Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ratas oleks arvestatav polt, iseasi kas tal on mune, et praegu asi ära korraldada. Valimiste eelne aasta oleks muidugi ilmselt tugev jalga tulistamine. Kui savipäts eesotsast ära võtta on venelastele poole aastaga ikka väga keeruline selgeks teha, et vsjo normalno ja hunnik hääli läheks kaotsi

edit: meeldiv on see, et ühes läbu teemas käib tõsine arutelu ühiskonda siiski tõsiselt puudutaval teemal mitte tühja lahmimine ja lällamine.

Kommentaar

Samas ega venelastel ju erilist alternatiivi pole. Vähemalt ma usun, et nende silmis on Savisaareta Keskerakond ikka asjalikum kui mõni muu Eesti või Venemeelne erakond.

Kommentaar

jätavad valimatta?

aga samas ma ei usu, et ta kuhugi läheb. või kui ka läheb siis ilmselt väga suure pauguga. ma ei usu, et ta väga hea kaotaja oleks

Kommentaar

Nagu Lenk ütleb (hämmastav, et selle mehega nõustuma peab), siis pmst pole enne midagi arutada, kui Savikas pole oma vastulauset öelnud. Kui ta jääb endale kindlaks, et 'ma pöle vött', siis peavad tal küll väga head kaardid veel varuks olema. 'Ustavate keskerakondlaste' jutt endiselt tõestamata kapo süüdistustest on muidugi küll puhta ballacks.
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

alati saab öelda, et ma tegelikult päris nii seda asja ei mõelnud, et palun eelnevat juttu mitte arvesse võtta (kohtus see toimib).
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
              alati saab öelda, et ma tegelikult päris nii seda asja ei mõelnud, et palun eelnevat juttu mitte arvesse võtta (kohtus see toimib).
              No kohtu mõttes asi ei päde, kuna raha küsimine välismaalt pole keelatud. See on muideks teiste erakondade teene, kellele meeldiks ka raha saada. Asi on lihtsalt selles, et kellelt täpselt küsida.

Kommentaar

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Savipäts ajab siis ikka sama mulli hetkel pressikal- KaPo on end lolliks teinud ja tema on õige mees.
                  Samas Seppik just Kukus rääkis, et KaPo jutt on väga tõsiselt võetav ja Savisaar peab nüüd vastama kõikidele küsimustele mida parteikaaslased küsivad ning vastused peavad olema konkreetsed- ei või ja. Demagoogitsemist ta enam kuulda ei taha.

Tundub, et mõnedel vendadel on ikka plaan Etkar maha võtta.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                    Samas ega venelastel ju erilist alternatiivi pole. Vähemalt ma usun, et nende silmis on Savisaareta Keskerakond ikka asjalikum kui mõni muu Eesti või Venemeelne erakond.

ilma Savisaareta Keskerakond on Arengupartei

nagu Mihkel Mutt on öelnud - kui Edgarile kukuks purikas pähe, oleks selle parteiga kööga
                    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Just, mina kardangi kõige rohkem seda, et kelle taha KE valijad siis koonduvad, kui Edgar kaob?
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                        Tundub, et mõnedel vendadel on ikka plaan Etkar maha võtta.
                        bite the hand that feeds. a no ju siis noorkotkad arvavad, et suudavad Etsist kõrgema kaarega lennata.

aga dannar - vai nat kadri simson? imagoloogiliselt kõige kardinaalsem pööre ja kui kogu kaader nurka surutakse, siis on kannakate tegemine suhteliselt levinud - iseasi muidugi kas ka toimiv - ettevõtmine. rasvunud vanamees välja, kõhn noor daam sisse.
                        stalnuhhin tundub veits riskantne: ei usu, et nad ennast venelaste erakonnaks tahaks tembeldada.
                        ratta-jürka - kindla-peale-mineku maiguline, aga ma ei kujuta ette kuidas ta jeesusena seda pasamerd kahte lehte täpsemalt lükkab. samuti ei kujuta ma ette, kuidas kadri hakkama saaks, aga elu on näidanud, et suudab sirge molliga sitta ajada küll.
                        buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Kadri Simson on ju ülivõimsalt Eesti kõige ebameeldivam poliitik.

Kommentaar

Ratas ja Simson on mõlemad Savisaarelt mõndagi õppinud, aga Simson on tõesti äärmiselt ebasümpaatne. Varsti paneb Savisaarele ka demagoogias ja asjade väänamises pika puuga ära.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                              Kadri Simson on ju ülivõimsalt Eesti kõige ebameeldivam poliitik.
                              absoluutselt. mõtlesin, et kirjutan, et ilmselt kõige kärnasema tutiga naine riigikogus, aga siis mõtlesin, et fuck it, ei hakka.
                              aga just selle pärast+demagoogia meistriklass teevadki temast minu number üks kandidaadi keski pukki.
                              buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                No kohtu mõttes asi ei päde, kuna raha küsimine välismaalt pole keelatud. See on muideks teiste erakondade teene, kellele meeldiks ka raha saada. Asi on lihtsalt selles, et kellelt täpselt küsida.
                                Antud loo kontekstis on eriti kahetsusväärne, et välisriikidest raha saamine muudeti legaalseks vaevalt kuu aja eest, kui võeti vastu äärmiselt nõrk erakondade rahastamis seadus.

Kommentaar

Working...
                                X