Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pole ma midagi öelnud, et sain kinga.
Üritate iga hinnaga siin mind maha teha kalli sõbra tofoa ja teireisasega.
See Teireisas käib vahest jutukas minu nimega, aind man'i asemel on men. Võiks ikka vahet teha, kui jutukas on icemen siis see ei ole õige iceman.
kle sa tead ise ka et see oli ühekordne värk jaa obvious as hell- ega ma arvan et keegi pole nii loll, et ei manil ja menil vahet(kugi tofoa ei teind alul) aga ma arvan et meie kahe vahel on palju paksu viha, mis võiks jõuludele omase rahuliku aja puhul väiksemaks taanduda- me siiski pole ju nii erinevad, mõlemad pärnu poisid ja meile meeldib vutt ja soccernet päikest. või lund, peaks ütlema oopis..
Saa aru ma ei ürita sind maha teha. Erinevalt tofoast ja teiresiasest ma arvan et sa oled ok vend. Kõik auhinnad mis ma siin välja pakkusin on positiivsed. Kui sa tõesti aru ei saa, siis saad järgmisel aastal Nüripliiats2011 trofee
Pole ma midagi öelnud, et sain kinga.
Üritate iga hinnaga siin mind maha teha kalli sõbra tofoa ja teireisasega.
See Teireisas käib vahest jutukas minu nimega, aind man'i asemel on men. Võiks ikka vahet teha, kui jutukas on icemen siis see ei ole õige iceman.
1. "Pole iseenesest munn aga pliiats ka väga terav pole" eriauhind läheb Iceman-ile kes suutis Hesburgerist kinga saada. No offence, oled positiivne tegelane
Kust kohast sa võtad seda, et ma kinga sain sealt?
Ise läksin minema, kuna leidsin, et see koht pole ikka minu jaoks.
Kõige naljakam teema oli Black Magicu ennustuvõistlus, mis pani inimesi seda alamfoorumit lugema. Kõige rohkem naersin ma siis, siis. Aga hiljem hakkas tunduma, et need mõlemad võisid lõksud olla.
sa ei peagi seda ütlema. kui keegi laksis totside teemasse mingi maili sarnase tissitüdruku pildi ja sina ütlesid selle peale, et "Aga ma olen 100% kindel, et temast selliseid pilte netis ei ole. :P" siis ma ütlen, et ...
Leave a comment: