Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• gizmoduck
    replied
    Kui naaber läheb kodust ära ööseks, maale vms ning korteris tal suitsuandur tööle hakkab, tossu või mingit haisu ei paista, et kellele helistama peaks? Lukuabile et kas saab ukse lahti ja kinni panna? Politsei/tuletõrje? Samas kui midagi nagu pole siis oleks nagu tühi väljakutse?

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    teisi SEB automaate pole proovinud?
    olen 3 erinevat SEB-i proovinud nüüdseks, seepärast teebki asja veidraks kui LHV-le ja teisele rootslasele meeldin.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas -21- Vaata postitust
    Kas mul on needus peal, või peab hakkama panka vahetama? SEB pangaautomaat ei ole nõus mu kaarti vastu võtma, aga kõrvalolev SWED neelab küll. Klient olen sebis. Kuskil kuu aega tagasi juba vahetasin sama probleemi pärast kaardi välja, nüüd jälle sama kamm. Anyone?

Aa, poes maksmisega probleeme pole.
    teisi SEB automaate pole proovinud?

Leave a comment:

• taku*
    replied
    vigane kiip, lase kolmas raks peale

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Kas mul on needus peal, või peab hakkama panka vahetama? SEB pangaautomaat ei ole nõus mu kaarti vastu võtma, aga kõrvalolev SWED neelab küll. Klient olen sebis. Kuskil kuu aega tagasi juba vahetasin sama probleemi pärast kaardi välja, nüüd jälle sama kamm. Anyone?

Aa, poes maksmisega probleeme pole.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mul on mingil põhjusel tunne, et seda artiklit poleks ilmunudki, kui Libe poleks seda postitust teinud.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Kas see Taavi Libet paljastama pidanud artikkel ilmus lõpuks kuskil? Või pärast mehe FB ülestunnistust otsustati mitte avaldada?
    Jah ilmus, ning see FB ülestunnistus sai sujuvalt artikli osaks kui ma õigesti mäletan.

E: linki ka: https://elu24.postimees.ee/7322549/a...diroome-jagama

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Kas see Taavi Libet paljastama pidanud artikkel ilmus lõpuks kuskil? Või pärast mehe FB ülestunnistust otsustati mitte avaldada?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Mille põhjal otsustab inimene, mida ta usub? Kas ainult tuttavaid? Kuskilt peab ju see ka alguse saama? See, kes pakub turvalisema narratiivi, mis näib lihtsam? Vähem hirmsam? Kas on see enesekaitse või see, et me tahame vabalt mõtlevaid inimesi tegemas seda, et inimene ei mõtle, mis oleks ühiskonnas kasulik, vaid mis oleks mulle parim? Ükskõik mis hinnaga, kuniks ise seda ei maksa?
    See on huvitav teema. Neuroteadlane ütleb sulle, et aju teeb alateadlikult otsused viie meele poolt kogutud info järgi, mis siis oma teadliku otsuse kapsaaeda ilusti lükkad ja igasugu argumentidega ilusti ära pöhjendad. Mis infot meeled ammutavad oleneb sellest, mis on varasem kogemus, mida on köige kasulikum arvesse vötta. Meeled teevad tohutult shortcutte, et ressurssi kokku hoida. Seda vöid laste pealt näha - köik kontrollitakse üle, reaalsustaju tekib alles midagi pärast 6 eluaastat.

Ülejäänud küsimustest ei saa täpselt aru. Kas pead koroonateemat silmas? Üldiselt igasugused ohutunnet tekitavad asjad teevad inimesed rohkem parempoolseks ja kogukonda kaitsvaks, kel mugav ja turvaline olla ja "elu on lill" suhtumine see rohkem vasakpoolne ja kaastundlikum köige suhtes.

Eksperimendi kuidas elu ja köik inimest ümbritsev neid uskumisi ja vaateid möjutab tegi Derren Brown, pannes ühe right wingeri päriselulisse situatsiooni kaitsmaks Mehhiko immigranti relvastatud rünnaku eest. Sellele eelnes muidugi mingi aastake mindfucki tüübi eluga. Derren Browni eksperimendid on head, tasub vaadata. Trailer:

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Mille põhjal otsustab inimene, mida ta usub? Kas ainult tuttavaid? Kuskilt peab ju see ka alguse saama? See, kes pakub turvalisema narratiivi, mis näib lihtsam? Vähem hirmsam? Kas on see enesekaitse või see, et me tahame vabalt mõtlvaid inimesi tegemas seda, et inimene ei mõtle, mis oleks ühiskonnas kasulik, vaid mis oleks mulle parim? Ükskõik mis hinnaga, kuniks ise seda ei maksa?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Kui kõrgelt on vaja pea peale kukkuda, et AD 2021 ennast pidada ainulaadseks, sest viibid enamuse ajast ingliskeelses inforuumis. Sõbra jaoks küsin.
    See ei olnud päris nii mõeldud Aga pmst.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Kui kõrgelt on vaja pea peale kukkuda, et AD 2021 ennast pidada ainulaadseks, sest viibid enamuse ajast ingliskeelses inforuumis. Sõbra jaoks küsin.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    No aga unusta ära see postimees või kes iganes nii teeb ja ära clicki enam neid.
    kusjuures õnneks adblokiga ei saa postimehes nagunii ringi töllerdada. aga kui keegi teine lingib mingit uudist, siis ikka klikkan peale ja võtan selle maha.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Parem las tehakse redditist tōlgituna eesti keelseid uudiseid kui antakse mōnele vatisees elanud 20-21 aastasele äsja baka kätte saanud miisule, kes ennast suureks ajakirjanikuks peab mingi arvamusrubriik elulisel teemal selle eest, et ta toimetuses mōnel kaaluka sōnaga erikorrespodendilt lahti imeb. Ja pärast lugeja peab seda sitta raha eest lugema ja kellegi bj kinni taguma.
    Kellest jutt?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Parem las tehakse redditist tōlgituna eesti keelseid uudiseid kui antakse mōnele vatisees elanud 20-21 aastasele äsja baka kätte saanud miisule, kes ennast suureks ajakirjanikuks peab mingi arvamusrubriik elulisel teemal selle eest, et ta toimetuses mōnel kaaluka sōnaga erikorrespodendilt lahti imeb. Ja pärast lugeja peab seda sitta raha eest lugema ja kellegi bj kinni taguma.

Leave a comment:

Working...
X