Minu poolt siis mõned eriauhinnad:
Aasta luuletaja auhind countile: http://foorum.soccernet.ee/showpost....2&postcount=37
Kappi sisse: Kalmaar
Kapist välja: H.M Murdock
Kõige fännimate fännide teema: Blackburn.
+ veel auhinnad kasutajatele, kes hoiavad üles teatud teemasid nagu näiteks kasparov, midfielder, Mask jne.
Auhind Rootsi Kunnile ,tema andeka komakasutuse eest ,mis käib paljudele närvidele .
Counti vastuhakkamise eest saab eraldi auhinna Jasper
ning ilma ei saa ma jätta kaIcemani, kes saab aasta kõige "ütlen välja mida vihkan" auhinna.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Kas Jazzjansa aasta parima luuletuse eest ei annagi auhinda? Meil olu ju kõva konkurss ja nüüd count rebis ka riimid juurde... Et mina oleksin pettunud kui ükski foorumlane luuletuse eest tuusikut ei saa...
Leave a comment:
-
eks jutuka serveris ilmselgelt neid logitakse vähemalt mõneks ajaks aga kui sul endal neid arvutis pole siis on muidugi raske neid kätte saada.Algselt postitas cannuman Vaata postitustLihtsalt huvi pärast küsin, kas kusagil on jutuka logid kättesaadavad?
Leave a comment:
-
Lihtsalt huvi pärast küsin, kas kusagil on jutuka logid kättesaadavad?
Leave a comment:
-
krt cannuman, kaua võib mind maha teha juba??
Ma ei saanud hessist kinga!!!!! Lõpeta need väljamõeldised.
Leave a comment:
-
Tänan rohelineKonn nimelist kasutajat, kes leidis selle posti, mille tõtu on mind esile tõstetud. Kui Dannar seda auhindamisel nimetas, siis mulle endale kohe kuidagi ei meenunud, kuid nüüd vähemalt tean millest jutt oli. Seda enam paneb mind aga ka praegu imestama milles sealne nali peitus, kudi sellest pole miedagi - mul on alati hea meel teistele head tuju valmistada.
Kommenteerin veel seda, et antud postitus sündis seepärast, et tahtsin kellelegi seal ees pool pildi postitanule näidata, et sarnaseid pilte saaks hulgi valmis treida. Aga siis sattusin tõesti veidi enda liimile - "edit" tuli kuna ma ei uskunud, et iga soovituste muudatuse peale niisugust jaburust pakutakse. "edit2" tuli just selle surnud jäneste peale - no tõesti ei teadnud antud näidendit ja seetõttu oli see ka äärmiselt üllatav pakkumine.
Leave a comment:
-
me oleme foorumi komparteist ehk meile on lubatud.Algselt postitas Rein Vaata postitustJasper ja Kasper on ainsad pooletoobised kes ei saa aru, et möla tuleb siia teemasse.
(spetsiaalselt sulle rein eemaldasin suure algustähe)
Leave a comment:
-
Jasper ja Kasper on ainsad pooletoobised kes ei saa aru, et möla tuleb siia teemasse.
Leave a comment:
-
Mul ei olnud sind mujale panna. Ei tegelt kui järele mõelda, siis on su stoorid ju alati kõik väga optimistlikud... Või noh, peaaegu...Algselt postitas cannuman Vaata postitustmillega ma selle kõige optimistlikuma foorumlase nominatsiooni ära teenisin?
Leave a comment:
-
millega ma selle kõige optimistlikuma foorumlase nominatsiooni ära teenisin?
Leave a comment:
-
minu meelest pole urmarit teinud - http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=2262&page=117 (2322: 2328; 2330 etc)Algselt postitas kasparov Vaata postitustAnu Sääritsa nimeline eriauhind „Kuldsed Sõnad“: meesmuiste (ikka oma Joey Bartoni teemaliste postide eest (kahjuks on ta need nähtavasti ära kustutanud, nii et otseselt neile viidata ei saa))
Kõige nõmedam postitus: see on nõme, kui muidu ok vennad hakkavad jama ajama ehk kui lorenzo oma videokohtuniketeemaga full retard läks.
Leave a comment:
-
Kõige sitem auhinnagala on Daz Boobil. Kui täidad ankeeti, siis täida kõik lahtrid või ära üldse täida !
Leave a comment:
-
Jah, pean seekord tunnistama, et ei kuulanud seda lugu lõpuni ja vincendil on õigus, viide oli veidi jama jah. Ole siis edaspidigi sama tubli ja abivalmis, nagu siin kirjutatakse ja ära pikka viha pea.Algselt postitas vincent Vaata postitustPalun kuula see klipp läbi (mitte ainult esimesed 25 sekundit) ja väida siis uuesti, et "lugu hakkab tulema". Ja siis proovi seda linki ka avada, kust soovitatakse alla laadida.
jee
Ikkagi ei ole ilus inetult arvustada teiste arvamusi, aga see eriti ei puuduta vinci.
Teresiasele ka päikest.
Leave a comment:
-
ma olen vic jobu, kui vidjukordusi pooldankõige suuremad jobud: kõik need, kes arvavad, et tehnikavidinad jms aitavad jalgpalli-sugusele mängule kaasa.
Leave a comment:
-
Mina nii ei arva. Ma ei tunnegi sind, ma ei tea sinu päris nimegi, pigem ainult sinul on millegi pärast mingi suur viha minu vastu. Palun ütle, mis sulle ei meeldi minu juures ja kui pean seda piisavalt arukaks, siis ma ka proovin end muuta.Algselt postitas Teiresias Vaata postitustaga ma arvan et meie kahe vahel on palju paksu viha, mis võiks jõuludele omase rahuliku aja puhul väiksemaks taanduda
@ fitti, kahjuks selle riistapuu taha mind ei lastud.
või õnneks pigem.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: