Algselt postitas -JalkafriiK_
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Lisaks...
Valimisaktiivsus 140% ma ütlen selle peale. Tõstke keegi see ja eelnev post Auhinna-möla teemasse.
-
Ei leia sellist kasutajat :S kas võib ise nimesi välja mõelda ?Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustTOP 5 jobud: ke$ha, Franseco, Teiresias
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusthakkame siis vaikselt minema:
Kategooriad:
Parim postitaja: fitti
Parim postitus: lihtne - fitti @ urkabaarid. kui mul oleks varikonto, siis ma annaks kõik auhinnad talle selle posti eest.
Parim teema: top 5 elu edetabelid
Nõmedaim teema: Joel Lindpere tegemistel mindi mõlemalt poolt üle puuete.
Kõige enam närvidele käiv postitaja: F. Totti [sry bro, aga jääd siiski ilma seekord]
Kõige 'fännim' fänn: atleticomadrid
Nagu vanasõna ütleb, siis - kes teist vombatiks kutsub, see ise vombatiks saab. Eelmiste auhindade järel oli taku* ääretult nukker vombat, et enam ei saanud isegi kõige ropuma postitaja tiitlit. Ja nüüd on ta aastaga vombatite kaalu ka tõmmanud. Säh, sõber, siin on sulle KULDVOMBAT!
rohkem. hiljem.
-e-
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? UuuAlgselt postitas Jasper Vaata postitustjajah, jajah. Kuldklaviatuur - F. Totti.
Pärast F.Totti tiraade sai selgeks, et ta pole ikka kõige enam närvidele käiv dude. Selg vastu seina toodab ta ainult kulda ja samalajal on mul ignorelistis igasugu värdjaid. Seega:
Kõige enam närvidele käiv postitaja: eits. (enam mitte, sest ei ole sunnitud ta paska lugema, aga aasta lõikes on auhind enam kui teenitud)
Parim uustulnuk: AnnaS (see pole pictrolling. päriselt. ma saan aru, et ta on kõigest paar korda kirjutanud, aga need on olnud väga kained vastused, väga joobes küsimustele)
-e-
lahtised eriauhinnad:
Tiit+Teet Kääpa nimeline eriauhind mitme isiku peale üks aju ja palju kasutut sõimu ...
Priitkutseri esilugeja kõige eeskujulikuma delfi ja õhtulehe lugejale, kes ei jäta märkamata ka kommentaariumi ...
Luka Antonini - ülipüüdlik ja viisakas, aga sisu ei vea välja hästi ...
-e2- Kellega ei läheks luurele? "CSI Soccernet.ee Foorum" + arvatavasti ka sambo1
-e3- Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Uuu
Leave a comment:
-
profülaktika mõttes - üks sõdur tuleb vahel sõja suurema võidu nimel ohverdada. Oleksin su märtriks teinud.Algselt postitas count Vaata postitusteks vist see post : http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1359555 mängis kõvat rolli...
Leave a comment:
-
eks vist see post : http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1359555 mängis kõvat rolli...Algselt postitas Tofoa Vaata postitustI got no reward from you
Leave a comment:
-
I got no reward from youAlgselt postitas count Vaata postitustkellele? mille eest? kuidas?
Leave a comment:
-
kellele? mille eest? kuidas?Algselt postitas Tofoa Vaata postitustcount, mis sa tegid nüüd tagasi või?
Leave a comment:
-
Hea küll, elx, mina hääletan sinu poolt.Algselt postitas elx Vaata postitustAlati saab nimetada kellegi kolmanda.
Leave a comment:
-
ei, selli mõte väga õige. selline tegumood (daamidega kohtumine ja seejärel ilusama nimetamine) on ebahärrasmehelik, matslik isegi.
muudatused on sisse viidud. ilusat hommmiku jätku!
Leave a comment:
-
No üks siblib Brad Fittiga ja teine mingi saaremehega. Saaremehed on kaugemal ehk Billy saab aru...
Leave a comment:
-
Aga kujutame ette, et kohtad üht neist, või isegi mõlemat, ja selle põhjal otsustad olulisema tiitli saaja. Siis võid kohe ka solvukaru auhinna ette ära anda.Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustFoorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? dianat või billyt, siis ei peaks järmine aasta seda kõige olulisemat kohalikku tiitlit umbropsu panema.
Leave a comment:
-
ja su mussiteema...
pealegi - need ei ole ju üldse halvustavad auhinnad. äkki maailm on nendega teemade abil/tõttu (+ipad ja iphone4s for that matter) parem koht.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: