Algselt postitas dareth
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
õlle joomine
Collapse
X
-
Mingi saunaõlu oli kyll väga hea, kus etiketil mingi prillidega pooltulnukas peal...tavaliselt aetakse käsitööõlled liiga humalaseks minu arust
Leave a comment:
-
Kellele ema, kellele tütar.
Ega see vaidlus nii ehk naa kusagile ei vii.
Võib käsitöö-õlu seest leida rämpsu ja võib suuurtööstuse jookidest leida pärleid.
Ehk klõmm!
Võta ette see mis meeldib ja ära torise
Leave a comment:
-
Võrdled head naist Sõle litsiga. Igaühele oma.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPoes viin maksab 7-8 korda rohkem kui õlu. Käsitööõlu maksab sama palju kui osta kellegi käest käsitöö viina nii, et suht lollid olete kes joote seda fancyt stuffi.
Leave a comment:
-
Poes viin maksab 7-8 korda rohkem kui õlu. Käsitööõlu maksab sama palju kui osta kellegi käest käsitöö viina nii, et suht lollid olete kes joote seda fancyt stuffi.
Leave a comment:
-
Kohe kindlasti mitte. See "trend" on olnud kauem kui sa ette kujutada oskad. See, et sinu maailma mahtus see hiljuti ei tähenda, et see ära kaoks. Jah, sellest ei saa kõikide lemmik ja ei peagi, aga ära ta kindlasti ei kao.Algselt postitas Sambaz Vaata postitust[B]
Karmid sildistamised härra. Tegemist on trendiga, mis on tulnud, et minna.
Leave a comment:
-
See on täpselt samamoodi sildistamine.Algselt postitas Sambaz Vaata postitust[B]
Karmid sildistamised härra. Tegemist on trendiga, mis on tulnud, et minna.
Umbes nagu hapukapsas ja sealiha on ainuke õige toit, mida süüa, sest me pole osanud oma eksistentsi jooksul midagi paremat välja mõelda. Ja see muu, mida teised teevad, maitseb nii halvasti ning kaob kindlasti varsti ära.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustHarimatud inimesed, kes käsitöö õllest lugu ei pea
Karmid sildistamised härra. Tegemist on trendiga, mis on tulnud, et minna.Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Nagu ka eelnev postitaja ei arvanud ma midagi õllest, mis on teist värvi. Porter oli alkohoolikute ja eluheidikute õlu mu jaoks. Võibolla on asi vanuses, kuid nüüd ma joon midagi muud peale porteri või stouti väga harva. Pühaste Dekadents on mu lemmik näiteks, pole vist paremat õlut proovinud.
Leave a comment:
-
Harimatud inimesed, kes käsitöö õllest lugu ei pea
Nagu ka eelnev postitaja ei arvanud ma midagi õllest, mis on teist värvi. Porter oli alkohoolikute ja eluheidikute õlu mu jaoks. Võibolla on asi vanuses, kuid nüüd ma joon midagi muud peale porteri või stouti väga harva. Pühaste Dekadents on mu lemmik näiteks, pole vist paremat õlut proovinud.
Leave a comment:
-
Saku Antvärk Cherry Brew.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustPeale Pulsi ja Krieki on veel mingeid sorte häid ja mahedaid kirsiõllekesi? Kuidagi eriti hästi lähevad need tooted viimasel ajal kurgust alla.
Päris paljud arvestavad oma toidumenüüs erinevate asjadega kartuli kõrval, näiteks tatar, riis, makaron, toorsalat jne.
Miks peaks siis õlle puhul ainult ühele kaardile jääma?
Jään vastuse võlgu ETV doki nime osas aga teemaks olid seal kohalikud väikeõllemeistrid. Seal üks degusteerija ütles, et Eestis on toimunud mitte õlle evolutsioon, vaid revolutsioon. Ja tema mõte sisaldas midagi sarnast, et meil juuakse palju lagerit ja arvatakse, et SEE ongi ainus õige õlu. Tegelikult on ju pilt hoopis mitmekesisem ja värvikam. Minagi ei joonud kunagi midagi mis oli must, punane või helendas kahtlaselt.
Käsitööõlle turul leidub jube palju veiderdamist, ületrumpamist ja eksperimenteerimist, seetõttu kukub välja väga palju jõledusi. Tihti on suuremate tootjate eriseeriad hoopis meelepärasemat laadi.
Aga kui ei proovi, siis teada ei saa
Leave a comment:
-
Peale Pulsi ja Krieki on veel mingeid sorte häid ja mahedaid kirsiõllekesi? Kuidagi eriti hästi lähevad need tooted viimasel ajal kurgust alla.
Leave a comment:
-
Päris paljud ikkagi arvestavad, et õlu on oder, humal, vesi ja pärm.
Igasugu suitsu-šokolaadi-jalaloputusveega käsitsi pruulitud delikatessid võiks kanda nime
õllelaadne toode.
Leave a comment:
-
Eks oma osa on kellegil ka kindlasti edvistamisel. Rohkem siiski maitse küsimus. Selle pärast kindlasti ei tasu end sitemini tunda et lager-tüüpi ehk siis nn. tavainimese õlu meeldib või et oled lihtne inimeneAlgselt postitas Sambaz Vaata postitustMa ei tea, mulle tundub alati see käsitööõlle ostmine paras edvistamine. Olen proovinud ja üle 2 lonksu ei suuda ära juua, kraanist ilusti alla. Aga noh, ma olen lihtne inimene ka.
Leave a comment:
-
Ma ei tea, mulle tundub alati see käsitööõlle ostmine paras edvistamine. Olen proovinud ja üle 2 lonksu ei suuda ära juua, kraanist ilusti alla. Aga noh, ma olen lihtne inimene ka.
Leave a comment:
-
Minu postitusest:Algselt postitas elx Vaata postitustOk, kuna senised vastused on nagu eeldasin, et tegelikult vahet polegi, sest piiri on raske tõmmata. Siis jätkan küsimust - milleks üldse välja tuua, et tegemist on käsitööõluga? Tegemist on puhtalt elustiili müümisega ehk samuti branding. Reaalsus on see, et kui suu toodang on juba Prisma letis, siis käsitööks on seda raske nimetada, mahud peavad olema selleks juba liiga suured.
Muidugi tootmise tehnoloogilise poole pealt saab defineerida nii: kas ma teen oma tooteid HG (high gravity) baasil või mitte. Mida see tähendab on see, et alguses tehakse kange kraam (u 14%) valmis ja nüüd erinevates mahtudes vedeltatakse/segatakse sinu lemmikõlu valmis.
Käsitööõlle puhul nii ei tehta. Nemad sihivad pruulides kohe seda mida nad saada tahavad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: