Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas Marduk Vaata postitust
    Ma ei ole mitte kunagi vabatahtlikult enda elus nii palju vaadanud/kuulanud vene propaganda kanaleid kui viimasel nädalal.
    kust neid veel näeb, satellidilt? Telia ja Elisa koostöö katkestamine Vene kanaleid vahendanud firmaga tähendas isegi Kinokomedia kadumist levist

Küll võib aga viimasel ajal täheldada tervet hulka solvunud araablasi sots.meedias, kes nõuavad USA võrdväärset blokeerimist koos Venemaaga

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Lasketrennist käib jutt?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Stok

Siis on nõrk trenn. Puhkus ehk taastumine on väga vajalik, et trennist kui keha (lihaste) lõhkumisest kasu ka oleks.
    Homme puhkus siis!

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Kas ma olen ainuke siit kes on sõja algusest saadik iga päev trenni teinud?

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Ma ei ole mitte kunagi vabatahtlikult enda elus nii palju vaadanud/kuulanud vene propaganda kanaleid kui viimasel nädalal.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Võib-olla sa oled ise läinud laiemaks, mistõttu kõik toiduportsjonid tunduvad pisemad?

õu lampi body shaming? Istu sisse ja mine fänna fašiste edasi.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    Kasekese kommide retsept on mumst seitse korda muutunud, kommide arv pakis kahanenud, kommid ise väiksemaks jäänud.

mis aga püsib ajast aega, on asjaolu, et Komeedid mätsitakse kokku kõigest, millele küüned taha jäävad:

samas mu kadunud sugulane, kelle nimi oli ühtlasi eksootiline puuvili, küttis nende toel 90.-ndate eluaastateni, nii et ehk peitub selles retseptis mingi elueliksiir.
    Komeedi komm Kalevi küpsisega on pika eluea saladus. Kahju, et enam lahtiselt kaaluga ei müüda.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Kasekese kommide retsept on mumst seitse korda muutunud, kommide arv pakis kahanenud, kommid ise väiksemaks jäänud.

mis aga püsib ajast aega, on asjaolu, et Komeedid mätsitakse kokku kõigest, millele küüned taha jäävad:

samas mu kadunud sugulane, kelle nimi oli ühtlasi eksootiline puuvili, küttis nende toel 90.-ndate eluaastateni, nii et ehk peitub selles retseptis mingi elueliksiir.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust

Ei, see on õige tähelepanek - paljud asjad vähenevad, ntx ka Rukkipala
    Tooge grammide erinevused ka siis välja?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Võib-olla sa oled ise läinud laiemaks, mistõttu kõik toiduportsjonid tunduvad pisemad?
    Ei, see on õige tähelepanek - paljud asjad vähenevad, ntx ka Rukkipala

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Väikse Tomi jäätis on jäänud väiksemaks.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Väikse Tomi jäätis on jäänud väiksemaks.

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Algselt postitas Fc. Vaata postitust
    Hakka või nõustuma. Et, covid tõendi võiks ära jätta.
    Vaadates nakatumise numbreid. Siis tuleb tõdeda, et meil ei olegi vist enam väga palju inimesi, kes kõrtsi ukse taha jäävad. Jäme arvutus ütleb, et selle aasta sees on juba 30 k läbi põdemise tõendiga inimest juurde tekkinud.

​​​
    Mu pakkumine vist polnudki mööda. Iga päevaga on trennis rohkem inimesi. Fakk isegi päikselise pühapäeva lõuna ajal oli saal rahvast täis.
    ​​​​​Krt ma olin juba ära harjunud, et saalis vähe rahvast.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Pildid elektriarvetest on asendunud piltidega kui palju keegi ukrainlane annetab.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    praegu aktuaalne:

508 Resource Limit Is Reached

Leave a comment:

Working...
X