Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Ei oska öelda, mina Kuldmunni auhinda välja ei jaga. Aga see türa, mille tofoa välja teenib, ei ole kindlasti mitte kullast.Leave a comment:
-
Terminoloogilise täpsuse mõttes küsin, et mille poolest aasta türa aasta kuldmunnist erineb?Leave a comment:
-
Tofoa on viimastel päevadel üritanud kõvasti trollida ja igale poole sittunud. Üsna mage ja väsitav laadug on, peab tõdema. Kavaliteet olematu. Auhinnaks pakun välja aasta türa tiitli.Leave a comment:
-
Kui keegi sel aastal julgeb nomineerida aasta trolliks kedagi peale kasutaja "zaz"-i , siis pole te seda foorumit väärt! Sellist kulda ja kvaliteeti pole kaua saanud lugeda. Aitäh!Leave a comment:
-
Nomineerin.Leave a comment:
-
-
Nomineerin.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltMa ei saa midagi aru, nii et Sa vist trollisid. Ja kui ma trolli prismas loen, ei saa ikkagi midagi aru, nii et ikka ei trollinud?Leave a comment:
-
Nomineerin.Leave a comment:
-
-
Mina hindan peeagu ajaloolasena postituste õpetusväärtust. See, et noored said kuulda masinapeksust, on igati kiitust väärt.noh, mis kellelegi teravmeelne tundub
digiajastul, kus televaatajad juba mitmeid aastaid näevad kujuteldavat 10-jardist ringi palli ümber,
on hoopis see värvi pihustamine (olgugi et hajuva) nagu eelmisest kümnendist
(e: meenutab ladina-ameerikat, kus kohtunik peab tulirelva jm kraami platsile kaasa võtma, et ellu jääda)Leave a comment:
-
noh, mis kellelegi teravmeelne tundub
digiajastul, kus televaatajad juba mitmeid aastaid näevad kujuteldavat 10-jardist ringi palli ümber,
on hoopis see värvi pihustamine (olgugi et hajuva) nagu eelmisest kümnendist
(e: meenutab ladina-ameerikat, kus kohtunik peab tulirelva jm kraami platsile kaasa võtma, et ellu jääda)Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: