Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas taku* Vaata postitust
    karu ei saa püüda juustuga
    lihtsalt heast peast selline tarkusetera, et kohe on.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    elust enesest
    Algselt postitas Stok
    Huvitav, mul ka juhtus ka just Reformi kondoomiga äpardus. Kuigi peale oli kirjutatud "Võid kindel olla". Paari kuu pärast saab kümneaastaseks.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Scarhead Vaata postitust
    Saan aru, et emotsiooni pealt ja värki kohe peale mängu, aga kadesta kedagi teist vähemalt, vaatasin nende mängu täna, young boys zeniidi asemel oleks neile paar uut auku ihusse juurde teinud lihtsalt ja seda 11 vs 11 ja juutide murul, Ole on selle tuhvli kõrval k(K)ing.
    Ma olen punaskänkide poolt näinud igasugust full retardi minekut, aga no see on reaalselt siiani ikka full mushroom+puskar.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    hommikuks kõlbas
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Ei ole. Metsakalmistul on juba aastaid.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    kwality

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust
    Kas päeva lõpuks riigikogulane pole riigikogu töötaja? Aga okei tõsi, helistas nõunikule. Veel rohkem perses ürr mu meelest. Muidu oleks üks neist veidi Jüri “kirsad jäävad maha” Liim peast. Nüüd on kaks ja me isegi ei tea, kummal ennem koitma hakkas, et politsei kutsumine sellises olukorras on tegelikult suht retard liikumine. Ilmselt nägi see välja nii.
    M: Tsau, kuule vaata kes majas on ma jäin vetsu kinni.
    N: Ja kohe.
    N: Kuule kedagi polegi majas enam. Mis teen? (juba loll küsimus nõunikult)
    M: Ma ei tea. Appi, kutsu politsei.(veel lollim nõuanne)
    N:Jah, mõeldud tehtud.

Või siis

M: Tsau, kuule ma jäin wcsse kinni. Tee midagi.
    N: Jaa kohe.
    50min hiljem kui Mihkelson on täiesti vagusi istunud ja mitte küsinud nõunikult. Mida siis too ettevõttis? Astub rahulikult peltast välja. Viskab mundrimehele kulpi ja jalutab sõnagi küsimata minema.

Päris perses mõlemal juhul. Aga ma olen enam kui kindel, et Mihkelson ei vahtinud seal tuima nagu kits kuulutust.

Huvitav nõuniku/Mihkelsoni arvates, milliseid politsei põhiülseandeid seal täideti.
    * Euroopa Liidu välispiiri tagamine - Pigem vist mitte.

* Turvalisuse ja avaliku korra tagamine riigi sees - Tundub võimalik. Nõunik jõudis wc ukse taha, karjuv ja paanikas Mihkelson rabistas lingi kallal nõnda hullult, et vaesel nõunikul tekkis hirm.

* Kodakondsuse määratlemine ja dokumentide väljastamine - Ka võimalik. Mihkelson karjus peldikus võõrkeelseid roppuseid. Nõunikul tekkis kahtlus, kas see on ikka Mihkelson ja kutsus määratlema kodakondsust.

* Süütegude menetlemine ja ennetamine - Tundub ka reaalne võimalus. Mihkelsonil tekkis kahtlus, et see tualetti kinni jäämine oli EKRE “operatsioon allavett”, ning lasi nõunikul kohe politsei kutsuda, et need jälje üles võtaks.

Teine kord kui jään jõuksis kangi alla. Kutsun politse, kes kutsub Kiivika, kes mind vabastab.

Kes te riigikogulastega kokkupuutute. Rääkige neile, et on sellised firmad Eesti vabariigis mis tegelevadki rikki või lukku läinud lukkude avamisega. #lukuabi #kuidasöeldaetmaolenlollniietmaeiütlemaolenloll
    pisarates.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust
    Samal ajal kui Mustamäe luitunud seintega garaazis Andrei Fjodorit 32 noahoobiga õpetab, silmad pahupidi Lauri kesklinnas turvatunnet kahandab või Tarts 3 promillise joobega Jaanika pere surnuks sõidab. Kutsub vetsu kinni jäänud riigikogulane endale politsei, kes kutsub töömehe, et ust avada…emps anna padruneid palun.
    Noted

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Eks ma pooldan ka huiarite ja soolapuhujate vastutusele vötmist

Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
    Miks sa siis igapäevaselt huiad ja paska toodad?
    100% aasta top3 postitus.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ma oleks Dannari sulest eeldanud rohkem sellist, et presidendivalimised võiks olla ikkagi erasektori rida ning riigiraha ei peaks sellistele asjadele kuluma kui on ka mujalt huvi sarnast asja korraldada. Selleasemel oleks saanud paar flööti ja päästjat säästa.
    Muigasin.
    Mõnule ka muidugi musid, kallid, kukerpallid ja minu lugupidamine.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    Wtford
    good.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Triatlon terve nv Tallinna tänavatel.
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Osalemine pole muideks kohustuslik
    Pmst tursatasin oma Pepsi maxi peaaegu välja

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Tabav

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    tüütu, halva huumoriga, taktitundetu, wannabe alfa, pugeja demagoog eesti poliitikas

tüütu, halva huumoriga, taktitundetu, wannabe alfa, pugeja demagoog ameerika offices

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Aasta Debiilik on õnneks selleks aastaks lukus ja seda matyse näol.
    Ole nüüd, see on nii madalal tasemel debiilsus, et me suudame kambakesi iga öö kell 3 Off-Topicus selle üle teha.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Aasta Debiilik on õnneks selleks aastaks lukus ja seda matyse näol.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma hindasin.
    mõnuagent on nii nummi ja üldse mitte friiki.

Leave a comment:

Working...
X