Vaatasin, et millal tavaliselt teemad tehtud on. Tänavune teema on ikka üks varajasemaid. Kui üldsus nõuab, siis midagi pole teha. Läbi aegade kvaliteetsem ja kvantiteetsem host päästab päeva.
Minge valima!
2014 - 04.12.14
2013 - 08.12.13
2012 - 03.12.12
2011 - 09.12.11
2010 - 14.12.10
2009 - 02.12.09
2008 - 18.12.08
2007 - 18.12.07
2006 - 17.12.06
2005 - 22.12.05
2004 - 20.12.04
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Vähem möla, rohkem selle aastaste auhindade teema tegemist/vedamist. Detsember juba käes. Poleks nii mitut kohustus enda peale juba võtnud, veaks vast ise.Leave a comment:
-
Mind on ära lintšitud. Paraku siin foorumis ei sallita tolerantseid ja hea hingega kodanikke. Eks ma võtan oma aastajobu või aasta kuldmunni tiitli auga vastu, pisar silmanurgas. Kindlasti ootab mind sel aastal suurel hulgal negatiivseid auhindu. Või ootab mind üldse auhindadest vaba aasta. Osad inimesed kindlasti armastavad nii mind "karistada." Teha nägu, nagu mind pole olemaski. Vaata näiteks Priidu eelmise aasta nominatsioone. Siiamaani olen solvunud. Ja nüüd tuleb kuldmunn või täispuidusttüra v teab-mis sinna otsa. Ja Hofnar lükkab selle mulle sisse ka veel, kapiheterofoob, nagu ta on. Headel inimestel on siin elus raske. Kurjus võimutseb.Aga kui teemas ka natuke püsida siis, Tofoa, sa võiksid ju selle auhinna teema 2014 ka ära teha. Sa nagunii tahad seda ilgelt teha ja kuidas muidu sa oma hääled saad?
Ära lase nüüd mõnel kapiheterofoobil siin foorumis su enesekindlust ja maasterplaani rikkuda.Leave a comment:
-
Aga kui teemas ka natuke püsida siis, Tofoa, sa võiksid ju selle auhinna teema 2014 ka ära teha. Sa nagunii tahad seda ilgelt teha ja kuidas muidu sa oma hääled saad?
Ära lase nüüd mõnel kapiheterofoobil siin foorumis su enesekindlust ja maasterplaani rikkuda.Leave a comment:
-
-
-
-
-
Noh, osade inimeste huumorisoon ongi pisut kummalisem (Jasper, staadium).Leave a comment:
-
Selle peale ma tulin ise ka, aru ma ei saand, et miks see osade jaoks "päris hea
" on. Aga tundub, et sul on siiski õigus ja mina sain ka ikka õieti aru.
Forza mastercommander Jasper!Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
-
Dimaggio:
Nõustun, et sm Tofoa vankumatu võitlus väärib tunnustust.Kultuurmarksistlik (tõe)komissar jätkab oma väsimatut tööd, et välja juurida ja häbimärgistada see neetud kodanlik natsionalistide bande, kes julgevad vastu astuda ja õõnestada tema ning ta seltsimeeste ennastsalgavale püüdele luua see uus ning õigelt mõtlev inimene!
Elagu multikultuurne, sooneutraalne ning piirideta Euroopa! Urraaa urraaa urraaaa!!!Leave a comment:
-
aasta pulleritsu auhind
kuule tolgus. osta prillid endale ja mine vaata seda juttu kus sa kõvat venda üritasin mängida ja mingile ahvile ütlesid, et ta alles sellest aastast hakkas jalgpalli vaatama. peale seda aga hakkasid ise sellist kelbast tootma, nagu poleks sa ise kunagi jalgpalli vaadanud. ja mida vittu, vaata milline su nimi on. sul stiilitunnetus on täielik null ju. koolis kandsid ka aint halli värvi ja istusid kuskil esimeses pingis ve. mine õige küsi naistest kumb on kõvem nimi, kas jaalo või mingi taimomeesLeave a comment:
-
duubel+ minu poolt
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: