Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
novot, jätan väikse põnevuse õhku. siiski-siiski polnud siin taotluseks foorumi kerimiskunni kuidagi üle trumbata/emuleerida, vaid kõigest nentida, et Westonsil on tõesti mingi imetabane mõju närvikavale ja meeleseisundile.
-
õu õu õu misasja, oled sa ikka valmis selleks? Mul on selkud tühjaks ostetud!Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustnooh, on sul siis kahju see objekt olla? Las möllutab väheke, kui saab kaineks, siis vbolla kahetseb. Aga ilmselt kardab tegelt, muidu poleks "objekti" kah.
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustAga täna pigem selline taastav treening. Kohe magama ka kui just midagi ägedat ei toimu.
Leave a comment:
-
nooh, on sul siis kahju see objekt olla? Las möllutab väheke, kui saab kaineks, siis vbolla kahetseb. Aga ilmselt kardab tegelt, muidu poleks "objekti" kah.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOleneb, keda Intertoto siin foorumis kõige vähem sallib, sest 4-5 Westons on see ,,ma tahan kakelda ja näidata kui kõva vend ma olen staadium''. Plasticul olen mina selleks objektiks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLihtsalt Intertotol on aega sättima hakata, et kes talle ei meeldi......Algselt postitas Intertoto Vaata postitustv-olla poetan väikse "munnid" kuskile Barca teemasse.
Leave a comment:
-
Olen muidugi 4-5 Westonsit oleks all, siis oleks sama staadium. Ega ma ei judgenud ega midagi hetkel, vaid see ongi normaalse Eesti mehe tunnus. Lihtsalt Intertotol on aega sättima hakata, et kes talle ei meeldi.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustEi ole täna teps mitte sae päev, aga eks ta veidi selline vastastikune siiski on. Kõva vend olen kindlasti, sa ei ole?
Leave a comment:
-
Ei ole täna teps mitte sae päev, aga eks ta veidi selline vastastikune siiski on. Kõva vend olen kindlasti, sa ei ole?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOleneb, keda Intertoto siin foorumis kõige vähem sallib, sest 4-5 Westons on see ,,ma tahan kakelda ja näidata kui kõva vend ma olen staadium''. Plasticul olen mina selleks objektiks.
Leave a comment:
-
Absoluutse TÕE huvides - jäigi mainimata, et plasticu hiliseim jälgitud ja tõestatud jauruaeg on 03:45, sest kõik jälgijad ja tõestajad jäid lihtsalt peale seda magama.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustOlgu mis on, aga mingi kaudsem või põhimõttelisem respekt võiks olla. 3:45 on rookie hours. Lihtsalt kõik teised kustuvad ära enne.
Leave a comment:
-
Oleneb, keda Intertoto siin foorumis kõige vähem sallib, sest 4-5 Westons on see ,,ma tahan kakelda ja näidata kui kõva vend ma olen staadium''. Plasticul olen mina selleks objektiks.Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustkõlab põnevalt, neljas-viies westons viib ilmselt huvitavamate tagajärgedeni kui laiba mõnitamine
Leave a comment:
-
Intertotoga ühes tempos. Aga täna pigem selline taastav treening. Kohe magama ka kui just midagi ägedat ei toimu.Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustselkus hetkel on time-out, hommikul 10ni, kui mälu ei peta. Teisalt - mitme westonsi pealt postitus tuli ka?
Leave a comment:
-
Olgu mis on, aga mingi kaudsem või põhimõttelisem respekt võiks olla. 3:45 on rookie hours. Lihtsalt kõik teised kustuvad ära enne.Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustplastic suudab 03:45ni jaurata, can you?
Leave a comment:
-
selkus hetkel on time-out, hommikul 10ni, kui mälu ei peta. Teisalt - mitme westonsi pealt postitus tuli ka?Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustselkus hetkel westonsid megaalega kui mahud suured!
Leave a comment:
-
kõlab põnevalt, neljas-viies westons viib ilmselt huvitavamate tagajärgedeni kui laiba mõnitamineAlgselt postitas Intertoto Vaata postitustv-olla poetan väikse "munnid" kuskile Barca teemasse.
Leave a comment:
-
ma tavaliselt enne kella 5 magama ei lähegi, aga jaurata väga ei viitsi siiski. v-olla poetan väikse "munnid" kuskile Barca teemasse.Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustplastic suudab 03:45ni jaurata, can you?
Leave a comment:
-
plastic suudab 03:45ni jaurata, can you?Algselt postitas Intertoto Vaata postitustläheb teine Westons ja tunnen, kuidas inner plastic pead tõstab.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: