Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• $$$
    replied
    No aga unusta ära see postimees või kes iganes nii teeb ja ära clicki enam neid.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Pohhui ju. Lastakse *ilma pealkirjata* lugu *sisesta tekst siia* sisuga ka eetrisse ja tehakse tasuliseks, kui on piisavalt klikkijaid
    Tundub lihtsalt kahtlane kui ilma loata ntks redditist võtad autori teksti ja veel raha selle eest küsid.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    kas see on eetiline ja legaalne, et megapaljud uudised on maksumüüri all mis on tegelikult tuimalt võetud redditi postitustest või väljamaa lehtedest ja lihtsalt tõlgitud?
    Pohhui ju. Lastakse *ilma pealkirjata* lugu *sisesta tekst siia* sisuga ka eetrisse ja tehakse tasuliseks, kui on piisavalt klikkijaid

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    kas see on eetiline ja legaalne, et megapaljud uudised on maksumüüri all mis on tegelikult tuimalt võetud redditi postitustest või väljamaa lehtedest ja lihtsalt tõlgitud?

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Antud case-i puhul Maksuamet piisavalt pappi ei saa, sest võlg üha kasvab.

Edit: Ehk siis maksegraafiku alusel makstakse, aga sinna kõrvale on juba uus korralik võlgnevus tekkinud.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Teoreetiliselt peaks enamus asju saama osta, tuleb jârgida vorminõuet ka seadusest-sinu loetletud asju peaks saama lihtkirjaliku myygilepinguga osta. Peab kokku leppima esemes, hinnas ja millal omand yle läheb ostjale ning kuidas asjad reaalselt yle antakse.
    Maksuamet kui pappi saab siis tal suva kahjumist, pakun.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Järjekordne rumal küsimus. Selgituse huvides, et see ei ole ettevõte, kus ma töötan.

Kui ettevõttel on korralik maksuvõlg, mida maksegraafiku järgi tasutakse, aga sinna kõrvale kahjum pidevalt kuhjub, siis mis hetkest Maksuamet jala maha lööb, et aitab jamast?

Lisaks, teoreetiliselt kui see aeg peaks saabuma, siis kas intellektuaalset vara, andmebaase jne on võimalik kuidagi eraldiseisvalt osta? Sest et ettevõte tervikuna ei ole huvipakkuv.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kusjuures mingi hetk ütles üks kogenum kolleeg, et see pidada tavaline olema mingist vanusest. Et, noh, lapsed, tööd, ettevõtmised, et siis ongi paigas, et selleks ja tolleks kellaajaks on mõlemad endale aega varunud ja mehel on siis turvaline tablett sisse tõmmata, et ei pea üksi püksid punnis istuma või midagi.

Et, noh, ilmselt pikalt koos elades on veidi teine, kui kuskil nooremas ajas iga võnke peale bängima hakata. Või midagi. Ma ise ei tea.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    jepp, et sexytime on esmaspäeviti 19:45-20:15, kolmapäeviti 22:10-22:35 ja laupäeviti 10:30-10:55 - on mida oodata tõesti peaasi, et oleks asjad paigas!
    Otsustab machomees endale naise võtta. Valib siis välja kõige kenama klassikalise blondiini ja varsti ongi pulmad. Pärast pulmi, järgmisel päeval hakkab machomees reegleid paika panema. Ütleb blondiinile: "Pea meeles, mina tulen millal tahan, lähen millal tahan, käin kus tahan, olen kus tahan, kellega tahan ja sina mind ei kamanda." Blondiin ütleb sellepeale: "Täiesti nõus, aga pea meeles, et iga päev kell 19.00 on meil kodus seks ja mul ükspuha, kas sa oled kodus või ei."

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Ordnung muss sein!

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    otseselt ei leia et see halb asi oleks kui paigas ajad. Tead kuna ja mida oodata
    jepp, et sexytime on esmaspäeviti 19:45-20:15, kolmapäeviti 22:10-22:35 ja laupäeviti 10:30-10:55 - on mida oodata tõesti peaasi, et oleks asjad paigas!

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    Ma ei saa aru inimestest, kes ootasid et Epp mingi konkreetse numbri ütleb. Sest, noh, kes saab öelda TÄPSE numbri, mitu korda nädalas ta seksib? Ja kui keegi on siin foorumis selline - siis tahaks küsida, et kas see toimub siis täpselt samadel nädalapäevadel ja kellaaegadel kaa? Ja et kas imelik ei ole sellist elu elada?
    otseselt ei leia et see halb asi oleks kui paigas ajad. Tead kuna ja mida oodata

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Oot, selgita seda mehhanismi?

Et kui keegi saab toimetulekutoetust näiteks 150 EUR kuus. Siis see oleks parem variant?
    Kui see, et ta saaks 150/30 = 5 EUR päevas ?

Et kummal juhul siis tõenäosus läbi põletada suurem oleks kui summa samaks jääks?

Või pidasid silmas seda loogikat, et kui saab 150 korraga siis kolm päeva on pidu ja joob sellega soti maha, ülejäänud 27 päeva peaks ülejäänud 50 EUR'ga hakkama saama ja näriks ainult kiirnuudleid ja seega kokkuvõttes jooks vähem?

Sest kui nii, siis võiks alternatiivina teha hoopis maksed korra kvartalis näiteks
    Mis arvad, kas säästlikum on toidupoes käia korra nädalas? Või igapäevaselt?
    Ja ma ei pea hetkel (veel) silmas transpordi- ja ajakulu.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Ma ei saa aru inimestest, kes ootasid et Epp mingi konkreetse numbri ütleb. Sest, noh, kes saab öelda TÄPSE numbri, mitu korda nädalas ta seksib? Ja kui keegi on siin foorumis selline - siis tahaks küsida, et kas see toimub siis täpselt samadel nädalapäevadel ja kellaaegadel kaa? Ja et kas imelik ei ole sellist elu elada?

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    edit: juba jõuti ette. Oleks ikka konkreetseid numbreid oodanud

Leave a comment:

Working...
X