Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• wordprez
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    olen nüüd pisut rohkem vaeva ka näinud ja erinevaid lahendusi sisse heegeldanud.
    Liialt harva näen, et raskustega põrkudes analüüsitakse maailma asemel iseennast. 1 like 1 respek

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Jasper, mis sa arvad mis see protsent oleks foorumis, kes mõistab su nalju/irooniat/sarkasmi?
    Tofoa kunagi vist rehkendas, et kaks protsenti. ma arvan, et mingi 20 võiks ikka enam-vähem aru saada, loodetavasti 80. aga jah, mõned asjad on endalegi hiljem lugedes hetkeks arusaamatud, sest seostatud triviaalsete päevasündmustega või liigselt tailor made vastatavale postile/teemale/userile. olen nüüd pisut rohkem vaeva ka näinud ja erinevaid lahendusi sisse heegeldanud. mis protsenti ise pakud, siis?

(praegu oli ju väga lihtne, ei?)

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Jasper, mis sa arvad mis see protsent oleks foorumis, kes mõistab su nalju/irooniat/sarkasmi?
    Ma arvan, et see % on heaks lakmuspaberiks piiride tõmbamisel.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Ma ei tea aga Jasper, Boob ja Mõnu oskavad ilmselt kõige paremat nalja teha siin foorumis.
    plussüks

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Ma ei tea aga Jasper, Boob ja Mõnu oskavad ilmselt kõige paremat nalja teha siin foorumis.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Udupasun Vaata postitust
    n - Sambaz?

Ausalt, see konstantne ine hakkab lihtsalt lugejana ka juba koppa ette viskama.
    Kui kurb. Siirast küsimust ei tohi ka küsida enam

Leave a comment:

• Udupasun
    replied
    n - Sambaz?

Ausalt, see konstantne ine hakkab lihtsalt lugejana ka juba koppa ette viskama.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Stok
    Oleneb, kas oli päeval hea laps või mitte.

Leave a comment:

• SoccerGoal
    replied
    Algselt postitas denisss Vaata postitust
    see SUUR fänn seal SUURE klubi otsatribüünil võib ju 8 õllet ärajoonuna end kujutada ette, kui väga kultuurse ja tähtsa isikuna, jalgpalli vaimu, higi ja verena ja suure emmiga ja võrrelda end soccerneti foorumis Balkani Ultratega, aga kahjuks või õnneks paistab see väljapoole ikkagi nii, et vutikonkurentsita liigas , kus keskmine publikunumber on olematu, ikkagi halenaljakana. 30 õllesõpra 20 aastat sama 3-realist laulu jorisedes seal otsatribüünil. ja mitte ainult. Rõhutan, 30 õllesõpra, kelle valulävi solvumiseks konkureerib tugevalt menstruatsioonivalus puberteediealisega.

aga noh, "1 klubi, 1 juht, 1 fänn"

Kujutan ette seda õhinat, millega kodus naisele ja pubis sõpradele räägitakse, et näe, meie, Balkani ultratega äravahetamiseni samad fännid, otsustame, kes siin mängib, kes mitte.

vahet ei ole, kuidas te seda enda peas defineerite- väljapoole kukkus välja... 5+
    Mõnusa torkega ja ausalt kõik välja.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Nomineerin teemat Kihlveokontor aasta teemaks.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Stok
    Mul poiss sündis õigeks ajaks, et Eesti-Iiri play-offi näha. Ma ütlen tema isikukoodi "viis-(paus)-kuus-ühte-jne", mitte "viis-üks-üks-üks-üks-üks-üks-jne".
    kui su see poeg elaks koordinaatidel 5611111 ja ainult sul oleks üks pommirünnak/võimalus/kõne peatada pahad, kes on koordinaatidel 5111111 ja vastutegavuseta löövad kogu platsi puhtaks ... kuidas käitud?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    ja need ka, kes ütlevad "kolm", siis paus ja kirjutad paberile numbri 3 ning siis ütlevad järgi "kaheksat", siis tõmbad numbri 3 maha ja kirjutad 888 asemele :I
    rape their fucking corpse

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    Lõpetage ära, sheeran ei kõlba kuhugi. Lapsed kes istusid koolis eespingis ei peaks kitarriga rahva ees esinema. Sama kehtib igast coldplayde ja bluntide kohta.
    Salvestatud.

Leave a comment:

Working...
X