320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Saarlane
    replied

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Ma hindasin.

    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma arvan, et korraliku juristi kontakti leiab mujalt ka, kui Sarve käest uurides.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Jaaniõhtu eri

    Paranda teist ja astu mõni minut sama reha otsa.

    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Minu kerge soovunelmatest ja osalt reaalsusest lähtuv veerandfinaali paaride ennustus on järgmine:
    Itaalia-Wales
    Belgia-Tšehhi

    Horvaatia-Prantsusmaa
    Inglismaa-Ukraina
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Sul on veidi need veerandfinaalid sassis.
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Belgia - Portugal

    Belgia on viimased 7 aastat olnud see tiim, kellele olen pöialt hoidnud ja loodan nende võitu. Samas on kuidagi kummaliselt nad ainus meeskond, kelle mängu olen näinud ainult ühe poolaja. Samas küll Portugal lisaajal ära kobistab, sest belglaste kaitseliini pole hetkel üldse usku.

    Itaalia - Austria

    Itaalia on sümpaatselt mänginud, aga ma endiselt ei suuda väga nende poolt olla. Samas Austria on ka alati nii suvaline punt olnud, et ka neile väga ei sümpatiseeri. Itaalia edasi.

    Prantsusmaa - Horvaatia

    Mulle ei meeldi Prantsusmaa, mulle ei meeldi prantslased. Samas ennustasin nende võitu, kuna meeskond on võimas. Horvaatia samas on viimaste aastate hale vari. Seega kerge võit prantslastele.

    Hispaania - Šveits

    Kümme aastat tagasi oleks ennast idikaks pidanud, aga siin paaris kuulub mu sümpaatia Šveitsile. Nad pole kunagi midagi võitnud, nende koduliiga meeskonnad saadavad viisakalt autogramme ja üleüldse normaalne kamp. Eks läheb pennalte peale, aga seal on Hispaania soosik.

    Ukraina - Rootsi

    Imeline kooslus puhtalt särgivärve vaadates. Ukraina on seni ikka tõsipask olnud. Rootsi kuidagi, noh, igav. Sümpaatia Ukrainal, aga Rootsi võtab puhta puuriga võidu.

    Inglismaa - Saksamaa

    Puhtalt Inglismaa meedia, fännide ja kõige pärast ei ole ma suutnud Inglismaad alates 1998. aastast toetada. Ei suuda siiani. Samas Saksamaa meeldib mulle riigina, kuid samamoodi oleks ma nende poolt ainult vastasseisudes Prantsusmaa ja ... Inglismaa vastu.

    Holland - Tšehhi

    Holland pole näinud siiani korralikku vastast ja de Boer on suhtkoht kivipea. Tšehhi aga taas üks sümpaatsemaid satse turniiril (toetus aastast 1996). Tšehhi võidab.

    Taani - Wales

    Ilmselt on Taanil neutraalse vaataja poolt kõige tõsisem toetus, sest nende võit oleks parim lugu, millega EMi müüa. Kassai pannakse kohtunikuks, Walesi saab paar punast ja Taani trügib finaali välja.
    Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
    Sul on veidi need kaheksandikfinaalid sassis.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Nomineerin kasutajat Tauri T selle eest, et viimased 2 kuud UEFA koefitsiendi ja võimalikele loosi aastastele silma peal hoidnud.

    Algselt postitas Tauri.T Vaata postitust
    Nii palju ei viitsinud uurida, aga 50. koht liigade ränkingus annab neljanda koha tagasi (hooajaks 23-24). Eelmiste aastate 50. koha punktid olid:

    2021: Montenegro 5.000
    2020: Montenegro 4.375
    2019: Fääri saared 4.000
    2018: Wales: 3.875

    Mõned aastad tagasi tehti uuendus, et enne esimest ringi on play-off ja ka seal jagatakse punkte. Seepärast pigem pakuks, et tuleb kuskil 5.500 kokku saada. Hetkel on Eestil 3.375 punkti, viik annab 1 punkti ja võit 2. Ja siis jagatakse saadud punktid riigist osalevate klubide arvuga. Seega selle vahe kinni nõelumiseks oleks vaja kolme peale saada nt 3 võitu ja 1 viik või 2 võitu ja 3 viiki.

    Selle koha pealt on ka oluline, et pigem oleks Levadia ja Flora edukad, kui Paide üllataks. Mitte, et ma Paide edu ei sooviks, aga Poolaga ennast võrrelda ei ole vaja. Küll aga Gibraltar ja Malta on hetkel ränkingus vastavalt 49. ja 47. Otsesele konkurendile kaotades võib see vahe veel suuremaks minna.

    Tabeli tagumine ots näeb selline välja:

    46 Ireland 1.125 1.000 1.250 1.875 0.000 5.250 4/ 4
    47 Malta 1.375 1.500 0.750 1.500 0.000 5.125 4/ 4
    48 Finland 1.250 0.875 1.625 1.375 0.000 5.125 4/ 4
    49 Gibraltar 0.500 1.000 1.000 1.666 0.000 4.166 4/ 4
    50 Montenegro 1.125 0.375 1.000 1.625 0.000 4.125 4/ 4
    51 Wales 0.500 1.000 1.000 1.500 0.000 4.000 4/ 4
    52 Iceland 1.125 1.500 0.625 0.625 0.000 3.875 4/ 4
    53 Estonia 0.625 0.500 0.875 1.375 0.000 3.375 3/ 3
    54 Andorra 0.166 0.833 1.500 0.666 0.000 3.165 3/ 3
    55 San Marino 0.166 0.500 0.000 0.500 0.000 1.166 3/ 3
    https://kassiesa.net/uefa/data/method5/crank2022.html

    Leave a comment:


  • vtp
    replied
    Jep, võib. Nagu ka instast kellegi subjekti otsida ja talle sõnum saata, eks

    Leave a comment:


  • kaala
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Võttes arvesse kodaniku varasemat kogemust säärase luuretegevusega, siis anname etteruttavalt ära aasta
    Kes sind hammustas? Sisselogitud kasutajad on avalik info, mitte luuretegevus. Eesti jalgpallist sügavalt pohhui, aga kui enda lemmikkasutajaid trollida saab siis võib natuke klikata ja skrollida, eks. well done

    Leave a comment:


  • vtp
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Mainin ära, et ma juhuslikult monitoorisin activity log`st, et veetsid pikalt aega tolles Eesti Koondise alamfoorumi teemas, kus sinult sönavöttu oodati.
    Võttes arvesse kodaniku varasemat kogemust säärase luuretegevusega, siis anname etteruttavalt ära aasta

    Leave a comment:


  • LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Ma arvan, et oleks aastaid tagasi Hispaania peatreener olnud Aivar Pohlak, oleks nad ikka võitnud sama palju kui nad seda tegid.
    Ma isegi ei tea, mis auhinnale see kandideerima peaks. Aga mingile kindlasti.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Nomineerin.

    Algselt postitas Kaarel Vaata postitust
    Kellele kuulub jalgpall kui (meelelahutus)toode?

    Tänasest Superliiga avaldusest selgub, et eesmärgiks ei ole koduliigasid ohustada (see oli vist niigi selge), vaid üksnes CL-i asemel nädala keskel Superliigat mängida.

    Ehk siis otseselt on vastasseis UEFA/CL vs Superliiga. Rahvuslikud alaliidud on konflikti kaasatud või ennast kaasanud pigem kui UEFA liitlased.

    Printsiibis oleksin samuti senisel viisil traditsioonilise CL-i mudeli pooldaja. Tuleb siiski nentida, et sügisene alagrupiturniir pakub harva pinget. Seevastu playoffides pakutav toode on üsna priima.

    Kui jätta siiski kõik emotsioonid kõrvale ja vaadata seda ratsionaalselt ning majandusliku nurga alt, siis on Superliiga vaatenurk loogiline.

    Provokatiivse vahemärkusena. UEFA retoorika kõlab veidi liialdades umbes nii, et meile kuulub nädalasiseste õhtute jalgpall ning kõik on kohustatud seal mängima. Või üleüldse, et meile kuulubki jalgpall ning meile on õigus jalgpalli osas eeskõneleja. Sealjuures, UEFA ise ja nende klubivõistlused loodi ca pool sajandit või rohkem hiljem kui enamus kõnealustest klubidest. Sealjuures alagruppidega CL sootuks alles 90-ndate alguses, mida siis järk-järgult suurendati.

