Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Usbekistan

@Reintz
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    kuskil avapoolaja keskel tuli deja vu tunne peale ja veits andis nuputada, kust või kuidas ma olen seda kõike enne näinud, aga siis lõi selgeks.

esimesed kümme minti tundub et kuule, siit annab teha küll ju. siis muidugi selgub, et vastane otsustas alles nüüd ka mängima hakata ja umbes kolme sekundiga on täisputsis, mõned minutid õnnestub veel vastu pidada ja lüüaksegi ära osalt mingi persepõrke abiga. edasi on jube, kõik vastased tunduvad järsku kaks korda suuremad ja kolm korda kiiremad, aga kuidagi imekombel õnnestub poolajani üksnulli peal ära venitada ja mõtled et noh tegelt ju midagi kadunud ei ole ja äkki teisel poolajal siiski jopastab, omad poisid ikkagi, uskuma peab ja värki.

teine poolaeg algab ja jälle on kõik kohe täisputsis, vv teeb paar ulmekat ja mõtled et no tegelt on ju ikka sitaks kõva, et meil sellinegi vend on, kui ka muud pole! keskelt joostakse kahe seinasööduga kogu aeg läbi ja mööda ja kuskil seal ees on paberi peal justkui täitsa nitševoo ründajad isegi, aga kõik lasevad ringi nagu takus kanad ja ega pall sinna väga ei jõua ka.

siis aga järsku nagu hakkab looma ja sööt isegi veidi lippab ja mehed hullult võitlevad ja jooksevad ja mõtled et fakjee kõvad poisid ikkagi ja sujuvalt otsustad mitte välja teha sellest, et vastane vist tegelt ka lasi üksnulli pealt natuke sirgema jalaga, ei tegelt ei ole ikka nii, ikka omad poisid on ka kõvad, kuni kogemata vaatad telefonist statsi ja näed, et kuigi viimased veerand tundi on justkui ilge press peal olnud ja nüüd-kohe-varsti-tuleb-ära-peaaegu-võimalusi järjest sajab, siis raamidesse on tegelt kogu senise mängu peale ikka täpselt üks löök tehtud.

kohe selle peale keegi kuskilt täiesti arusaamatust kohast keevitab posti ja vannud omaette, et tra, õnne nagu ka ÜLDSE ei ole, et see sisse ei põrganud vv peast, mismõttes. siis vastane tõmbab vahetustega tempo alla korraks ja mõtled et no davai nüüd paneme viimase lõpupingutuse ja saame kätte selle viigi, aga see päädib tegelt kümne minuti jooksul põhiliselt kuskil keskväljal audi loopimise ja pika laskmisega vastase vv-le sülle ja tegelt on kaksnull hoopis lähemal kui üksüks.

ja siis juba ongi vile ja läbi ja mõtled, et ah, fakit, omad poisid ikkagi ja pole viga, ikkagi võitlesid kõvasti ja päris kõva kaader oli vastas ka. nii umbes kolm sekundit mõtled seda, siis tuleb meelde, et tegelt sa ju oled seda eesti koondist juba päris mitu aastat vaadanud ka ja tead väga hästi, et kohe järgmises mängus saadakse jälle mingilt kuradi usbekistanilt 1:3 hamba peale ja kõik on uuesti täisperses nagu üldiselt ikka. pulss tiksub normaalse peale tagasi, vaatad arvutist veel ühe osa better call sauli ja lähed magama.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    keegi põhiteema pealkirja puuduvat d-tähte ei viitsi lisada? ilgelt häirib kusjuures.
    Panin reaalselt alles nüüd tähele. Aga nüüd häirib mind ka.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Parim uustulnuk: Nasfal
    Kas ma olen veel täis hommikul, aga ma ei saanud sellest nominatsioonist aru

Leave a comment:

• cabron
    replied
    keegi põhiteema pealkirja puuduvat d-tähte ei viitsi lisada? ilgelt häirib kusjuures.
    auhinna aasta 2018d ?

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    See mingi isiklik kiiks. Mind küll ei häir.
    kuule, mine pers

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    See mingi isiklik kiiks. Mind küll ei häir.

Leave a comment:

• vincent
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Minu auhindade teema post läks manuaalsele ülevaatamisele? Spämmerite vastased meetmed?
    Ma arvan, et esimesed hääled ei ole lihtsalt kellelegi meelepäraselt läinud. Edaspidi ikka vaadatakse üle, mis postitused läbi lähevad.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Minu auhindade teema post läks manuaalsele ülevaatamisele? Spämmerite vastased meetmed?

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mul need ei avane. Koolon on puudu.
    Nüüd peaks avanema.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Parim postitus: Mareki varasalvest.
    Nõmedaim postitus:Jasperi madallend.
    Naljakaim postitus: Kapral Tiitsi mälestused
    Mul need ei avane. Koolon on puudu.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    samast loogikast lähtub nähtavasti ka Ince, kui pakub välja nimed Hughes ja Bruce
    ei mäleta Ince'i nüüd just nii tugeva peamängijana, kuid tuleb välja, et ikka oli.
    väike chuckle

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    fcfloraforever on väravas, o/u mitu taha imeb
    selle peale ei saa panna, kuhu nurka?
    Salvestame.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Stok
    Sinu võit, ma olen liiga väsinud, et siit conversion rate'i arvutama hakata. Ja liiga vähe huvitatud.
    Aasta eidemöla tiitel. Alguses midagi suvaliselt väita ja pärast vabandused ja vabandused.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas Reintz Vaata postitust
    Ma ei tea, ma lugesin mitu korda, aga ei saanud pihta. "Aasta lauseehitus" kandidaat
    kogu see postitus tahtis mulle mingit haigust anda, ei vaevunud mitu korda proovimast.

Leave a comment:

Working...
X