Algselt postitas Eilaveel
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKäisin märtsi alguses Prahas ja nüüd aprilli lõpus Palermos.
Eestis on ikka see väljas söömine üle mõistuse kallis. Masendav
Joomisest ei hakka rääkimagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustLootus sureb viimasena! Mul tuttava 85+ vanaisa viidi ka koroonaga haiglasse ja öeldi, et ärge siit midagi lootke, aga juba 2 päeva hiljem ajas kargu alla jalutas koju ja keetis naisele suppi
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustLootus sureb viimasena! Mul tuttava 85+ vanaisa viidi ka koroonaga haiglasse ja öeldi, et ärge siit midagi lootke, aga juba 2 päeva hiljem ajas kargu alla jalutas koju ja keetis naisele suppi
Leave a comment:
-
Käisin märtsi alguses Prahas ja nüüd aprilli lõpus Palermos.
Eestis on ikka see väljas söömine üle mõistuse kallis. Masendav
Joomisest ei hakka rääkimagi.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Lootus sureb viimasena! Mul tuttava 85+ vanaisa viidi ka koroonaga haiglasse ja öeldi, et ärge siit midagi lootke, aga juba 2 päeva hiljem ajas kargu alla jalutas koju ja keetis naisele suppi
- Likes 1
Leave a comment:
-
Nojah, Žirinovski suri ka nädalaid, aga lõpuks pani ikkagi kõrvad pea alla, nii et pikka pidu sel Raiolalgi on, eriti kui sellised kõlakad juba liiguvad....
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Erinevad usaldusväärsed allikad kinnitavad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustKas uudis Raiola surmast vastab tõele või on tugevasti liialdatud?
Leave a comment:
-
Kas uudis Raiola surmast vastab tõele või on tugevasti liialdatud?
Leave a comment:
-
see on hea tähelepanek. Ma pole neid seadmeid näinud no ikka aastaid kuid viimase nädala jooksul kahel korral silma jäänud. Ühel korral mingi tüüp kaubiku roolis ja teine oli tädike selveris
Leave a comment:
-
Need Bluetooth handsfree seadmed telefonile, mis omalajal loodi vist pohimotteliselt ärimeestele ja minuarust kunagi just vaga suurt müügiedu ei saavutanud tunduvad tanapaeval kasutuses olevat vaid laolihttöölistel ja umbes siukestel vendadel nagu djheiki. Iseasi, miks neil neid vaja peaks minema, vaevalt see telefon rohkem kui korra nädalas heliseb ja siis ometi peaks leidma selle minuti.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: