Algselt postitas taku*
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
elust enesest
Algselt postitas StokHuvitav, mul ka juhtus ka just Reformi kondoomiga äpardus. Kuigi peale oli kirjutatud "Võid kindel olla". Paari kuu pärast saab kümneaastaseks.
Leave a comment:
-
Ma olen punaskänkide poolt näinud igasugust full retardi minekut, aga no see on reaalselt siiani ikka full mushroom+puskar.Algselt postitas Scarhead Vaata postitustSaan aru, et emotsiooni pealt ja värki kohe peale mängu, aga kadesta kedagi teist vähemalt, vaatasin nende mängu täna, young boys zeniidi asemel oleks neile paar uut auku ihusse juurde teinud lihtsalt ja seda 11 vs 11 ja juutide murul, Ole on selle tuhvli kõrval k(K)ing.
Leave a comment:
-
hommikuks kõlbas
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEi ole. Metsakalmistul on juba aastaid.
Leave a comment:
-
pisarates.Algselt postitas nimastain Vaata postitustKas päeva lõpuks riigikogulane pole riigikogu töötaja? Aga okei tõsi, helistas nõunikule. Veel rohkem perses ürr mu meelest. Muidu oleks üks neist veidi Jüri “kirsad jäävad maha” Liim peast. Nüüd on kaks ja me isegi ei tea, kummal ennem koitma hakkas, et politsei kutsumine sellises olukorras on tegelikult suht retard liikumine. Ilmselt nägi see välja nii.
M: Tsau, kuule vaata kes majas on ma jäin vetsu kinni.
N: Ja kohe.
N: Kuule kedagi polegi majas enam. Mis teen? (juba loll küsimus nõunikult)
M: Ma ei tea. Appi, kutsu politsei.(veel lollim nõuanne)
N:Jah, mõeldud tehtud.
Või siis
M: Tsau, kuule ma jäin wcsse kinni. Tee midagi.
N: Jaa kohe.
50min hiljem kui Mihkelson on täiesti vagusi istunud ja mitte küsinud nõunikult. Mida siis too ettevõttis? Astub rahulikult peltast välja. Viskab mundrimehele kulpi ja jalutab sõnagi küsimata minema.
Päris perses mõlemal juhul. Aga ma olen enam kui kindel, et Mihkelson ei vahtinud seal tuima nagu kits kuulutust.
Huvitav nõuniku/Mihkelsoni arvates, milliseid politsei põhiülseandeid seal täideti.
* Euroopa Liidu välispiiri tagamine - Pigem vist mitte.
* Turvalisuse ja avaliku korra tagamine riigi sees - Tundub võimalik. Nõunik jõudis wc ukse taha, karjuv ja paanikas Mihkelson rabistas lingi kallal nõnda hullult, et vaesel nõunikul tekkis hirm.
* Kodakondsuse määratlemine ja dokumentide väljastamine - Ka võimalik. Mihkelson karjus peldikus võõrkeelseid roppuseid. Nõunikul tekkis kahtlus, kas see on ikka Mihkelson ja kutsus määratlema kodakondsust.
* Süütegude menetlemine ja ennetamine - Tundub ka reaalne võimalus. Mihkelsonil tekkis kahtlus, et see tualetti kinni jäämine oli EKRE “operatsioon allavett”, ning lasi nõunikul kohe politsei kutsuda, et need jälje üles võtaks.
Teine kord kui jään jõuksis kangi alla. Kutsun politse, kes kutsub Kiivika, kes mind vabastab.
Kes te riigikogulastega kokkupuutute. Rääkige neile, et on sellised firmad Eesti vabariigis mis tegelevadki rikki või lukku läinud lukkude avamisega. #lukuabi #kuidasöeldaetmaolenlollniietmaeiütlemaolenloll
Leave a comment:
-
NotedAlgselt postitas nimastain Vaata postitustSamal ajal kui Mustamäe luitunud seintega garaazis Andrei Fjodorit 32 noahoobiga õpetab, silmad pahupidi Lauri kesklinnas turvatunnet kahandab või Tarts 3 promillise joobega Jaanika pere surnuks sõidab. Kutsub vetsu kinni jäänud riigikogulane endale politsei, kes kutsub töömehe, et ust avada…emps anna padruneid palun.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEks ma pooldan ka huiarite ja soolapuhujate vastutusele vötmist
100% aasta top3 postitus.Algselt postitas Ingmar Vaata postitustMiks sa siis igapäevaselt huiad ja paska toodad?
Leave a comment:
-
Muigasin.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa oleks Dannari sulest eeldanud rohkem sellist, et presidendivalimised võiks olla ikkagi erasektori rida ning riigiraha ei peaks sellistele asjadele kuluma kui on ka mujalt huvi sarnast asja korraldada. Selleasemel oleks saanud paar flööti ja päästjat säästa.
Mõnule ka muidugi musid, kallid, kukerpallid ja minu lugupidamine.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTriatlon terve nv Tallinna tänavatel.Pmst tursatasin oma Pepsi maxi peaaegu väljaAlgselt postitas cannuman Vaata postitustOsalemine pole muideks kohustuslik
Leave a comment:
-
Tabav
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitusttüütu, halva huumoriga, taktitundetu, wannabe alfa, pugeja demagoog eesti poliitikas

tüütu, halva huumoriga, taktitundetu, wannabe alfa, pugeja demagoog ameerika offices

Leave a comment:
-
Ole nüüd, see on nii madalal tasemel debiilsus, et me suudame kambakesi iga öö kell 3 Off-Topicus selle üle teha.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustAasta Debiilik on õnneks selleks aastaks lukus ja seda matyse näol.
Leave a comment:
-
Aasta Debiilik on õnneks selleks aastaks lukus ja seda matyse näol.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa hindasin.mõnuagent on nii nummi ja üldse mitte friiki.Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: