Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Direktor Vara mainis, et ostis pileti kuskilt usaldusväärsest kohast. Mis need kohad muidu on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustLiiklus oli ja üle ootuste OK eile. Kesklinnas olid ka kõnniteed heas korras vähemalt sel trajektooril, kus ma liikusin. On oluliselt hullemaid ootamatuid talvesaabumisi olnud.
Eks põhjus muidugi ka võis see olla, et hirmutati esmaspäeva õhtul inimesi, et parem oleks linna mitte ronida
Leave a comment:
-
Liiklus oli ja üle ootuste OK eile. Kesklinnas olid ka kõnniteed heas korras vähemalt sel trajektooril, kus ma liikusin. On oluliselt hullemaid ootamatuid talvesaabumisi olnud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustVõib juba lume rohkuse üle virisema hakata või peaks ootama veel paar tundi?
Õnneks ärkasin kogemata enne äratust umbes veerand tundi varem, sõin kiirelt ära ja kui seisu õues vaatasin, siis tuli hoogtöö korras päästa, mis päästa andis. Ca 35m tänavani minna, aga õnneks polnud mingi lörtsine läbu, nagu esimesel sajul, seega sai õnneks tempot üleval hoitud ja hommikune liiklus Tallinnasse ka väga hull ja aeglane polnud
Ilmataat võiks nüüd siiski halastama hakata, sest päris iga päev ka ei viitsi
Leave a comment:
-
Võib juba lume rohkuse üle virisema hakata või peaks ootama veel paar tundi?
Leave a comment:
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Kuhugi pole kadunud. Pakendit muudeti natukene.
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitustkuhu on poelettidelt kadunud Kalevi küpsised?
Leave a comment:
-
Miks neid R2 pomosid mõjukate listis ei olnud? Kuradi õhtune vöönd eksole. Septembris ma ei teadnud, et see olemas on, novembris nagu muud teemat ei olekski ühiskonnas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Hah
tegelt on see sitaks tüütu. Ma olen neid kaarte nii ja naapidi lapanud. Ühes poes ei karju, teises jälle karjub. AInus töötav variant on mõelda väja minnes, kas ID kaarti võib vaja minna või mitte. Mis on nagu ka sitaks idiootne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSain hiljaaegu uue ID kaardi. noh, nii mõni nädal tagasi. Nüüd pidevalt turvaväravad kisavad poodides. Mingit normaalset lahendust on va see, et poodi minnes ID kaart teistest kaartidest eraldada?
Mitmed Ekspressi lugejad on täheldanud, et peale uue ID-kaardi saamist hakkavad poes turvaväravad piiksuma. „Tõenäoliselt tekitab sellist käitumist kontaktivaba kiip koosmõjus mõne teise kontaktivaba kaardiga. Piiksumise vastu võib aidata, kui kaartide asukohti rahakoti vahel veidi muuta,“ soovitab politsei- ja piirivalveameti identiteedi ja staatuste büroo arendusekspert Eliisa Sau.
- Likes 1
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: