Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui ma nüüd õigesti aru saan (ühe pildi kohta mis seletuseks pandi), siis on tegu algklasside tasemel huumoriga, kus igat sõna suguaktina, suguelundina vms mõeldakse ja siis irvitatakse selle üle. Nii, et sul on huumorisoon täiesti korras
"Pööbel " on oma hääled andnud. Kui ei tonka siis ei tonka, igaühel on erinev huumorisoon. Kui juba nalja seletama peab hakkama, siis üldiselt on see ju nagunii rikutud. Peate edasi elama selle teadmisega, et 2012 a naljakaim post teie arust seda ei ole. Big Deal.
No esimene, kes selle huumorina välja tõi, kirjutas juurde ka, et childish giggle of the day. Ja eks ta nii olegi tegelikult. Mitte, et seetõttu peaks kohe 6 korda küsima, et mai saa aru omg, mis nali?
Isegi kui see ropus võtmes läbi lugeda, ikka ei ole naljakas, kuigi ebaterve huumori vastu pole mul üldiselt midagi. Saatke mulle auhindu kui tahate, aga selgitage see nali ära.
Kui ma nüüd õigesti aru saan (ühe pildi kohta mis seletuseks pandi), siis on tegu algklasside tasemel huumoriga, kus igat sõna suguaktina, suguelundina vms mõeldakse ja siis irvitatakse selle üle. Nii, et sul on huumorisoon täiesti korras
Nüüd, kui kõik möödas, kas keegi palun selgitaks mulle, milline osa sellest Ballacku kolme sissepääsu teooriast naljakas on? Proovisin isegi tagurpidi lugeda, ikka ei olnud naljakas.
Leave a comment: