Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rainis007
    replied
    Algselt postitas petterii Vaata postitust

Puhas kuld, lihtsalt suurepärane õlu! Iga ilmaga, igast asendist.
    Tuleb tunnistada, et läksin siinse reklaami ohvriks...
    ...ega pidanud pettuma. Tõesti on hea õlu !

Juhuslikult läksin oma väiksesse urkapoodi ja seal oli mingi soodushind pildioleval õllel... miskit alla jevro sai pudeli kätte ja mekkis tõesti nagu kulda. Seda kraami võib teinekordki manustada !

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Ma mekkisin täna seda FinAle varianti ja täitsa maitses. Kätte sain selle hinnaga 0.95+ pant ja selle raha eest õlut küll
    Ikka väga hea on!

Leave a comment:

• budu
    replied
    Peale Kalevi võitu on õllet lausa ojadena voolanud.Tänane menüü koosneb vaid tuulikust! Aga halb on see,et kõik hea saab kord otsa!

Leave a comment:

• Raidur
    replied
    Algselt postitas Marduk Vaata postitust
    Huvitav, kas Viru on lasknud 2 erineva partiiga neid GB õllesid välja? Pooltele meeldib, teistele mitte, halli massi on suhteliselt vähe. Oma kogemustest nende õlledega võin öelda, et Bocki suutsin juua vist 5 lonksu ja siis valasin kraanikausist alla. Esimene kraanikausiõlle üle mitme mitme aasta.
    Mina olen kokkuhoidlik inimene, seega pigistasin silmad kinni ja kulistasin selle duubel Bocki ikkagi lõpuni aga tuleb nõustuda hr Mardukiga, üsna kohutav asi on valmis tehtud. Olles neid teisi ka nüüd pruukinud, joomise teel ja korduvalt(ilmselt ma oma esimest arvamust ei usaldanud), sobib neist kolmest juua vaid Piney, ülejäänute peale ei soovita ma õllehimu kulutada.
    Pulsi Ale mulle ka ei meeldinud, rohkelt gaasi, nagu kokakoolas, ilmselt on minu"eili" saapad kodumaiste tootjate jaoks liiga suured.
    Aga lõpetades postiivsetes nootides, siis väga maitses tšehhide Praga Dark Lager, hea lõhn, vaht õnnestus klaasile valada selline mida ma pole vist varem näinudki ja väga mõnus pehme maitse. Ostetud Kaupmehe hulgilaost, kus poodides see müügil on, pole aimugi. Mõnusat õlle mekkimist!

Leave a comment:

• karausser
    replied
    eile pärast QPR - City mängu jõin 10 tuuliku purgi pinti ja maitses ka väga hästi (Y)

Leave a comment:

• Y2KViinaordu
    replied
    Heledat pole joonud, aga tume - ehk siis 1795 Dark Lager oli 5+.

Leave a comment:

• mg
    replied
    Algselt postitas Marduk Vaata postitust
    Huvitav, kas Viru on lasknud 2 erineva partiiga neid GB õllesid välja? Pooltele meeldib, teistele mitte, halli massi on suhteliselt vähe. Oma kogemustest nende õlledega võin öelda, et Bocki suutsin juua vist 5 lonksu ja siis valasin kraanikausist alla. Esimene kraanikausiõlle üle mitme mitme aasta.
    Puls nisu ja ale tundusid aga suhteliselt normaalsed asjad olevat.
    mina jõin tartus...

Leave a comment:

• petteri
    replied

Puhas kuld, lihtsalt suurepärane õlu! Iga ilmaga, igast asendist.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Tavaliselt joon Tartu õlut, kuid reedel olin valmis ostnud neli Originaali. Reede öösel, kui töölt tulin, läks see esimene õlu ikka megavingelt alla. Pole ammu õlle nii maitsenud. Kiidan siinkohal Saku Originaali.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Ma mekkisin täna seda FinAle varianti ja täitsa maitses. Kätte sain selle hinnaga 0.95+ pant ja selle raha eest õlut küll

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitas mg Vaata postitust
    jõin uue viru tehtava gurmee seeria läbi, GB on nimi.
    eestis osatakse ka õlut teha, bock meeldis kõige rohkem...

ja hind üllatas ka meeldivalt, arvasin, et küsivad 2 juuro, aga maximast sai vist 1,10ga kätte.
    Puls nisu ja ale tundusid aga suhteliselt normaalsed asjad olevat.

Leave a comment:

• mg
    replied
    jõin uue viru tehtava gurmee seeria läbi, GB on nimi.
    eestis osatakse ka õlut teha, bock meeldis kõige rohkem...

ja hind üllatas ka meeldivalt, arvasin, et küsivad 2 juuro, aga maximast sai vist 1,10ga kätte.

Leave a comment:

• Raidur
    replied
    Pulsi nisukas - meeldib, meeldib, meeldib! Võiks mõnes teises poes peale Selveri ka müügil olla, või ei ole mina näinud?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    A le cock mingi sidrunimaitseline special. Sa püha Jeebus, milline sitt.

Leave a comment:

• Mehhakas
    replied
    Vana teema aga no Fosters ei ole normaalne 6lu. Pask on pask

Leave a comment:

Working...
X