Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

õlle joomine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• vandersell
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
    Sai siis täna see õlle ostetud. Arvestades hinda (6.39 pluss pant vist), oleks oodanud vähekene paremat maitset. Nisuõlu muidu iseenesest maitseb mulle, praegu tundub aga, et kraad ei istu (8.4). Iseenesest täitsa joodav asi, natukene kange ainult.
    Maitse asi, eks ole. esiteks pole tegu päris nisuõllega. Teiseks on minu jaoks selles õlles maitset küll ja küll ning paljud teised ühinevad mu arvamusega. Lisaks rikkalikule maitsele on sellel joogil ka suurepärane aroom. Ega sa pudelit liialt külmaks lasknud? Mis kangusesse puutub, siis kui pudeli pealt ei loeks, siis kaheksat kraadi küll ei pakuks, nagu paljude teiste Belgia õlledega.

Hinna poolest on ta Eestis veidi odavam kui teised "nišiõlled", aga eelmisel nädalal oli võimalus kohapeal 1.20 eest nullkomakolmene ostukorvi tõsta, mis rõõmustas nii hinge kui rahakotti.

Leave a comment:

• cpidr.
    replied
    Vastupidiselt teist joon mina õlut, et purju jääda. Seega minule loeb vaid protsent. Soovitan Presidendi8... see on odav... see on joodav... see on presidendi8

Leave a comment:

• mjaasa
    replied

Sai siis täna see õlle ostetud. Arvestades hinda (6.39 pluss pant vist), oleks oodanud vähekene paremat maitset. Nisuõlu muidu iseenesest maitseb mulle, praegu tundub aga, et kraad ei istu (8.4). Iseenesest täitsa joodav asi, natukene kange ainult.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitanud kasutaja dnb poolt
    Pigem on see aktsiisi süü.
    Kui see vaid oleks nii. Õllepudeli hinnast moodustab aktsiis u 15 senti. Valmiermuiza ei ole Läti skeenes odavaim õlu. 2 nädalat tagasi sai käidud Riias baltikumi "suurimal" õllefestivalil. Kui tavalise lätlase (Uzavas, Bralis, Piebalgas, Alus Nams) sai kätte umbes 80 santiimi kuni 1 latt kann. Siis Valmiermuiza eest tuli välja käia 1.20 kohaliku raha. Ei kurtnud sugugi, sest juurdehindlus poe hinnale oli minimaalne. Erinevalt meist, kus tuima molliga köetakse hind ebareaalseks.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Sai ka Põrgus käidud, Hollandi õlled mekkisid tõesti hästi. Paha ei olnud ka see 7 pluss-kraadine koduõlu. Nõustun, et Amarillo oli üle prahi. Mingist hetkest muidugi maitset enam väga ei tunnetanud ja asi läks üle käte aga Põrgusse lähen igatahes tagasi.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Las panevad, maaletooja tahab ka kuidagi ära elada ju. See konkreetne maksis 2.50€, mekkimiseks ei ole sugugi kallis.
    Pigem on see aktsiisi süü.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Algselt postitanud kasutaja budulojus poolt
    Juba üle kahe kuu on minu kõrist alla liikunud vaid Baltika 0, kuigi jah päris õllest on asi ikka kaugel
    enne jooks suht ükskõik mida kui alkoholivabasid õllesid.

Leave a comment:

• sunnik
    replied
    stok, järgmine kord kui õllepoodi satud, siis võta ikka rochefort 10

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Eile hängisin Naisega Tartu kesklinnas ja sattusime mingi õllepoe peale, kohe Möku kõrval. Pugesime sisse ja kui müüja tuli abi pakkuma, küsisin kohe oma lemmikut ehk läti õlut. Oli vaid üks sort, Valmiermuiža tume, mille hele partner olla väidetavalt läti parim õlu, aga just otsa saanud. No minu lemmik on Užavas (hele, aga tume on ka hea), aga võtsin siis kaks Valmiera mõisa. 5.7%, maitselt paras naistekas, ma ütleks. Mitte halb, aga midagi oli puudu. Nüüd lõpetasin Saku Tumeda ja kurat, paremat tumedat pole veel saanud.
    Hele Valmiermuiža on tõsiselt hea õlu. Lätis saab teda ka päris odavalt, Eestis pannakse pudeli hinnale aga rahulikult paar eurot otsa.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vandersell poolt
    Sai soovitust järgitud ja kõik peale selle pika nimega IPA proovitud.
    teisel ringil õnnestus ka selleni jõuda. samuti hea, kuid ses osas nõus, et Amarillo neist parim on.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Juba üle kahe kuu on minu kõrist alla liikunud vaid Baltika 0, kuigi jah päris õllest on asi ikka kaugel

Leave a comment:

• vandersell
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
    Põhjust sammud Põrgu seada. Nimelt müüakse seal nüüd De Moleni õllesid. Esmakordselt Eestis. Brouwerij de Molen on minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt üks parimaid Hollandi, kui mitte Euroopa, kui mitte maailma õlletehaseid. Kuigi Põrgusse toodud neljast pakub tõsise orgasmi ainult Amarillo. See, aga ei tähenda sugugi, et teised (Amerikaans, Single hop Citra, Rooie Dop Chica Americana IPA) oleksid kehvad. Lihtsalt minu maitse liigub teistel radadel.
    Sai soovitust järgitud ja kõik peale selle pika nimega IPA proovitud. Ejakulatsioon jäi saabumata, aga Amarillo oli tõesti hea.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Põhjust sammud Põrgu seada. Nimelt müüakse seal nüüd De Moleni õllesid. Esmakordselt Eestis. Brouwerij de Molen on minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt üks parimaid Hollandi, kui mitte Euroopa, kui mitte maailma õlletehaseid. Kuigi Põrgusse toodud neljast pakub tõsise orgasmi ainult Amarillo. See, aga ei tähenda sugugi, et teised (Amerikaans, Single hop Citra, Rooie Dop Chica Americana IPA) oleksid kehvad. Lihtsalt minu maitse liigub teistel radadel.

Teiseks mini uudiseks on see, et Kochi Aidad, vanad soolalaod sadamas, on lõpuks hakanud oma õllesid tegema. Grandioosse pauguga lajatasid nad kohe 5 õllesordi ja 1 kaljaga. BeerHouse tüüpi (kuigi sisult hoopis teine) kohake. Kuna nad alles katsetavad, siis Põhjala moodi elamust ei pruugi nende õlledest saada. Aga päris pettuma kah ei pea. Näiteks see kali mida nad pakuvad on üks parimaid mida ma üle väga pika aja olen saanud. Joachim ja Vunk kannatasid kah täitsa juua.

Ja kolmandaks vana "hea" Õlletorn on leidnud endale uue hingamise. Pakuvad enda retsepti järgi tehtud (pruulitud Genikas, kus tehakse ka Põhjala õllesid) Meeõlut. Vesine ja tundub lahja, ent sugugi mitte halb. Sel suvel peaks neil veel 2-3 uut oma õlut välja tulema ja lisaks kali. Õllevalik on kvantiteedi poolest tubli ent kvaliteeti peavad nad veel veidikene lihvima. Igatahes lootust ja perspektiivi on sellel kohal rohkem, kui 3a tagasi.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    vara üles, hilja voodi - eile jälle õlle joodi.

Reede hommikul avastad et sel nädala on juba 3x joodud = tudengipõlve tippvorm on tagasi?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Fireblade- poolt
    Sai ka Imperialid ära maitstud: minu arvamus vastupidine, Ale on väga hea, Gold... meh.
    +1

.............

Leave a comment:

Töötlen...