Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    Kas keegi on poes näinud vabapidamise/õnnelike kanade mune milles suurus on L või XL? Või nad sellepärast ongi õnnelikud et ei pea mingeid monstereid välja suruma?

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Kas keegi kitse paneku etümoloogiat teab?
    Kuivõrd vanglasläng on tulnud vene keelest. Kas ei või olla seotud see vanasõnaga kitse aeda laskmisest?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Kas jõuluvanale saab parimate küsimuste 2021 aastaauhinna ära anda juba?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Kas keegi kitse paneku etümoloogiat teab?

Leave a comment:

• gaskoff
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    No ma küsin ka ühe rumala. Miks ei ole miljard miljon miljonit, mitte 1000 miljonit. järgiks nagu loogikat, aga pärast miljonit tuleb error sisse

Leave a comment:

• kaala
    replied
    No ma küsin ka ühe rumala. Miks ei ole miljard miljon miljonit, mitte 1000 miljonit. järgiks nagu loogikat, aga pärast miljonit tuleb error sisse

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Tundub et 3 viimast kysimust on LIIGA rumalad isegi siinse teema jaoks

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Kunagi vist küsisin või mitte,aga mis hooajal Flora särgid olid Aversi tehtud,VH Sportmedia oli sponsor veel. Hirmsalt väikse kaelaauguga ka! Enne Nike-i,aga millal see Nike tuli kes sedagi mäletab.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kui hapukoorepakk on kinni, s.t täis, kas siis võib öelda, et hapukoor on ennast täis?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Meil on siin väga erinevate erialade inimesi ja mul kerkis esile üks küsimus..

Kas üldiselt on Eestis selline probleem nagu laste kodutus kadunud? Ma mäletan, et kuskil 2000 alguses oli erinevaid sotsiaal programme nagu Riskilaps vms ja sellisest asjast reaalselt räägiti, aga tuleb tõdeda, et pole ammu kuulnud sellest.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Kas ma kuulsin õigesti, Osila tegi faktivea? Island võitis Rumeeniat ütles minu meelest! ERR spordiosakond tuleb nüüd küll laiali saata!
    Cancel Osila!

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Kas ma kuulsin õigesti, Osila tegi faktivea? Island võitis Rumeeniat ütles minu meelest! ERR spordiosakond tuleb nüüd küll laiali saata!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mul on vandenõuteooria!

Nimelt ei tulnud mulle nädal aega ühtegi autogrammikirja, eile tuli korraga neli. Kuu lõpp oli ja eile siis kuu algus, et mingi "hoi, me kuu lõpus ei tee lisakannet!"-kokkuhoid?
    Kuule, see karsklus ei mõju sulle hästi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mul on vandenõuteooria!

Nimelt ei tulnud mulle nädal aega ühtegi autogrammikirja, eile tuli korraga neli. Kuu lõpp oli ja eile siis kuu algus, et mingi "hoi, me kuu lõpus ei tee lisakannet!"-kokkuhoid?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Mind häirivad need, kes ei oska tõmbluku-meetodit kasutada. Nahhui sa poole rea pealt seisvasse ritta tõmbad ja absoluutselt kõik seisma sunnid? Sõida rea lõpuni ja vahetage kerges liikumises üle ühe oma rida ära.
    Minusuguste munnide pärast, sest ma üldjuhul ei viitsi vahele lasta kui mõni konn ei oska õigel ajal reastuda.

Leave a comment:

Working...
X