Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

...kui nüüd ka seda paksu maha ei võeta ja poliitikast igaveseks ei kõrvaldata siis on meie Eesti kodumaal küll asjad väga sitasti ja kõik müüdav ning müüdavad!

Poliitika ja poliitikud haisevad!
    RummaBastards!

Kommentaar

kuna savika enamus häältest tuleb niigi suhteliselt kahtlaselt kaadrilt, siis millepärast peaks ta tagasi astuma?
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
        kuna savika enamus häältest tuleb niigi suhteliselt kahtlaselt kaadrilt, siis millepärast peaks ta tagasi astuma?
        Sest muidu jookseb erakond laiali.

Kommentaar

Ma ei usu, et päris laiali jookseb. Laanet ja Sepik on juba päris selge seisukoha võtnud ja see ei ole hoosianna laulmine Etkarile. Isegi Lenk on suht kahtlase avaldusega esinenud.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Samas reaalsuses jookseb laiali ju ainult hallolusega kaader, kes alles on jäänud. Ratas, Seppik, Laanet jne. Aga Savisaare poolt ametipostidele tõstetud inimesi on ju küllaga. Põhimõtteliselt ma ei kujuta ette, et ükski erakond Kadri Simsoni, Viisitamme, Max Kauri jne seltskonda üldse enda ridadesse tahaks.

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
              siis on meie Eesti kodumaal küll asjad väga sitasti ja kõik müüdav ning müüdavad!
              teretulemast reaalsusesse!

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Sest muidu jookseb erakond laiali.
              kamoon, seda ei usu sa ise kaa...
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                kamoon, seda ei usu sa ise kaa...
                Nagu ütles Eika, et hallollusega tüübid jooksevad siis laiali. Pmst ongi kaks varianti, et kas jääda venelaste erakonnaks või saata Savisaar puhkama ja üritada nö. puhta lehena alustada.
                Boroditšile muidugi kaebamise eest Soccerneti diplom.

Kommentaar

võib olla (Laaneti, Seppiku arvates) on oht selles, et etsi jätkamisel eemalduvad erakonnast need kellele tibakenegi veel sinist hinge alla on jäänud ning KE-st saab seni marginaalse tähendusega olnud, kuid kardetud, aljooša kummardajate partei.
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                    võib olla (Laaneti, Seppiku arvates) on oht selles, et etsi jätkamisel eemalduvad erakonnast need kellele tibakenegi veel sinist hinge alla on jäänud ning KE-st saab seni marginaalse tähendusega olnud, kuid kardetud, aljooša kummardajate partei.
                    Pigem on Seppik mingil määral seotud kogu selle jama avalikustamisega. Praegu tundub ikka pigem, et Savisaare enda erakonnakaaslased algatasid tema vahelekukkumise. Ka varem oli kuulda, et erakonna sees väga sellist "tibid etteotsa ja pildile"-poliitikat ei armastatud. Aga mida arvavad Siret Kotka, Katrin Piska, Moonika Batrakova ja Brita Toobal, vaat seda ma ei tea.
                    Priit Kutser ilmselt kitkub ka juukseid.

Kommentaar

Keskerakonnal on keeruline. Vanad valjuad (pensionärid) surevad vaikselt maha ja noorematul (uutematel) pensionäridel on vanast ajast muud valimisharjumused. Noored eestlased pärast seda fiaskot ma loodan enam ennast selle parteiga ei seo, kuni Savisaar seal eesotsas on. Keskerakonnast ongi vaikselt kujunemas selline vene erakond eestis, keda valivad peamiselt venelased no ja kaua läheb aega, kuni venelased hakkavbad nõudma, et savisaare suure seljatagant hakkaks paistma vene rahvusest parteipoliitikute näod, ehk suurem osa Keskerakonna poliitikutest on venelased.
                      no ja loomulikult on olemas Kadri Simson http://kadrisimson.blogspot.com/2010...innanguid.html

Kommentaar

Ilmselt keskerakonnas neid nö hallolusega tegelasi rohkem kokku ei tule kaa, kui ühe käe sõrmedel üles lugeda, seetõttu ei saa mingist laialijooksmisest nüüd küll rääkida. Samuti ei usu ma suurt toetuse kukkumist, küllap kaob Savisaar metsade vahele ära ja kuu-kahe pärast on tagasi ja valmis valimistel lahingut andma...
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

arvestades tõsiasja, et loodus tühja kohta ei salli, siis küll mingi kadrisimson Etsi asemele tuleks.
                          samas on päris õõvastus tekitav ka seis, kus reform väga jõulise osa
                          valitusest ja riigijuhtimisest enda alla võtab.
                          buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

No just Eesti pensionäridele peaks selline venelastega tiivaripsutamine väga hell teema olema.

Muidugi on Keskerakonna üheks lootuseks hämamine, et kuna reaalselt KAPO tõendid avalikkusele ei too, siis see on ärapanemine ja mingi osa elanikkonnast äkki jääbki seda uskuma. Ja lootus, et KAPO ütleks avalikult "Meie töötaja Toomas Tamm oli metsas ja kuulas kaatril olevat vestlust pealt ja siin on lindistus" on pea olematu. Ja jääbki võimalus, et Savipäts ajaks oma kirikujama ja muud liikmed ütleks "reaalsed tõendeid pole", nende valijad näevad seda kui järjekordset nullist üles võetud kangutamist ning lõppkokkuvõttes ei juhtu suurt midagi va ükski erakond ei tee nendega koostööd ja nende toetus kukub mõnevõrra. Praegu seisuga pole see stsenaarium ka väga võimatu.

Niisiis kolm võimalikku stsenaariumit (minu diletantliku tõenäosusteooria järgi):
                            1. Asi keeratakse farsiks- Savisaar jätkab, erakond riskib eestlaste osalise häälekaotusega ja loodetakse, et asi ajapikku vaibub. Hallollusega liikmed lähevad.
                            2. Savisaar astub tagasi- keskerakond teeb suurpuhastuse ja riskib venelaste häälte kaotamisega, aga on lootus, et eestlased jäävad. Hallollusega liikmed jäävad.
                            3. Keskerakond muutub vene erakonnaks- Savisaar jätkab, erakond riskib kõigi eestlaste häälekaotusega. Eestlastest liikmed lähevad.

(muidugi 1. ja 3. on oma loomult mõneti sarnased, küsimus on selles, kas nö Siskad jäävad või läevad)

Kommentaar

Mingi kadrisimson Savisaare asemel. No kämoon. Ratas või Stalnuhhin. Muud valikut pole. Ühega saaks erakonnast üsnagi tugev tegija, kuna neil on siiski reformiga üsna suur ühisosa, aga Stalnuhhiniga saaks kõva venepartei.

Kommentaar

Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
                                arvestades tõsiasja, et loodus tühja kohta ei salli, siis küll mingi kadrisimson Etsi asemele tuleks.
                                samas on päris õõvastus tekitav ka seis, kus reform väga jõulise osa
                                valitusest ja riigijuhtimisest enda alla võtab.
                                Sotsid tulevad uuesti pildile. Mikser ju varem samamoodi keskist lahti ütelnud.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X