Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• karl54
    replied
    Kes see Stok on? tra ma vahel ikka olen trollinud, aga tõesti pooled on seal listis päris asjalikud, aga ju ta on siis selline special vend, nagu nt suusahüppekohtunik, kes heale hüppele 17,5 annab kui teised 19,5 annavad või kriitikat mitte kannatav live fänn, kes targale kriitikale vastamise asemel asetab su ignolisti ( jah ma olen täiega kibestunud, et ma kellegil igno listis olen, aga ei tegelt ma lihtsalt tahtisn trollida, sest ta ei näe mu postitusi ju ) Kui Stok mu postitust näeks, siis äkki saaks isegi kõige kibestunud ignoreeritava eriauhinna. Võibolla ta on isegi aasta geenius, et eemaldab targad, et ise rumalate keskel geniaalsem välja paista.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    On jah.
    Paistab, et Stoke on selle listi viimase aasta jooksul teinud. äärmiselt meeldivalt üllatunud olin, et enda nime seal listis ei näinud.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas Stok
    Õige mitut, kusjuures öösi purjuspäi tehtud postitused ei lähe arvesse ja kaotusejärgsed räntimised samuti mitte. Paraku on siin foorumis väga palju neid, kel pole mitte midagi uut lisada, aga tahaks ikka saksa tähtede abil midagi formuleerida. Mul ei ole kõige selle lugemiseks piisavalt aega.
    Tahtsin ka kohe tulla ja mainida, et lp herr Stokil on nähtavasti äärmiselt madal taluvuslävi. Või siis irriteerivad tema meelerahu temast endast teistsugusel seisukohal olevad inimesed (no offence). Nimekirjast leidsin inimesi, kelle tase minu meelest tugevalt üle hvoorumi aritmeetilise keskmise jääb rohkem, kui ühel käel sõrmi leiab (ja mõned, kes minu poolt ilmselt isegi positiivset äramärkimist leiavad). Aga samas muidugi on see ju iga inimese vaba valik, kelle teksti tahab lugeda ja kelle oma mitte

Aga kuidagi vähe hääletajaid on seni olnud, kas pole ?

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Andres. Vaata postitust
    Kurja, Stokil pool foorumit ignoorlistis Hakkas huvitama, et mitut n-ö häirivat postitust vaja on, et sinna listi kuuluda (mitte, et ma ise seda kohta nii väga otsiks).
    Sina ise ei saa midagi teha, Stokil on lihstalt selline õrn tüdruku hing, ikka juhtub. Premmi needus

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Kurja, Stokil pool foorumit ignoorlistis Hakkas huvitama, et mitut n-ö häirivat postitust vaja on, et sinna listi kuuluda (mitte, et ma ise seda kohta nii väga otsiks).

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    siiski sa panid mulle ära - nutan , sest jalkufännid nagu Mask oskavad kasutada Googlit, ja sealt uudiseid kopi pasteda aafrika foorumisse, samas ise jalgpallist mitte munnigi teades. Vastupidiselt nt. vincentile, kes vaatab isegi Manu U16 mänge kui võimalik ja tänu sellele omab OMA ISIKLIKKU arvamust, mille vastu iga töll nii kergelt tõugata ei saa. Mask aga käib mööda googlit, kirjutab otsingusse aafrika + jalgpall ja kopeerib saadud tulemused foorumisse laiali ja järsku on ta aafrika jalgpalli spetsialist??? WTF??? Ma võin ka Zimbabwe liiga tulemusi ja mängu kokkuvõtteid ümberkirjutama hakata eesti keelde, ega ma sellepärast mingi spets pole, äärmisel juhul inglise-eesti tõlk!
    kas count valis ennemuiste vincenti parimaks postitajaks ka?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Panso otsustaski päriselt lahkuda?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    haha. Uuu is bäck. Your move, sir!

teen ettepaneku anda välja auhind: aasta parim ränt - vello oli väga pettunud tottsi tiitlilootuste purunemisel, aga mitte sama pettunud, kui Nohikule jõudis kohale, et city mikihiirekarikat 2012 ei saa.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    häid trolle on mitu. Martin on arvatavasti Eesti jalgpalli teemades mõne hea visanud. siis Cannuman feat. Mõnuagent - Forzelius oli väga hea. aga selle aasta au läheb arvatavasti Maarekule Roma ja Lazio teemade kokkutõstmise eest. see oli nii hea, et nõrgema kavaga tüübid ei händlind ära ja tegid suusad.
    Valus troll oled. Ära kutsu kurja välja.
    Sai solgiämbri peakorraldajast lahti ja sina nüüd siin pläägutad

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Isand Jasper, äkki värskendad mälu?

EDIT: eika juba aitas
    eino, well trolled again. pe-de.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Cannuman feat. Mõnuagent - Forzelius oli väga hea.
    Isand Jasper, äkki värskendad mälu?

EDIT: eika juba aitas

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    häid trolle on mitu. Martin on arvatavasti Eesti jalgpalli teemades mõne hea visanud. siis Cannuman feat. Mõnuagent - Forzelius oli väga hea. aga selle aasta au läheb arvatavasti Maarekule Roma ja Lazio teemade kokkutõstmise eest. see oli nii hea, et nõrgema kavaga tüübid ei händlind ära ja tegid suusad.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Stok
    Ma küll ei mäleta 2005 CWC finaali. Kas sellest üldse ülekannet oli meie maale?
    Ikka oli võimalik vaadata. Mulle meenub ähmaselt pühapäevalõunane inimtühi Hiiu pubi. Õudne mäng oli.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Ma ei imesta, kui tõesti oli tal endal numbrid meeles...Mul nt on vist igaveseks jäänud meelde kuidas Trezeguet lõi 2002 MMil palli Taani vastu latti, mis põrkas täpselt väravajoone ette, aga valele poole kahjuks ja milline pettumus näol Trezeguelt´l oli peale lööki. Arvatavasti tänu sellele saigi minust Trezeguet fänn, kuna mul oli siiralt kahju temast...
    Ja see kuidas Henry 26. minutil punase kaardi sai Urugay vastu on ka sama värskelt meeles nagu oleks see alles eile juhtunud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    7 aastat vana mängu mäletab nii hästi, et isegi pealelöökide ning nurgalöökide numbrid on kirkalt meeles.
    Selliseid asju saab alati üle vaadata ja puha.

Leave a comment:

Working...
X