Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Küsimus tuleb sellest, et kui kasutada "murdis ribi", siis lendav alati da haussi terce hulk tegelasi, kes jauravad "türa, munn, roie on, raisk!"
    Ei ole kunagi juhtunud sellist asja tho

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Küsimus tuleb sellest, et kui kasutada "murdis ribi", siis lendav alati da haussi terce hulk tegelasi, kes jauravad "türa, munn, roie on, raisk!"

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Miks inglise keeles on inimesel ja loomadel ribs, aga eestikeeli on loomadel ribid, inimestel roided?
    Eesti keeles on loomadel ka roided. Ribi on esiteks kõnekeelne väljend, teiseks nimetatakse ribiks kulinaarses mõttes looma roiet ja seda ümbritsevat liha

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Miks inglise keeles on inimesel ja loomadel ribs, aga eestikeeli on loomadel ribid, inimestel roided?
    Vastus su küsimuses ju - uhkel väljamaal on ribs, mille eestikeelne vaste on roie. eestikeeli on loomadel ka roided, väljaarvatud lihaletis.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    Kas keegi sööb kiirnuudleid supina ka? Mina ise omal ajal ja mu lapsed söövad nii et vesi âra valada kui nuudel keend ja maitseained sissesegada ja voila
    Pole mitte kunagi mitte-supina söönud..

Tegelt valetan. Vahel söön neid kuivalt nii, et omleti sisse segan purustatud kiirnuudlid. Üks nepaalane õpetas!

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Vahest jah, aga siis rohkem kraami sisse (muna, liha, sibul jne), et oleks veits Rameni moodi

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma vist tegin niimoodi, et sibul, hapukoor ja muna peale. Aga pole vist päris aastaid juba söönd

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    Kas keegi sööb kiirnuudleid supina ka?
    Pohmakaga on päris hea

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Kas keegi sööb kiirnuudleid supina ka? Mina ise omal ajal ja mu lapsed söövad nii et vesi âra valada kui nuudel keend ja maitseained sissesegada ja voila

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Olen ikka väga pikalt käinud väljas vaatamas või PPV ostnud, aga seekord ei saa ja pole üldse kursis meie kõikide voogestatusprogrammidega, aga kas kuskilt Fury vs Wilderit on võimalik Eestis vaadata ka?
    Go3 ja Viaplay ei paku igal juhul.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Olen ikka väga pikalt käinud väljas vaatamas või PPV ostnud, aga seekord ei saa ja pole üldse kursis meie kõikide voogestatusprogrammidega, aga kas kuskilt Fury vs Wilderit on võimalik Eestis vaadata ka?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Kas meil foorumis on keegi ikka räigem SEO kunn ja pakub selleteemalist tasustatud konsulti? Võib kirjutada privasse.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    Tekkis rumal küsimus, et kes on Tammeka omanik? Et kui Tammeka peaks 10 miljoni eest kellegi maha müüma, kes siis rikkaks saab? Kuidas see asi käib?
    MTÜ Jalgpallikool Tammeka (ehk Tiirik, Koser ja Viidebaum) on liiga obvious vastus?

---

2010. aastal asutati Tartu esindusklubi kõrvale noortega tegelenud MTÜ Jalgpallikool Tammeka, mis peale kolme hooaega asus tegutsema iseseisvalt. Nimelt oli esindusmeeskonna rahaline seis juba pikemat aega nukker, sest planeeritud ja tegelik eelarve ei ühtinud. Arvete tasumiseks kasutasid Afsharid 2013. aastal mitmel puhul noortetööga tegeleva kooli rahalisi vahendeid, mis lõi Tammeka vutiklubi moodustanud kahe MTÜ vahele kiilu.

Sealt said alguse MTÜ Jalgpalliklubi Tammeka probleemid. 2013. aastal jäi meeste sats meistrliigas eelviimaseks ning järgmise hooaja eel ei läbinud nad litsentseerimisprotsessi, sest Eesti jalgpalliliidule (EJL) ei esitatud vajalikke pabereid eelarve, peatreeneri ega mängijate osas. Samuti teatas kohalik omavalitsus, et kõik treeningbaaside kasutamise lepingud on võlgade tõttu ühepoolselt lõpetatud. Afsharide projekt oli pankrotis. Et Tartu nimi ei kaoks jalgpallikaardilt pakkus vutiliit kõrgliiga kohta MTÜ Jalgpallikool Tammekale.

Suure tõenäosusega on Eesti jalgpalliklubide ajaloo kalleim ost Silvio Philips, kellega Tammeka sõlmis profilepingu 2013. aastal. Kuigi noormees pallis peamiselt duubelvõistkonnas, soovis Horvaatia kolmanda liiga sats eestlastelt kuuekohalise summa kasvatajaraha. Uue juriidilise keha alla kolinud tartlased polnud nõus seda tasuma, klubi vaidlustas otsuse nii rahvusvahelises jalgpalliliidus kui spordikohtus, kuid seitse aastat kestnud saagas jäi õigus horvaatidele.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    Tekkis rumal küsimus, et kes on Tammeka omanik? Et kui Tammeka peaks 10 miljoni eest kellegi maha müüma, kes siis rikkaks saab? Kuidas see asi käib?
    See, kes iganes seda Football Manageri mängu mängib.

Leave a comment:

Töötlen...