Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vincent
    replied

lasteaed. keegi pole teil käskinud oma häält kuhugi anda, aga üsna loll on ka pidevalt pärida, et "miks te nii hääletasite".

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Lihtsa nalja üleanalüüsimisega persse keeramise eest tuleks juba miinust anda.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    ah mis sitast vaielda. on kuda on ega keegi selle lause autorile midagi pahaks ei pane ega ka neile, kes naljaks ei pea seda.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas ballack Vaata postitust
    Kui ma nüüd õigesti aru saan (ühe pildi kohta mis seletuseks pandi), siis on tegu algklasside tasemel huumoriga, kus igat sõna suguaktina, suguelundina vms mõeldakse ja siis irvitatakse selle üle. Nii, et sul on huumorisoon täiesti korras
    Sigmund Freud vaidleb vastu.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Vägisi meenus eeloleva mõttevahetuse pärast see video http://www.youtube.com/watch?v=-58f9TU1AeA

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    "Pööbel " on oma hääled andnud. Kui ei tonka siis ei tonka, igaühel on erinev huumorisoon. Kui juba nalja seletama peab hakkama, siis üldiselt on see ju nagunii rikutud. Peate edasi elama selle teadmisega, et 2012 a naljakaim post teie arust seda ei ole. Big Deal.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Dziisas ... kus tulid alles snoobid välja.

Leave a comment:

• optiums
    replied
    Kõik ei ole sellised pedandid, et on kursis igasuguste tagamaadega, et sellist imelikku "nalja" auhinnaga pärjata.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    No esimene, kes selle huumorina välja tõi, kirjutas juurde ka, et childish giggle of the day. Ja eks ta nii olegi tegelikult. Mitte, et seetõttu peaks kohe 6 korda küsima, et mai saa aru omg, mis nali?

Leave a comment:

• optiums
    replied
    Jah, need kes seda naljana nägid, peaksid suurimad jobud olema, aga kuna nad ise ka hääletavad, siis valisid hoopis sellise variandi.

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Algselt postitas Stok
    Isegi kui see ropus võtmes läbi lugeda, ikka ei ole naljakas, kuigi ebaterve huumori vastu pole mul üldiselt midagi. Saatke mulle auhindu kui tahate, aga selgitage see nali ära.
    Kui ma nüüd õigesti aru saan (ühe pildi kohta mis seletuseks pandi), siis on tegu algklasside tasemel huumoriga, kus igat sõna suguaktina, suguelundina vms mõeldakse ja siis irvitatakse selle üle. Nii, et sul on huumorisoon täiesti korras

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    hea et heimar lenk pole foorumis, saaksime kõik perverdi-sildi külge ja nahutada pealekauba.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    pikema vinnaga mehed peaks nagu just kursis olema ju.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Oli endalgi selle arusaamisega raskusi.

Pööran tähelepanu natuke allpool olevale fitti pildile.
    nojah ega kui ei jaga biiti siis ei jaga. mõni ongi pikema vinnaga. muidu see oli ikka vanema mehe õpetus algajale lakas ehalkäijale pmst.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas Stok
    Nüüd, kui kõik möödas, kas keegi palun selgitaks mulle, milline osa sellest Ballacku kolme sissepääsu teooriast naljakas on? Proovisin isegi tagurpidi lugeda, ikka ei olnud naljakas.
    Oli endalgi selle arusaamisega raskusi.

Pööran tähelepanu natuke allpool olevale fitti pildile.

Leave a comment:

Working...
X