    Kõrvaltvaatajana tekiks loogiline küsimus, et miks peab keegi olema kohustatud nendel võistlustel mängima, kes seda ei soovi teha? Peamine vastuargument näib olevat, et see on traditsionaalne ning alati nii olnud. Kuigi nagu öeldud, need võistlused tekkisid pool sajandit hiljem pärast klubisid.

    Nähtavasti on Superliiga klubidele praeguse CL-i formaade juures vastukarva, et: (a) kogu pakutava toote potentsiaali ei kasutada ära, mistõttu kannatab tulu ning (b) tulu jagatakse nende suhtes ebaõiglaselt, kuna just nende pakutav toode on see, mis teeb toote atraktiivseks.

    Kui nüüd veidi üldistavalt utreerida, siis Superliiga klubide nägemuses on nad nagu ühes külakeses tegutsevad tublid pirukaküpsetajad, kes tahaksid enda toodet kõigile soovijatele müüa ja tulu teenida. Seevastu kuri külavanem ütleb, et nad peavad ja tohivad seda teha üksnes külaväljaku keskel oleval turuplatsil, kusjuures külavanem otsustab, kellel on õigus müüa ning lisaks korjab müügitulust olulise osa endale ja jagab selle oma äranägemise järgi laiali. Teisisõnu, UEFA/CL on Superliiga nägemuses kui tülikas ja ülearu võimukas vahemees, kellest tuleks lahti saada, et pakutavat toodet enda tingimustel turul müüa.

    Traditsionalistid muidugi oponeerivad, et selline lähenemine on äärmiselt küüniline, kuna jalgpall on püha ja puutumatu. Mingi nurga alt ma seda kõike mõistan, aga majanduslikus reaalsuses, mille järgi Superliiga klubid nähtavasti mõtlevad, on see meelelahtustoode, mida saab pakendada, turustada ja müüa palju tulemuslikumalt.

    Mis puudutab neid erinevaid emotsionaalse sisuga ähvardusi alaliitude ja fänniühenduste poolt, samuti erinevaid ähvardusi sadade miljonite nõuetest üksteise aadressil, siis tegemist on tavapärase infosõjaga, mida ei maksa ülearu tõsiselt võtta. Lõpuks tehakse otsused mitte emotsioonide, vaid ratsionaalse kaalutluse tulemusel. FA/Premier League ei hakka kedagi välja heitma. Nad tulistaks sellega endale jalga. FA/Premier League teenib miljardeid, kuna pakutav toode on atraktiivne tänu tippklubidele ja -mängijatele, mille näitamise eest telekompaniid maksavad. Nende väljaheitmine oleks nagu kuldmune muneva kana mahalöömine seetõttu, et too tahab aeg-ajalt minna küla peale senise asemel teise kohta munema, kusjuures neid kuldmune niikuinii endale ei saa. Samas, tappes kana, jääks ka ise kuldmunadest ilma.

    Sama kehtib ka FIFA/UEFA ähvarduste kohta mängijate aadressil. Rahvuskoondise võistlused ja ühes sellega toode müüdavus üksnes kannataks, millest FIFA/UEFA ei saa loogiliselt võttes huvitatud olla.

    Loomulikult on võimalik, et kõik see on lihtsalt suurklubide võimumäng, et CLi formaadi ning tulu jagamise osas rohkem kaasa rääkida. Aeg näitab. It's business.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Ma just hakkasin mõtlema, et hea teema kipub perse minema kuna kaks lehekülge on üks arutelu (arutelu ise on ok, aga teema vibe kannatab). Peaks eraldi mingi mängimise teema olema vms.
    Kui 2 lehekülge on top5 tabeleid, siis pole päris persekeeramine ju?

    Leave a comment:


  • marv3llous
    replied
    Ma just hakkasin mõtlema, et hea teema kipub perse minema kuna kaks lehekülge on üks arutelu (arutelu ise on ok, aga teema vibe kannatab). Peaks eraldi mingi mängimise teema olema vms.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Nomineerin selle postituse, kuna algas väga änksa arutelu.

    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Top 5 arvutimängud.

    1. Championship Manager 01/02 - Mängin aeg-ajalt siiani. Eile ka tegin paar mängu, viimase mängu sain 2:3 kotti, sest p*** kohtunik määras meie vastu mängu lõpus kaks penaltit. Olen ka uuemaid proovinud aga need ei lähe üldse peale. Paar tundi mängin ja siis kindlalt uninstall.
    2. Might and Magic VI - Esimene avatud maailmaga mäng mida mängisin, D&D sugemetega. Siiani on meeles see põnevus, et mine kuhu tahad ja need kollide hordid. Ja see imeline taevas, kus liikusid pilved ja mingi kuninganna kellel oli mingi jama. Ma olin siis noor ka.
    3. The Elder Scroll III Morrowind - Parima atmosfääriga mäng ever. Parima stooriga mäng ever. Parima soundtrackiga mäng ever. Nii palju skille, nii palju erinevaid relvi ja võimalusi. Uh külmajudinad tulevad siiani peale. Ostsin selle mängu jooksutamiseks isegi uue arvuti.
    4. Heroes of Might and Magic III - Käigupõhine põneva maailmaga mäng. Nii palju erinevaid kolle ja ilus graafika. Oksendamiseni mänginud.
    5. The Elder Scroll IV Oblivion - Paljude arvates läbikukkunud mäng aga mulle meeldis/meeldib. Esimene mäng kus NPC-d liikusid maailmas ringi, läksid iga öö voodisse magama jne. NPC-d oli algses versioonis liiga vähe, tõmbasin siis igast NPC-de mode juurde ja mäng oli chill. Ja see vaade kui sa vangikoopast välja tulid...

    Leave a comment:


  • cabron
    replied
    +1. Plastic on kõvem naljavend juba kui enamus Eesti standuppereid

    Leave a comment:


  • Pints
    replied
    Kvaliteet kraam, kasutaja plastic'99 on uut hooaega väga tugevalt alustanud.

    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    kas midagi sellist mõtled:

    Pints foorumikaaslastele



    Pints töökaaslastele




    Pints töökaaslastega spordipäeval/Pints foorumikaaslastele



    Pints kontoris kohvi pakkumas/Pints foorumikaaslastele

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    See on ülim püüdlik kus + seda jauru on pärast tore meenutada.

    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    huh!

    nonii!

    Läks mingi 30 min aga tehtud see analüüs sai!

    Läbi aja on siia teemasse pöördutud androidi muredega 18 korda (vb rohkem ja osa ei märganud) ning ihponega vist null. Võtame siis ette:

    szandor - 3g andmeside probleemid
    tofoa - pärast 15 kuud kasutust aku 15 minutiga tühi, enne seda aasta aega tagasi oli kiitnud oma telo
    budu - ka aku pekkis peale 15 kuud
    MarekT - ka aku pekkis samal telol mis Tofoal
    Rein - Xperiaga katkevad kõned
    elx - heli probleemid
    egotrip - uurib uue telo jaoks viirusetõrje programmide kohta veidi naljakas imo
    stok - telo läheb lambist lukku
    Tofoa - 3 aastat hiljem ikka veel selle kehva akuga ace peal ja väidetavalt juba kopp ees veidi
    mjaasa - GPS probleemid ja aeglus 2 aastaga
    ballack - soovitab sony mitte osta, sest halvad kogemused
    orbitaaljaam - telefon teeb iseenesest restarte mingi fb appi ja sony telo konflikti tõttu
    rainis007 - huawei jookseb külmaga pange
    mõnuagent007 - galaxy jookseb külmaga pange
    rahvaspordipäev - uurib mingite protsessorite ja ramide kohta (arusaamatu veidi)
    rainis007 - aastal 2020! on wifi ühilduse probleemid wifi ranges ja peab manuaalselt midagi huiama

    Kohustuslikud skandaalid, solvumised ja solvamised olid vahepeal loomulikult ka.

    ja jah, ma ei oska vahest oma ajaga midagi peale hakata.

    Leave a comment:

Working...
X