Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kui naaber läheb kodust ära ööseks, maale vms ning korteris tal suitsuandur tööle hakkab, tossu või mingit haisu ei paista, et kellele helistama peaks? Lukuabile et kas saab ukse lahti ja kinni panna? Politsei/tuletõrje? Samas kui midagi nagu pole siis oleks nagu tühi väljakutse?
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustteisi SEB automaate pole proovinud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustKas mul on needus peal, või peab hakkama panka vahetama? SEB pangaautomaat ei ole nõus mu kaarti vastu võtma, aga kõrvalolev SWED neelab küll. Klient olen sebis. Kuskil kuu aega tagasi juba vahetasin sama probleemi pärast kaardi välja, nüüd jälle sama kamm. Anyone?
Aa, poes maksmisega probleeme pole.
Leave a comment:
-
Kas mul on needus peal, või peab hakkama panka vahetama? SEB pangaautomaat ei ole nõus mu kaarti vastu võtma, aga kõrvalolev SWED neelab küll. Klient olen sebis. Kuskil kuu aega tagasi juba vahetasin sama probleemi pärast kaardi välja, nüüd jälle sama kamm. Anyone?
Aa, poes maksmisega probleeme pole.
Leave a comment:
-
Mul on mingil põhjusel tunne, et seda artiklit poleks ilmunudki, kui Libe poleks seda postitust teinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKas see Taavi Libet paljastama pidanud artikkel ilmus lõpuks kuskil? Või pärast mehe FB ülestunnistust otsustati mitte avaldada?
E: linki ka: https://elu24.postimees.ee/7322549/a...diroome-jagama
Leave a comment:
-
Kas see Taavi Libet paljastama pidanud artikkel ilmus lõpuks kuskil? Või pärast mehe FB ülestunnistust otsustati mitte avaldada?
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMille põhjal otsustab inimene, mida ta usub? Kas ainult tuttavaid? Kuskilt peab ju see ka alguse saama? See, kes pakub turvalisema narratiivi, mis näib lihtsam? Vähem hirmsam? Kas on see enesekaitse või see, et me tahame vabalt mõtlevaid inimesi tegemas seda, et inimene ei mõtle, mis oleks ühiskonnas kasulik, vaid mis oleks mulle parim? Ükskõik mis hinnaga, kuniks ise seda ei maksa?
Ülejäänud küsimustest ei saa täpselt aru. Kas pead koroonateemat silmas? Üldiselt igasugused ohutunnet tekitavad asjad teevad inimesed rohkem parempoolseks ja kogukonda kaitsvaks, kel mugav ja turvaline olla ja "elu on lill" suhtumine see rohkem vasakpoolne ja kaastundlikum köige suhtes.
Eksperimendi kuidas elu ja köik inimest ümbritsev neid uskumisi ja vaateid möjutab tegi Derren Brown, pannes ühe right wingeri päriselulisse situatsiooni kaitsmaks Mehhiko immigranti relvastatud rünnaku eest. Sellele eelnes muidugi mingi aastake mindfucki tüübi eluga. Derren Browni eksperimendid on head, tasub vaadata. Trailer:
Leave a comment:
-
Mille põhjal otsustab inimene, mida ta usub? Kas ainult tuttavaid? Kuskilt peab ju see ka alguse saama? See, kes pakub turvalisema narratiivi, mis näib lihtsam? Vähem hirmsam? Kas on see enesekaitse või see, et me tahame vabalt mõtlvaid inimesi tegemas seda, et inimene ei mõtle, mis oleks ühiskonnas kasulik, vaid mis oleks mulle parim? Ükskõik mis hinnaga, kuniks ise seda ei maksa?
Leave a comment:
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKui kõrgelt on vaja pea peale kukkuda, et AD 2021 ennast pidada ainulaadseks, sest viibid enamuse ajast ingliskeelses inforuumis. Sõbra jaoks küsin.Aga pmst.
Leave a comment:
-
Kui kõrgelt on vaja pea peale kukkuda, et AD 2021 ennast pidada ainulaadseks, sest viibid enamuse ajast ingliskeelses inforuumis. Sõbra jaoks küsin.
Leave a comment:
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNo aga unusta ära see postimees või kes iganes nii teeb ja ära clicki enam neid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustParem las tehakse redditist tōlgituna eesti keelseid uudiseid kui antakse mōnele vatisees elanud 20-21 aastasele äsja baka kätte saanud miisule, kes ennast suureks ajakirjanikuks peab mingi arvamusrubriik elulisel teemal selle eest, et ta toimetuses mōnel kaaluka sōnaga erikorrespodendilt lahti imeb. Ja pärast lugeja peab seda sitta raha eest lugema ja kellegi bj kinni taguma.
Leave a comment:
-
Parem las tehakse redditist tōlgituna eesti keelseid uudiseid kui antakse mōnele vatisees elanud 20-21 aastasele äsja baka kätte saanud miisule, kes ennast suureks ajakirjanikuks peab mingi arvamusrubriik elulisel teemal selle eest, et ta toimetuses mōnel kaaluka sōnaga erikorrespodendilt lahti imeb. Ja pärast lugeja peab seda sitta raha eest lugema ja kellegi bj kinni taguma.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: