Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Ei oska öelda, mina Kuldmunni auhinda välja ei jaga. Aga see türa, mille tofoa välja teenib, ei ole kindlasti mitte kullast.
Leave a comment:
-
Terminoloogilise täpsuse mõttes küsin, et mille poolest aasta türa aasta kuldmunnist erineb?Algselt postitas cannuman Vaata postitustTofoa on viimastel päevadel üritanud kõvasti trollida ja igale poole sittunud. Üsna mage ja väsitav laadug on, peab tõdema. Kavaliteet olematu. Auhinnaks pakun välja aasta türa tiitli.
Leave a comment:
-
Tofoa on viimastel päevadel üritanud kõvasti trollida ja igale poole sittunud. Üsna mage ja väsitav laadug on, peab tõdema. Kavaliteet olematu. Auhinnaks pakun välja aasta türa tiitli.Algselt postitas count Vaata postitustKui keegi sel aastal julgeb nomineerida aasta trolliks kedagi peale kasutaja "zaz"-i , siis pole te seda foorumit väärt! Sellist kulda ja kvaliteeti pole kaua saanud lugeda. Aitäh!
Leave a comment:
-
Kui keegi sel aastal julgeb nomineerida aasta trolliks kedagi peale kasutaja "zaz"-i , siis pole te seda foorumit väärt! Sellist kulda ja kvaliteeti pole kaua saanud lugeda. Aitäh!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMulle meeldib bussijaama sùsteem. Nimelt jàtavad kiirustavad hãdalised alumisse auku tagasiantava raha sageli ales ja sealt saab mitte ainult peldikuraha, vaid lisaks ka mòned eurod vahepeal.Nomineerin.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustOo vedas, mul eelmine aasta ajasin Hessis joogi ümber ja vastu ei tuldud.Nomineerin.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLasti lahti jälle?
Püant.Algselt postitas jyriöö Vaata postitustPaar pudelit veini sees jälle?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKeppide pikkus on üldiselt kuskil 7 m, 1,72 tundub kuidagi lühike, kuigi raskel ajal pole tegelikult mõtet muidugi kurta. Hinna osas, olen ma aru saanud, arveldatakse tühihinnaga, et pikkuses pole olulist vahet. Kui pole just püsiinvesteeringut teinud.Nomineerin.Algselt postitas StokMa ei saa midagi aru, nii et Sa vist trollisid. Ja kui ma trolli prismas loen, ei saa ikkagi midagi aru, nii et ikka ei trollinud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustwuut?! Mõni sööb ühe ampsuga terve pelmeeni ära? Ma alati pooleks teinud. Jätkub kauemaks ja saab pikemat aega nautida. Pole mõelnudki, et ühe ampsuga pelmeeni ära süüa.Nomineerin.Algselt postitas Crackerz Vaata postitustKas sa teed kommid ka pooleks, et jätkuks kauemaks?
Leave a comment:
-
Nomineerin.Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMulle meeldib, et budu räägib endast kolmandas isikus, nagu piiratud ajupotentsiaaliga Tarzan.
Leave a comment:
-
Mina hindan peeagu ajaloolasena postituste õpetusväärtust. See, et noored said kuulda masinapeksust, on igati kiitust väärt.Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustnoh, mis kellelegi teravmeelne tundub
digiajastul, kus televaatajad juba mitmeid aastaid näevad kujuteldavat 10-jardist ringi palli ümber,
on hoopis see värvi pihustamine (olgugi et hajuva) nagu eelmisest kümnendist
(e: meenutab ladina-ameerikat, kus kohtunik peab tulirelva jm kraami platsile kaasa võtma, et ellu jääda)
Leave a comment:
-
noh, mis kellelegi teravmeelne tundubAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustKulda pritsib.
digiajastul, kus televaatajad juba mitmeid aastaid näevad kujuteldavat 10-jardist ringi palli ümber,
on hoopis see värvi pihustamine (olgugi et hajuva) nagu eelmisest kümnendist
(e: meenutab ladina-ameerikat, kus kohtunik peab tulirelva jm kraami platsile kaasa võtma, et ellu jääda)
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: