samad mõtted tekkisid. Isegi nii igav tundus et ei väärinud mainimist/küsimist. Turvaköied ja 11m...Ma saan aru et oleks seda Bolti tõuksiga teinud või midagi.
Samas pean tunnustama, et ma olen ise ka loll ja tean motikatest sama palju kui Ott Järvela jalgpallist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ma ei saa aru, kas ma olen loll (päris olen!) või mis trikk see on ka? Ple elus motikaga sõitnud aga samasugune turvavarustus ja mingi olematu hüpe - andke 2 Westonsit ette ja...
naised ma ütlen, tühjast tähja tegemas.
Leave a comment:
-
Kas netiväljaannete artiklite kommentaaride lugemine on nii '00ish, '10ish või '20ish?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa olen Mõnut isegi Õhtulehe artikklite all ja jauramas näinud seega ta ainult ei loe!
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustTeemasse ka - mis eesmärgil loed kommentaariumi ka - konstruktiivne tagasiside?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee pole Õhtulehe aegadest tähelepanek. Teine asi on näiteks kommentaatorina öelda, et sai paugu ribidesse, siis tuleb ka kuskilt märkus, et "õu, roided, raisk!"
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustTeemasse ka - mis eesmärgil loed kommentaariumi ka - konstruktiivne tagasiside?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustÕhtulehe kommentaariumi külastavadki äärmiselt intelligentsed ja ühiskonnakriitilised inimised
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo katsu seda kuskil artiklis proovida. Kommentaarium hullub.
Leave a comment:
-
Õhtulehe kommentaariumi külastavadki äärmiselt intelligentsed ja ühiskonnakriitilised inimised
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustEi ole kunagi juhtunud sellist asja tho
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKüsimus tuleb sellest, et kui kasutada "murdis ribi", siis lendav alati da haussi terce hulk tegelasi, kes jauravad "türa, munn, roie on, raisk!"
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKüsimus tuleb sellest, et kui kasutada "murdis ribi", siis lendav alati da haussi terce hulk tegelasi, kes jauravad "türa, munn, roie on, raisk!"
Leave a comment:
-
Küsimus tuleb sellest, et kui kasutada "murdis ribi", siis lendav alati da haussi terce hulk tegelasi, kes jauravad "türa, munn, roie on, raisk!"
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: