Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Nii Canadiensi kui Norwichi sotsmeediatiimidel on rasked ajad. Montrealist postitakse iga kaotuse järel vähemalt ka Next stop Chicago vms, Norwich postitab lihtsalt lakooniliselt järjekordse kaotusskoori.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAinumaski 30-aastane ei mäleta trammipileti mulgustajat, milles pidid pileti osavalt ülevale avausse asetama ja siis kangi täie jõuaga alla lööma. Sugugi mitte iga kord ei jäänud pilet sinna pidama ja kui ta polnud täpselt õige koha peale asetatud, ei tekkinud piletile korralikku mustrit. Siis oli veidi kontrolli ees hirm.
Samuti ei mäleta kolmekümnesed trammipileti ostmist. Panid raha juhi ukse küljes asunud tühja anumasse, lükkasid anuma juhi poole ja mõne aja pärast oli anum jälle sinu pool, pilet ning vahetusraha sees. Kindlam oli küll täpset raha omada.
Algselt postitas El President Vaata postitust
Pärnus ma ainult selliseid kasutanud olengi. Ja ma olen alla 30-aastane.
Algselt postitas Punkt Vaata postitust
Minu jaoks 30 veel võrdlemisi kaugel - seega võin kinnitada, et fake news.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustNägin ise pealt kuidas üks vene kutt tuli trolli, komposteeris tüki valget paberit ning seejärel võttis taskust terve hunniku komposteeritud pileteid, võrdles nendes olevaid auke sellel paberlipikul oleva skeemiga ning lõpuks leidis õige vaste üles ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitust
Igatahes sai nende komposteerijatega ühissõidukites väga kergesti jänest sõita
Leave a comment:
-
Nägin ise pealt kuidas üks vene kutt tuli trolli, komposteeris tüki valget paberit ning seejärel võttis taskust terve hunniku komposteeritud pileteid, võrdles nendes olevaid auke sellel paberlipikul oleva skeemiga ning lõpuks leidis õige vaste üles ka.
- Likes 2
Leave a comment:
-
ma kirjelduse järgi arvan, et McN pidas silmas just selliseid komposteerijaid. minu mäletamist mööda need kadusid kõvasti varem.
Nimetu.png
teistsugused olid ka olemas, veidi mugavamad.
Nimetu.png
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Neid tramme enam 2006 sügisel ei olnud, aga natuke varem olid olemas. Mis puudutab mcnamara augustajaid, siis tallinlastest teavad neid ikka palju nooremad ka. Ära kadusid need vist alles "tasuta" bussisõidu tulekuga, mis oli 2012 paiku?
Nimetu.png
teistsugused olid ka olemas, veidi mugavamad.
Nimetu.png
Leave a comment:
-
Trammipileti juhi käest ostmisega on muidugi see nali, et kaotati ära alles koroonapandeemia tulekuga. Viimasel ajal kasutasid seda võimalust muidugi vaid turistid, kes ei tea, kust muidu pileteid ostma peaks. 31. detsembri õhtul olid mingid välismaalased Kadrioru peatuses päris hädas, et kust nad pileti peaks saama, siis sai neile öeldud, et 1) ma pole nr 3 trammis elus ühtegi korda piletikontrolöre näinud (tramme passitakse ainult Tornimäel ning Koplis) ja 2) ega neid vana-aastaõhtul kuskil mujal ka pole...
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
kõik need asjad meeles. kaasaravatud need ajad kui tartu vanas bussikas sai kõnekaardiga helistatud telefoniputkast emale, et kas võib kossukaarte osta. 31 aastane tho, vb 30 aastased ei mäleta. mägral ma küll ingoreeritud, aga teistele teadmiseks, et fake news.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
kõik need asjad meeles. kaasaravatud need ajad kui tartu vanas bussikas sai kõnekaardiga helistatud telefoniputkast emale, et kas võib kossukaarte osta. 31 aastane tho, vb 30 aastased ei mäleta. mägral ma küll ingoreeritud, aga teistele teadmiseks, et fake news.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: