Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Väikse Tomi jäätis on jäänud väiksemaks.

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Algselt postitas Fc. Vaata postitust
    Hakka või nõustuma. Et, covid tõendi võiks ära jätta.
    Vaadates nakatumise numbreid. Siis tuleb tõdeda, et meil ei olegi vist enam väga palju inimesi, kes kõrtsi ukse taha jäävad. Jäme arvutus ütleb, et selle aasta sees on juba 30 k läbi põdemise tõendiga inimest juurde tekkinud.

​​​
    Mu pakkumine vist polnudki mööda. Iga päevaga on trennis rohkem inimesi. Fakk isegi päikselise pühapäeva lõuna ajal oli saal rahvast täis.
    ​​​​​Krt ma olin juba ära harjunud, et saalis vähe rahvast.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Pildid elektriarvetest on asendunud piltidega kui palju keegi ukrainlane annetab.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    praegu aktuaalne:

508 Resource Limit Is Reached

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kas see oli pärast seda kui Boriss Washingtoni tänavatel viina vöttis valge maja keldrist peavarju otsis?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Tükike ajalugu:

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Natukene ebaproportsionaalselt palju on hakanud aafrika mandrilt tahtevastaselt imporditud mustanahaliste järeltulijatele orienteeritud telesarju tulema ameerikamaalt. Kõik imdb mingi 4,5 ka.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    hea teema perse keeratud.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Mo usk jöuluvanasse hakkab taastuma

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Ma ei mäleta, kus chatis see arutelu Rogani üle käis, aga siin on üks neile konkureeriv arvamus. https://twitter.com/grahamwalker/sta...95878581395460

Äkki toimib ka see
    Selle esimese klipi kontekst:

Jocko imestab, kuidas CNNi konsultant Sanjay Gupta Roganile covidi-teemalisel vestlusel alla jäi? Rogan spekuleerib, et ju siis Sanjay pole tema saadet varem näinud, sest tuli saatesse ettevalmistamata eeldusel, et Rogan kuulab praktiseeriva arsti sõna ja talle vastu ei vaidle. Rogan toob välja, et on viimasel ajal rääkinud sellel teemal paljude teiste doktoritega kellel on vastupidised arvamused nn mainstream policy-making arvamusega, ning need arvamused põhinevad peer-reviewed artiklitel mille ta oma mobiili salvestanud on ja mida kasutas Sanjay vastu debatis. Ehk siis Rogan ei pea ennast kõiketeadjaks, vaid pigem piisavalt informeerituks, et Sanjay käest raskeid küsimusi küsida. Sanjay kaitseks võib öelda, et suht keeruline on vastu vaielda teadustööle mida ise lugenud ei ole, sest ei tea mis uurimismeetodi nõrkused olid.

Rogani külalised (võrreldes peavoolumeediaga) on covidi teemal olnud kõvasti vasturääkivamad peavoolu narratiiviga võrreldes, ning osad neist on väärinfot edastanud (keegi rääkis, et covidisse ei saa üle ühe korra nakatuda), samas peavoolumeedias on ka valeinfot edastatud (näiteks maskide puhul) mille hilisemaks vabanduseks on olnud, et "science has changed". Sellele lisaks on kuskil MSNBCs keegi Rachel Maddow kes väitis, et vaktsiineerimisega lõpeb viiruse edasikandumine ja kogu pandeemia.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Ma ei mäleta, kus chatis see arutelu Rogani üle käis, aga siin on üks neile konkureeriv arvamus. https://twitter.com/grahamwalker/sta...95878581395460

Äkki toimib ka see
    Jälle liberast on siin surumas, nugade ja relvade vehkimas ning viha ja vaenu külvamas. Mine häbene.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied

Äkki toimib ka see

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Kui varem olid valgete kaubikute juhid liikluses kõige suuremad munnid, siis nüüd Yandex kirjadega juhid.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust

Mind alati imestab see inimeste primitiivsus ja soov lasta avalikult alla inimesi*, kelle puhul võib nö oletada teatud probleeme. Sisuliselt see on umbes sama nagu vähihaige alavääristamine.

*eriti inimeste puhul, kelle intelligents võiks küündida selleni, et seda mõista, kuid selline nõme pahatahtlikkus ja sisemine oss ruulib üle. Sul on stiilis skisofreenikuid 1% populatsioonist, häireid teisigi. Kahjuks ei kipu ei meedia kui ühiskond laiemalt mõtlema, et mingite tegevuste/sõnade taustal võib olla mingi... noh... põhjus, mis ei ole inimese enda tahte ja kontrolli all sellises mahus kui arvatakse.
    Ma esimese hooga ehmatasin ja mõtlesin, et sa tsiteerisid mu postitust, kus ma natukene ühe veteranfoorumlase üle nalja tegin.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    plastic'99 - ehkki su jutus on tõetera sees, siis samas on inimestel ikkagi õigus näha neid inimesi ja nende maailma, kes tahavad mingis asjas vedurid olla ja ootavad järgmist/heakskiitu jne. Olles tööalaselt Mihkli ja PN toimetusega kokku puutunud, siis ma olen kindel, et paljuski samadele argumentidele ka väga tugevalt mõeldi ja otsust kaaluti. Ehk kuskilt läheb avalik huvi ehk meil on õigus saada ette pilt nendest isikutest, kes avalikkuses tegutsevad ja püüavad meile omi tõdesid selgeks teha. Ehkki paljud siin foorumis teavad, milline Usta on, siis valdav enamik kindlasti mitte.

Minu tähelepanek kogu lamemaalisuse, varronduse, EKREnduse (seejuures see ei kehti kindlasti kõigi nende valijate kohta) on see, et nemad võitlevad vabaduse eest - aga nii pea kui julged kasutada oma vabadust nende vastu kriitiline olla, ristitakse sind mitteeestlaseks või nph kellekski veel hullemaks. Seejuures nad ise tihti ei saa sellest vastuolust aru.

Leave a comment:

Working...
X