Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• PraS
    replied
    Ma nii õnnelik, et enam pole Stoki black-listis Huvitav on see,et seal listis figureerib ka mitu pooli fänni.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Tegelane kes on kogu foorumi ignoreeritavate listi pannud. kas siis on üldse mõtet foorumis olla? Kindlasti on Stok auhinda väärt,kui kõige õrnema hingega tegelane ja tont,kellele meeldivad tema enda postitused
    Budu aasta parim postitus.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas Stok
    Ei viitsi kolmekümnes kategoorias nomineerida, teen lühidalt.

TOP 5 postitajad: eika, atleticomadrid, Mõnuagent 007, H.M. Murdock, ericbana
    Suurim jobu: Rumori di Spogliatoio
    TOP jobud:

Nõmedaim teema: Rumori di Spogliatoio / Estonian Football (ENG)
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: mcnamara
    Parim uustulnuk: plastic'99
    Foorumlane, keda ei taha kohata, kuigi oled seda juba teinud? Tofoa

Parim kammbäk ignore listist: szandor
    Suurim tagasiminek: vincent
    Tegelane kes on kogu foorumi ignoreeritavate listi pannud. kas siis on üldse mõtet foorumis olla? Kindlasti on Stok auhinda väärt,kui kõige õrnema hingega tegelane ja tont,kellele meeldivad tema enda postitused

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Stok kle, lihtsalt huvi pärast
    Algselt postitas Stok
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: mcnamara
    Kui ta närvidele käib, miks ta siis ignore listis pole?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Ärge unustage Angelot, kes oma Pirlo raamatut söögi alla ja söögi peale reklaamib. Väärt värk ja tore et raamat eesti keeles, aga no tra. See on päriselt liiale läinud.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ära paugu, võmp. Vaata mu süvaanalüüsi auhindade jagamisel ja võrdle seda teistega.
    Kui süvaanalüüs tuleb pool aastat hiljem peale valimisi, siis see pole ju kvaliteet? Muidu vägev. Ootan ilusat kokkuvõtet.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Noh jah...kui sa nii ütled.
    Ära paugu, võmp. Vaata mu süvaanalüüsi auhindade jagamisel ja võrdle seda teistega.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Vaatasin, et millal tavaliselt teemad tehtud on. Tänavune teema on ikka üks varajasemaid. Kui üldsus nõuab, siis midagi pole teha. Läbi aegade kvaliteetsem ja kvantiteetsem host päästab päeva.

Minge valima!

2014 - 04.12.14
    2013 - 08.12.13
    2012 - 03.12.12
    2011 - 09.12.11
    2010 - 14.12.10
    2009 - 02.12.09
    2008 - 18.12.08
    2007 - 18.12.07
    2006 - 17.12.06
    2005 - 22.12.05
    2004 - 20.12.04
    Noh jah...kui sa nii ütled.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Mina irvitasin vaid seda kommentaaride jada ja mingi hundi signatuuri, mis mulle silma jäi lõpus!

[ATTACH=CONFIG]3711[/ATTACH]
    Täpselt mis mina ütlesin ju?

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Nüüd on mul küll häbi, kirjaoskamatute imbetsillide arust oli see päris hea...ma ei saand pihta. Võib-olla on asi kellaajas. Seleta lahti Jassukene.
    Mina irvitasin vaid seda kommentaaride jada ja mingi hundi signatuuri, mis mulle silma jäi lõpus!

Möla auhindade kohta Lehekülg 40.jpg

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Mitte gloorihanter, vaid tavaline kehv troll. Talle mingi auhinna andmine oleks talle väga meltmööda, seetõttu soovitan ta enda nimekirjast välja jätta.
    Ja esimese päevaga on ta saanud nomineeritud erinevate kasutajate poolt erinevates kategooriates kokku 13 korda. Algus on paljulubav

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Vaatasin, et millal tavaliselt teemad tehtud on. Tänavune teema on ikka üks varajasemaid. Kui üldsus nõuab, siis midagi pole teha. Läbi aegade kvaliteetsem ja kvantiteetsem host päästab päeva.

Minge valima!

2014 - 04.12.14
    2013 - 08.12.13
    2012 - 03.12.12
    2011 - 09.12.11
    2010 - 14.12.10
    2009 - 02.12.09
    2008 - 18.12.08
    2007 - 18.12.07
    2006 - 17.12.06
    2005 - 22.12.05
    2004 - 20.12.04
    Katsu need enne maid siis kokku lüüa ikka

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Mulle vist sähvatas midagi kusagil mälusopis... See jaalo tuletab mulle meelde tegelast kes kasutas Barca avatari. Nimi ei meenu ja ei viitsi otsida. Igates ta käis pidevalt vingumas ja ropendamas, et kui halvasti meil kõik on ja Messi peaks lööma kõik meie väravad. Peale igat mängu vingus ja kunagi polnud ta rahul tulemustega. Siis ta äkitse kadus, kui Barca ei võitnud ühtki tiitlit. Ja siis kui Real hakkas see hooaeg meeletult väravaid lööma ja eriti Ronaldo, siis ilmuski see imeloom jaalo siia foorumisse.
    Pole mingi varikasutaja vaid Barcas pettunud gloryhunter, kes leidis hetkel uue iidoli. Lõpetab Ronaldo skoorimise ja kaob ka huvi Reali vastu poisikesel...
    Mitte gloorihanter, vaid tavaline kehv troll. Talle mingi auhinna andmine oleks talle väga meltmööda, seetõttu soovitan ta enda nimekirjast välja jätta.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Mulle vist sähvatas midagi kusagil mälusopis... See jaalo tuletab mulle meelde tegelast kes kasutas Barca avatari. Nimi ei meenu ja ei viitsi otsida. Igates ta käis pidevalt vingumas ja ropendamas, et kui halvasti meil kõik on ja Messi peaks lööma kõik meie väravad. Peale igat mängu vingus ja kunagi polnud ta rahul tulemustega. Siis ta äkitse kadus, kui Barca ei võitnud ühtki tiitlit. Ja siis kui Real hakkas see hooaeg meeletult väravaid lööma ja eriti Ronaldo, siis ilmuski see imeloom jaalo siia foorumisse.
    Pole mingi varikasutaja vaid Barcas pettunud gloryhunter, kes leidis hetkel uue iidoli. Lõpetab Ronaldo skoorimise ja kaob ka huvi Reali vastu poisikesel...

Leave a comment:

• Mask
    replied

Minge valima!

2014 - 04.12.14
    2013 - 08.12.13
    2012 - 03.12.12
    2011 - 09.12.11
    2010 - 14.12.10
    2009 - 02.12.09
    2008 - 18.12.08
    2007 - 18.12.07
    2006 - 17.12.06
    2005 - 22.12.05
    2004 - 20.12.04
    MM-i aasta ikkagi ja Reali CL-i võit on ka uut rahvast ja "kvaliteetkirjandust" juurde toonud. Et hea, et ongi pisut rohkem aega mõtisklemiseks ja tasapisi kirja panemiseks.

Leave a comment:

Working...
X