Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Aussis saadakse ka pmst kord nädalas või max 2 nädala tagant ja Usas ja Aussis on pudrumäed ees seega järeldused võib ise teha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSiin on targemaid inimesi, et kas kuskil on mingit analüüsi/uuringut või vadeva tehtud, et kuidas mõjuks:
a. majandusele
b. inimeste elatustasemele, kui
palgad ja sotsiaaltoetused makstaks kord nädalas senise kord kuus asemel?
Et kas majandusel on paha, kuna ei tehta debiilseid "ostan endale suure teleka"-otsuseid? Elatustasemel on paha, kuna kuu lõpus on inimesed vaesed ja peavad litsiks minema?
Pay cycles: Individual and aggregate effects of paycheck frequency
The Impact of Payment Frequency on Subjective Wealth Perceptions and Discretionary Spending
Leave a comment:
-
Siin on targemaid inimesi, et kas kuskil on mingit analüüsi/uuringut või vadeva tehtud, et kuidas mõjuks:
a. majandusele
b. inimeste elatustasemele, kui
palgad ja sotsiaaltoetused makstaks kord nädalas senise kord kuus asemel?
Et kas majandusel on paha, kuna ei tehta debiilseid "ostan endale suure teleka"-otsuseid? Elatustasemel on paha, kuna kuu lõpus on inimesed vaesed ja peavad litsiks minema?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustKaala ja Linnupojad on tegelikult naised?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustKaala ja Linnupojad on tegelikult naised?
“Mind nähti! Ja ka mina nägin mind…Ja mina sidusin mind kinni. Mina…mind..”
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKuule oli jah. Hakkas hüppama seal. See videosse ei jäänud, aga algul karjus üle saali kus teie manu särgid on, ütlesin vaikselt et ma Liverpooli mees, siis tuli lähemale ja hakkas maskidest jaurama
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKuule oli jah. Hakkas hüppama seal. See videosse ei jäänud, aga algul karjus üle saali kus teie manu särgid on, ütlesin vaikselt et ma Liverpooli mees, siis tuli lähemale ja hakkas maskidest jaurama
Leave a comment:
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustKas rakvere maximas tahtis linnupoja kaalale maski ette panna?
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitustKas soccerneti foorumil on kuskil KKK leht, kust leiaks kiirelt vastuse mõnele rumalale küsimusele, näiteks sellele, kuidas lisada postitustele pilte, tweete jms?
Postituse lisamisel saab panna teksti ümber igasugu tagisid, aga kas ja kuidas need töötavad?
Leave a comment:
-
Kas soccerneti foorumil on kuskil KKK leht, kust leiaks kiirelt vastuse mõnele rumalale küsimusele, näiteks sellele, kuidas lisada postitustele pilte, tweete jms?
Postituse lisamisel saab panna teksti ümber igasugu tagisid, aga kas ja kuidas need töötavad?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustMa ei tea, kas kütus just eraldi, aga mingi üldisem autokomp peaks ka olema
Riigikogu liikme staatuse seadus.
Leave a comment:
-
Ma ei tea, kas kütus just eraldi, aga mingi üldisem autokomp peaks ka olema
Leave a comment:
-
Algselt postitas baller Vaata postitustMis hüvitised lisanduvad riigikoguliikme palgale? See mingi 1300 kuluhüvitis, mingi 800 elukohahüvitis vajadusel, kas midagi veel?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: