Möödaminnes tsitaat BBC st :the statute was eventually spirited away in the early morning hours.

Spirited away - tea kas trikimees oli aktsioonis

Kommentaar

Working...
                                X