Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vtp
    replied
    Ei näe, kuniks ei ole positiivset krediidiregistrit. See aga teatavasti tuleb. Osa lepingutest sisaldab nt ka teavitamiskohustust, juhul kui võtad täiendavaid kohustusi, samuti on ilmselt ette nähtud teatud sanktsioonid nendeks juhtudeks, kui oled jätnud õiged andmed esitamata. Need tasuks ilmselt üle lugeda.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Kindlasti ei näe. Ainuke oht on, et lepingutasu võetakse kohe maha. Aga kui oled diili teinud ilma lepingutasuta, siis on eriti lebo.

Leave a comment:

• ltltl
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Liisingut pakub vähemalt SEB-s küll mu meelest hoopis eraldi üksus, ehk see plaan võib läbi minna küll.

Ja kui kodulaenulepingul allkiri all, siis ega seda ju tagasi ei võeta, kui liisingut taotled.

Samas, liisingutaotluses pead märkima igakuised finantskohustused... Et siis peaks seal luiskama?
    Plaan oligi tegelt nii, et kodulaenu leping ühes pangas allkirjastada ja siis kohe mõnes teises pangas liisinguga asjad ära vormistada. Kas mõni teine pank näeb, et olen kodulaenu lepingu allkirjastanud ilma, et see selleks ajaks veel mu konto väljavõttes kajastuks?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Mis häda nendel Võrumaa kodanikel pähe lõi? Kellegi soolo või tugev diskrimineerimine käib seal?

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas ltltl Vaata postitust
    Ehk on kellelgi kokkupuudet järgneva teemaga?

Olen korteri laenu puhul kaastaotleja. Leping veel allkirjastatud pole kuid panga poolt on kõik heakskiidetud ning ca kuu aja pärast saab ka see tehtud.
    Kui tahan veel auto liisingusse võtta, kas kaastaotleja puhul vaadatakse ka seda kohustust sama rangelt kui põhitaotleja poolt ja võib täitsa juhtuda et pank ei anna liisingut autole kui palk pole piisavalt kõrge?
    kui nii on, kas on keegi ka n-ö nihverdamise peale välja läinud ja koduostu lepingu allkirjastanud ning siis a la paar päeva hiljem ka autoliisingu võtnud peale, sest siis veel ei kajastu su maksed väljavõtetes?
    Ja ei, ma tean et te kõik väga muretsege, aga ma ei tõmba ennast lõhki, olen nö iseenda tööandja
    Liisingut pakub vähemalt SEB-s küll mu meelest hoopis eraldi üksus, ehk see plaan võib läbi minna küll.

Ja kui kodulaenulepingul allkiri all, siis ega seda ju tagasi ei võeta, kui liisingut taotled.

Samas, liisingutaotluses pead märkima igakuised finantskohustused... Et siis peaks seal luiskama?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Siin on ajairjanduse hingeeluga detailideni kursis olevaid inimesi nii mõnigi, et ehk osatakse valgustada. Kas Marko Kaljuveer ongi Eesti ajakirjanduse maastikul suht poliitiline laip? Jutte, kuidas ta debiiilsete hindade ja kokkulepetega Eesti Meediasse igast olümpiad asjad tõi oli ikka linnapealt kuulda, aga vend kellel on nii tuntud ja suur nimi Eesti spordis ongi out?
    No seal vist pigem see probleem, et mis see koht olema peaks, kuhu ta ise tulla tahaks ja kus tema oskustest kasu oleks? Kirjutavat meediat pole ta teinud, seega ajalehtedesse ta pigem ei läheks, TV3-s on Kalev ees ja sellega sealne sporditoimetus sisuliselt piirdubki, Eesti Meedia spordimaastikul väga ei laamenda (sealt ta lahkuski, kui rahad kokku tõmmati) ja ERR-s põlesid sillad ära. Mingit spordipodcasti võiks ju teha, aga seal on umbes korralikumat rahhi kokku ajav seltskond ikkagi Kruus ja co, mujal sellised paarisajaeurosed otsad. Ehk, jah, lihtsalt pole tema oskustele väga kanaleid, mis suuri spordiõiguseid kokku ostaks.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Siin on ajairjanduse hingeeluga detailideni kursis olevaid inimesi nii mõnigi, et ehk osatakse valgustada. Kas Marko Kaljuveer ongi Eesti ajakirjanduse maastikul suht poliitiline laip? Jutte, kuidas ta debiiilsete hindade ja kokkulepetega Eesti Meediasse igast olümpiad asjad tõi oli ikka linnapealt kuulda, aga vend kellel on nii tuntud ja suur nimi Eesti spordis ongi out?

Leave a comment:

• ltltl
    replied
    Ehk on kellelgi kokkupuudet järgneva teemaga?

Olen korteri laenu puhul kaastaotleja. Leping veel allkirjastatud pole kuid panga poolt on kõik heakskiidetud ning ca kuu aja pärast saab ka see tehtud.
    Kui tahan veel auto liisingusse võtta, kas kaastaotleja puhul vaadatakse ka seda kohustust sama rangelt kui põhitaotleja poolt ja võib täitsa juhtuda et pank ei anna liisingut autole kui palk pole piisavalt kõrge?
    kui nii on, kas on keegi ka n-ö nihverdamise peale välja läinud ja koduostu lepingu allkirjastanud ning siis a la paar päeva hiljem ka autoliisingu võtnud peale, sest siis veel ei kajastu su maksed väljavõtetes?
    Ja ei, ma tean et te kõik väga muretsege, aga ma ei tõmba ennast lõhki, olen nö iseenda tööandja

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust

Miuke?
    EJT (Eesti Jalka Tsunft)

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

WhatsAppis on üks suur 400+ inimesega chat, kus enamus selle foorumi korüfeesid olemas ja seal käib väga palju insider infot läbi.
    Miuke?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Foorum on surnud suht, aga kuhu siit on 2ra kolitud, keegi oskab v2lja tuua listi?
    WhatsAppis on üks suur 400+ inimesega chat, kus enamus selle foorumi korüfeesid olemas ja seal käib väga palju insider infot läbi.

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Foorum on surnud suht, aga kuhu siit on 2ra kolitud, keegi oskab v2lja tuua listi?
    Uus foorum on, kus ainult täpitähtedega saab suhelda.

Ei tegelt foorum on täitsa elus. Tribüüni telegrami asi toidab ka suht koht korralikult.

Leave a comment:

• Wingback
    replied

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Täitsa pucis....kes miksikese maha vöttis

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Käisin siin hiljaaegu Tansaanias, eks. Seal külastasin mingit loomaparki, kus näidati suuri kilpkonni. Nad olid ilged flegmad ja seepärast küsisin, et kuidas nad seda seksivärki teevad. Öeldi, et meeskilpkonnal on kõht nõgus ja sestap saavad nad daamkilpkonnale selga ronida. See muidugi toob kaasa selle, et daamkilpkonnade vanust saab määrata alaselja hõõrdumise pärast, sest suurema kilometraažiga daamkilpkonnade kilp hõõrdub sealt altpoolt päris korralikult ära.

Pärast seda hakkasin märkama, et osadel daamidel on ka seal kuskil sabakondi juures tihtilugu sellisem heldedam laik. Võtsin nüüd julguse kokku ja küsisin ääriveeri, et kas see tuleb ka suuremast kilometraažist. Kui daam oli esimesed pisarad ära pühkinud, siis väideti, et asi tulevat ilmselt solaariumist, kuna see koht olla umbes kuidagi vastu mingit asja ja seetõttu seal jääb kahvatum koht sisse.

Kas peaks uskuma või kõlab see hädavalena?

Leave a comment:

Working...
X