Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
See on pull suhtumine jah. Selline “aa, Ebola v? No kui covid pole, on ju korras. Roni lavale”
-
Tomi Rahula veider retoorika Merilin Mälki pihta - et too haigestus ja ei ole võimeline Eesti Laulu poolfinaalis esinema, nagu wtf?
Leave a comment:
-
https://twitter.com/UrmasJ/status/1488100290826018816?t=_CU6nAyrZojslB6FYmsoYA&s=19
Väga hästi võtab osade suhtumise kokku.
Leave a comment:
-
Elysa koefitsent Eesti Laulu võiduks on 9.00. Arvestades, milline papp on tema haipimiseks alla pandud, siis võib arvata, et siin tehakse kõnedega Ukut. Ehk siis koef tundub päris ahvatlev.
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitustMõni läheb ikka väga kergelt kettasse
Häirib kui inimesed suhtuvad riiki nii lõdvalt. Kohati võib kasutada lausa väljendit naabrite keelest. "Pohhui"
Tegelikult pole valimas käiminegi kiita.
Muidugi vaktsineerimine ja maski kandmine on eriti ilmekas näide.
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMulle pakuti eile doktorantuuri võimalust omal erialal. Huvi pärast siis uurisin natukene rohkem. Ma sain teada, et stipendium on 1200. See jääb isegi Eesti keskmisele, mis oli statistikaameti järgi kolmandas kvartalis ~1550€, suuresti alla. Teades, et pärast vaadatakse sind ka kui ülekvalifitseeritud tööjõudu, siis mis huvi peaks olema doktorantuuri kellegil minna? Peaks vist riigikokku kandideerima, sealt kõrvalt oleks hea teha.
Leave a comment:
-
Fair. Ma pigem lähtusin sellele, et sa saaksid pühenduda täiskohaga sellele asjale, et mitte hobina seda vabal ajal teha. Ma olen juba küllaltki vana, laps ka olemas ja tahaks nagu vabal ajal temaga rohkem tegeleda. Aga seda küll, et muud saab kõrvalt teha. Ilmselt tulekski teha, muidu ära ei ela perega.
Leave a comment:
-
Enamus doktorante ju töötab a la 0,75+ koormusega kas siis ülikoolis või mujal lisaks. Endalgi hea sõbranna rahumeeli 1,0 ametikohaga kliinikumis ja siis doktorantuuri tasu kenasti juurde. Selline tasustatud intellektuaalne hobi, miks mitte!
Iseasi, mis kvaliteet sealt lõpuks muidugi konkreetselt doktorantuuri osas tuleb. Samas ei tea ka, praktika ja teadus koos. Et kui päris nii ei ole, et päeval doktorantuuris ja öösel hollikas turvamees, et kulusid katta, siis see 1200 suht ok diil ju?
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMulle pakuti eile doktorantuuri võimalust omal erialal. Huvi pärast siis uurisin natukene rohkem. Ma sain teada, et stipendium on 1200. See jääb isegi Eesti keskmisele, mis oli statistikaameti järgi kolmandas kvartalis ~1550€, suuresti alla. Teades, et pärast vaadatakse sind ka kui ülekvalifitseeritud tööjõudu, siis mis huvi peaks olema doktorantuuri kellegil minna? Peaks vist riigikokku kandideerima, sealt kõrvalt oleks hea teha.
Ma tean ühte tegelast kes astus doktoratuuri sisse ja rohkem nägu ei näidanud. Kirjadele ja kõnedele ei vastanud. Lõpuks pani vist mingi 6 kuu stipi taskusse. Samal ajal käis muidugi tööl ja teenis raha.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Elukaaslane hambad risti tegi omal kraadi ära ja läks ikka üksjagu aastaid, enne kui ära hakkas tasuma. Välismaale tundus olema kergem saada isegi. Aga eks see sõltu erialast ka
Leave a comment:
-
Mulle pakuti eile doktorantuuri võimalust omal erialal. Huvi pärast siis uurisin natukene rohkem. Ma sain teada, et stipendium on 1200. See jääb isegi Eesti keskmisele, mis oli statistikaameti järgi kolmandas kvartalis ~1550€, suuresti alla. Teades, et pärast vaadatakse sind ka kui ülekvalifitseeritud tööjõudu, siis mis huvi peaks olema doktorantuuri kellegil minna? Peaks vist riigikokku kandideerima, sealt kõrvalt oleks hea teha.
Leave a comment:
-
Ma saan aru küll, et see oli mingi kontrollmehhanism, kuid üsna kehva, sest inimene, kes end loendab... hakkab, läheb ennast loendama, mitte naist, koera, last ja/või armukest.
Mängureeglid või midagi võiks ennist teatavaks teha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust
Ma nagu mäletan, et vähemalt naise isikukoodi asemel sai ka sünnikuupäeva panna. Seda ikka peaksid teadma.
Ps! Mul on muidu naise isikukood peas.
Samas lähevad palju olulisemad numbrid meelest
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPs! Mul on muidu naise isikukood peas.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: