Ehk ma saan aru, et sa üritad tekitada samasugust olukorda, kus raudidas bänni sai. Aga sa ei suuda seda olukorda saada.
Ma tsiteerin siin Lindperet.
----
Ehk sa pole tegelikult mitte keegi.
----
Ja kui sul oli nii väga mulle midagi öelda, siis steitmentiga "rätikud ahju" oled sa muidugi ise tegija.
Ja kui sa nii väga möliseda tahad, siis ma oskan ka Veiko Valdna tegemisi jälgida. Süvitsi.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Oot, kellel minu indiviid viimasel ajal ette jääb? Kas ma olen kunagi sinu vastu midagi öelnud?Sa võid ju igakord hingepõhjani solvuda, kui keegi su targutamisele ja maailmanaba mentaliteedile pidureid tõmbab aga see minu päeva ei riku. Ja pärnu pedede suhtarv võib küll ainult sulle teada olla, sina nendega siin ja sealpool Märjamaad ilmselt hängid.Leave a comment:
-
Sa võid ju igakord hingepõhjani solvuda, kui keegi su targutamisele ja maailmanaba mentaliteedile pidureid tõmbab aga see minu päeva ei riku. Ja pärnu pedede suhtarv võib küll ainult sulle teada olla, sina nendega siin ja sealpool Märjamaad ilmselt hängid.Leave a comment:
-
-
-
-
-
Tahad eelmise aasta jobutiitli kokku lüüa veel enne, kui ise pretendeerima hakkad? Aga palun.Faking mai keskpaik on käes, tofu, kui sa ei leia aega neid tulemusi kokku lüüa siis ma teen selle ise ära, kui vaja. Eks kõigil on töö, eraelu ja hobid aga, kui väga vaja ma leian selle aja, et see ära teha. Oled 2 kannu õlut sees näiteks, sobib?
Saame oma ilusaimad ja koledaimad kätte. Uus aasta on niipalju uusi jobusi kaasa toonud, et varsti ei tee vahet kes alustas enne ja kes pärast jõule
.Leave a comment:
-
Faking mai keskpaik on käes, tofu, kui sa ei leia aega neid tulemusi kokku lüüa siis ma teen selle ise ära, kui vaja. Eks kõigil on töö, eraelu ja hobid aga, kui väga vaja ma leian selle aja, et see ära teha. Oled 2 kannu õlut sees näiteks, sobib?
Saame oma ilusaimad ja koledaimad kätte. Uus aasta on niipalju uusi jobusi kaasa toonud, et varsti ei tee vahet kes alustas enne ja kes pärast jõule
.
Leave a comment:
-
-
-
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: