.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Minu lemmik lugu on see, kui naabrite pidu läks üle piiri ja öösel käisin palusin vaiksemaks panna. Ühe korra suutsid, siis läks uuesti. Palusin veel, siis tuli mingi jurakas välja ja ütles, et kui ei meeldi, siis kutsu politsei ja läks tuppa tagasi ja pani veel kõvemaks tümmi. Kutsusin. Kiirrrageerijad pidid tulema, sest siis ka ei saadud aru, milles asi, kuigi juba tänaval oli aru saada, kus probleem. Hommikul olin mina süüdi, et peo rikkusin. Pere lapsed siiani keetavad pea ära, kui koridoris näevad
.
-
enim kirik-keset-küla-lambad-söönud-hundid-terved-lahendus, mida kohanud – lällajad ise olid uksele kinnitanud sildi, et "kui läheb liiga valjuks, helistage". kui tümakas tööpäevale juba liialt sisse hakkas sõitma, helistasin ja paari minutiga oli kõik kuss. numpsik.Leave a comment:
-
-
Nagu neid kordi, kus viisakalt koputades molli saad on vähe? Miks peaks mingi daam 3am a la seal koputama hakkama ja kuidas see seos eestlusega? Uhkel väljamaal joostakse viisakas rajoonis elades viisakalt koputama ja viisakat vestlust pidama? Hea seegi, et politseid ei kutsunudEks eestimaalased olegi naljakad. Tsirka aasta tagasi sai ühel reede õhtul minu juures seltskonnaga joodud ja laaberdatud. Mitte päris Soccerneti suvepäevade tasemel, aga noh, nii, et mõne naabri pahameel oli ilmselt üsna õigustatud. Miskipärast otsustas too daam aga selle asemel, et uksele koputada ja öelda, et kurat, võtke vaiksemalt, kleepida välisuksele sildi stiilis "ÄRGE LÄRMAKE RAISK". Muidugi keegi seda enne kl 2 öösel ei näinud...
Leave a comment:
-
Eks eestimaalased olegi naljakad. Tsirka aasta tagasi sai ühel reede õhtul minu juures seltskonnaga joodud ja laaberdatud. Mitte päris Soccerneti suvepäevade tasemel, aga noh, nii, et mõne naabri pahameel oli ilmselt üsna õigustatud. Miskipärast otsustas too daam aga selle asemel, et uksele koputada ja öelda, et kurat, võtke vaiksemalt, kleepida välisuksele sildi stiilis "ÄRGE LÄRMAKE RAISK". Muidugi keegi seda enne kl 2 öösel ei näinud...Leave a comment:
-
-
HobiSherlock minus tuvastas, et Mõnu elab Koidu tänaval. Võimalik, et selline tänav on olemas ka Vända-Jaagupis.Leave a comment:
-
Mulle oli foorumist kogutud infopõhjal jäänud mulje, et sa elad Vanalinna katusekorteris. Pildil oleva teatetahvli põhjal pigem pakuks selline Vändra Jaagupi. Ma olen segaduses.Mu naabertrepikojas oli selline arutelu: https://www.instagram.com/p/CUpsKcKN..._web_copy_linkLeave a comment:
-
Teil on ikka nii põnev see elu värk - ma elan ka suures 9 kordses, kus ma tean täpselt 0 inimest ja kus keegi tea minust midagi ning kuna null draamat, siis siin haudvaikne.Mu naabertrepikojas oli selline arutelu: https://www.instagram.com/p/CUpsKcKN..._web_copy_linkLeave a comment:
-
mis saab, kui nt valgevene mängule läheb teine inimene kui piletile märgitud?
siiani pole keegi muidugi nime ja nägu kokku viinud, aga kas seaduslikult saaks nime piletil vahetada?
jalkaliidu lehel ei leidnud midagi selle kohta.Leave a comment:
-
Mu naabertrepikojas oli selline arutelu: https://www.instagram.com/p/CUpsKcKN..._web_copy_linkLeave a comment:
-
Patakas tühjaks hakkab saama, siis iga mingi teatud aja taga piniseb vist.Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
^^
See oleks tegelikult päris hea standupi nali. Täiesti elust enesest, igaüks kes kunagi eestlastega kortermajas on elanud on taolisi sildikesi vist näinud
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: