Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    samad mõtted tekkisid. Isegi nii igav tundus et ei väärinud mainimist/küsimist. Turvaköied ja 11m...Ma saan aru et oleks seda Bolti tõuksiga teinud või midagi.

Samas pean tunnustama, et ma olen ise ka loll ja tean motikatest sama palju kui Ott Järvela jalgpallist.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Ma ei saa aru, kas ma olen loll (päris olen!) või mis trikk see on ka? Ple elus motikaga sõitnud aga samasugune turvavarustus ja mingi olematu hüpe - andke 2 Westonsit ette ja...

naised ma ütlen, tühjast tähja tegemas.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kommentaarid ongi artiklist paremad ju

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Kas netiväljaannete artiklite kommentaaride lugemine on nii '00ish, '10ish või '20ish?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ma olen Mõnut isegi Õhtulehe artikklite all ja jauramas näinud seega ta ainult ei loe!
    Mingitel hetkedel on seal olukorra klaarimine osalt ka minu töö.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Teemasse ka - mis eesmärgil loed kommentaariumi ka - konstruktiivne tagasiside?
    Ma olen Mõnut isegi Õhtulehe artikklite all ja jauramas näinud seega ta ainult ei loe!

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    See pole Õhtulehe aegadest tähelepanek. Teine asi on näiteks kommentaatorina öelda, et sai paugu ribidesse, siis tuleb ka kuskilt märkus, et "õu, roided, raisk!"
    no aga äkki kui mingit loomasaadet teeksid ja ribid ütleksid, siis tuleks ka "õu, roided raisk" ja siis olekski ju selge, et NOH, roided õige.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Vahel on isegi paar mõistlikku kommentaari

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    Õhtulehe kommentaariumi külastavadki äärmiselt intelligentsed ja ühiskonnakriitilised inimised
    See pole Õhtulehe aegadest tähelepanek. Teine asi on näiteks kommentaatorina öelda, et sai paugu ribidesse, siis tuleb ka kuskilt märkus, et "õu, roided, raisk!"

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    No katsu seda kuskil artiklis proovida. Kommentaarium hullub.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Õhtulehe kommentaariumi külastavadki äärmiselt intelligentsed ja ühiskonnakriitilised inimised

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ei ole kunagi juhtunud sellist asja tho
    No katsu seda kuskil artiklis proovida. Kommentaarium hullub.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Küsimus tuleb sellest, et kui kasutada "murdis ribi", siis lendav alati da haussi terce hulk tegelasi, kes jauravad "türa, munn, roie on, raisk!"
    Tunduvad päris intelligentsed need hulk tegelasi siis ju

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Küsimus tuleb sellest, et kui kasutada "murdis ribi", siis lendav alati da haussi terce hulk tegelasi, kes jauravad "türa, munn, roie on, raisk!"
    Ei ole kunagi juhtunud sellist asja tho

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

Working...
X