Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Intertoto
    replied
    loodetuul on taeva luud.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Nii Canadiensi kui Norwichi sotsmeediatiimidel on rasked ajad. Montrealist postitakse iga kaotuse järel vähemalt ka Next stop Chicago vms, Norwich postitab lihtsalt lakooniliselt järjekordse kaotusskoori.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Siin on näha ka vanakooli komposteerijaid (mitte neid uusi nagu üleval)

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Ainumaski 30-aastane ei mäleta trammipileti mulgustajat, milles pidid pileti osavalt ülevale avausse asetama ja siis kangi täie jõuaga alla lööma. Sugugi mitte iga kord ei jäänud pilet sinna pidama ja kui ta polnud täpselt õige koha peale asetatud, ei tekkinud piletile korralikku mustrit. Siis oli veidi kontrolli ees hirm.
    Samuti ei mäleta kolmekümnesed trammipileti ostmist. Panid raha juhi ukse küljes asunud tühja anumasse, lükkasid anuma juhi poole ja mõne aja pärast oli anum jälle sinu pool, pilet ning vahetusraha sees. Kindlam oli küll täpset raha omada.
    Ma arvasin, et ühistransport toimib endiselt sedasi. Seepärast ma enam busside ja trammidega ei sõidagi. Liiga keeruliseks on kõik tehtud.

Algselt postitas El President Vaata postitust

teistsugused olid ka olemas, veidi mugavamad.

Nimetu.png

Pärnus ma ainult selliseid kasutanud olengi. Ja ma olen alla 30-aastane.

Algselt postitas Punkt Vaata postitust

Minu jaoks 30 veel võrdlemisi kaugel - seega võin kinnitada, et fake news.
    Sul saab foorumis kohe 17 aastat täis. Mis sa olid 8-aastane kui foorumiga liitusid?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Nägin ise pealt kuidas üks vene kutt tuli trolli, komposteeris tüki valget paberit ning seejärel võttis taskust terve hunniku komposteeritud pileteid, võrdles nendes olevaid auke sellel paberlipikul oleva skeemiga ning lõpuks leidis õige vaste üles ka.
    Mul toimis vana hea "kui vaja, siis komposteerin". Kuniks ühel ilusal suvepäeval kuskil Siili peatuses siis järjekordselt vaja läks. Peatus enne tuli mingi paks meretriibulise särgiga sell peale ja sättis end kenasti aparaadi juurde koos minu ja paari teise "viimase sekundi taktika" tüübiga. Kui järgmine peatus saabus, ta augustada kellegil ei lubanud - pani oma karvase käe ette ja näitas FBI märki või midagi sarnast. Juut rsk

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Maarek Vaata postitust

Igatahes sai nende komposteerijatega ühissõidukites väga kergesti jänest sõita
    Seda ülemist jah. Need olid 1994 veel üksikutes trammides, aga minu mäletamist mööda kadusid päris ruttu peale seda. See alumine variant oli veel kaua ja käele palju lihtsam.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Nägin ise pealt kuidas üks vene kutt tuli trolli, komposteeris tüki valget paberit ning seejärel võttis taskust terve hunniku komposteeritud pileteid, võrdles nendes olevaid auke sellel paberlipikul oleva skeemiga ning lõpuks leidis õige vaste üles ka.

Leave a comment:

• Maarek
    replied

ma kirjelduse järgi arvan, et McN pidas silmas just selliseid komposteerijaid. minu mäletamist mööda need kadusid kõvasti varem.

Nimetu.png

Nimetu.png
    Igatahes sai nende komposteerijatega ühissõidukites väga kergesti jänest sõita

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust

Neid tramme enam 2006 sügisel ei olnud, aga natuke varem olid olemas. Mis puudutab mcnamara augustajaid, siis tallinlastest teavad neid ikka palju nooremad ka. Ära kadusid need vist alles "tasuta" bussisõidu tulekuga, mis oli 2012 paiku?
    ma kirjelduse järgi arvan, et McN pidas silmas just selliseid komposteerijaid. minu mäletamist mööda need kadusid kõvasti varem.

Nimetu.png

Nimetu.png

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    millal need ära kadusidki?

Nimetu.png

ja sellised trammid?

Nimetu.png
    Neid tramme enam 2006 sügisel ei olnud, aga natuke varem olid olemas. Mis puudutab mcnamara augustajaid, siis tallinlastest teavad neid ikka palju nooremad ka. Ära kadusid need vist alles "tasuta" bussisõidu tulekuga, mis oli 2012 paiku?

Trammipileti juhi käest ostmisega on muidugi see nali, et kaotati ära alles koroonapandeemia tulekuga. Viimasel ajal kasutasid seda võimalust muidugi vaid turistid, kes ei tea, kust muidu pileteid ostma peaks. 31. detsembri õhtul olid mingid välismaalased Kadrioru peatuses päris hädas, et kust nad pileti peaks saama, siis sai neile öeldud, et 1) ma pole nr 3 trammis elus ühtegi korda piletikontrolöre näinud (tramme passitakse ainult Tornimäel ning Koplis) ja 2) ega neid vana-aastaõhtul kuskil mujal ka pole...

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Ei tea, ma tglt pole neid kunagi tartus isegi märganud :/

Leave a comment:

• El President
    replied
    millal need ära kadusidki?

Nimetu.png

ja sellised trammid?

Nimetu.png

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust

kõik need asjad meeles. kaasaravatud need ajad kui tartu vanas bussikas sai kõnekaardiga helistatud telefoniputkast emale, et kas võib kossukaarte osta. 31 aastane tho, vb 30 aastased ei mäleta. mägral ma küll ingoreeritud, aga teistele teadmiseks, et fake news.
    Minu jaoks 30 veel võrdlemisi kaugel - seega võin kinnitada, et fake news.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kuidas te sellest ei saa aru, et ta ei räägi pööblist?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust

kõik need asjad meeles. kaasaravatud need ajad kui tartu vanas bussikas sai kõnekaardiga helistatud telefoniputkast emale, et kas võib kossukaarte osta. 31 aastane tho, vb 30 aastased ei mäleta. mägral ma küll ingoreeritud, aga teistele teadmiseks, et fake news.
    32-aastane küll, aga tulevad ka need asjad meelde.

Leave a comment:

Working...
X