Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustTürgis on mingi sajandi katastroof, aga meie uudistevoogudes
tähelepanu kõrvale pidi juhtima?
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustNorra keele vestluskursusel väitis mingi serblane, et Stoltenberg ja Putin on sama inimene. Mõlemad on maffia. Mõlemad on kurjuse juur. Selgituseks ütles, et NATO pommitas ta kodu..
Leave a comment:
-
Norra keele vestluskursusel väitis mingi serblane, et Stoltenberg ja Putin on sama inimene. Mõlemad on maffia. Mõlemad on kurjuse juur. Selgituseks ütles, et NATO pommitas ta kodu..
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustTürgis on mingi sajandi katastroof, aga meie uudistevoogudes on see kuskil peale Otepää Rallit ja Lidli reklaame.
edit: nüüd on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustTürgis on mingi sajandi katastroof, aga meie uudistevoogudes on see kuskil peale Otepää Rallit ja Lidli reklaame.
EDIT: kui just mõnes kuurordis midagi ei juhtu
Leave a comment:
-
Türgis on mingi sajandi katastroof, aga meie uudistevoogudes on see kuskil peale Otepää Rallit ja Lidli reklaame.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Põhja -Tallinna talvefestivalile tuleb esinema Fancy,soojendab Sergei Maasin!!! Tehke 25-s vabaks!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKuid oma säravale poliitkarjäärile tõmbas Peeter Koppeli FB seinal küll vee peale.
Iseenesest probleem on olemas. Aga nohh... Lappesse läks see teema korralikult.
Aegajalt ma ikka imestan indiviidide suurt igatsust endise riigikorra järele.
Peaks ju olema nagu nähtud/tehtud/rõlgelt kannatatud ja läbikäidud etapp.
Leave a comment:
-
Mul on praegu kanda üks raskemaid aegu. Palun andestage, kellele olen haiget teinud.
Leave a comment:
-
No seal ta ju kirjutas, et on vaene. Siin aga me kõik teame väga hästi, et raha ei mahu taskutesse ja käib kinos. Rääkimata sellest, et külastab ka söögikohti ning reisib kesklinnast kaugemale. Pealegi teeb valiku inimese, antud juhul naise, välimusest lähtuvalt.
Soccerneti foorum on siiski tõsine koht, kus nali ja kujundlik mõtlemine jäetakse VWSEKi lehe tarbeks.
Väikese erandina on kord aastas lubatud nalja teha mcnamaral, kuna ta valdab kõige paremini tähestikku.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKuid oma säravale poliitkarjäärile tõmbas Peeter Koppeli FB seinal küll vee peale.
Leave a comment:
-
Kuid oma säravale poliitkarjäärile tõmbas Peeter Koppeli FB seinal küll vee peale.
Leave a comment:
-
Vahelduva eduga aastate jooksul foorumit külastades on minu ajju talletunud kujutisi erinevatest siinsetest karakteritest. Vaatasin eile pealtnägijat ja panin elust enesest tähele, et Dannar on tegelikult päris normaalne inimene, keda on huvitav kuulata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: