Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    kui eesti keeles on palli sünonüümideks nahkkera ja mänguvahend, siis kas inglise keeles on see leathersphere ja plaything?

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Väga huvitav eralend täna

Start Rumeeniast Musta mere äärest, lendab üle EU riikide Eestisse, teeb tiiru ümber Ämari ning lendab tagas lõunasse. Lennu kõrgus terve aeg sama.
    NATO luurelennuk peaks olema. Suht tihti käivad mööda idapiiri olukorda kaemas.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Rumeenia tulnukad.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust

Start Rumeeniast Musta mere äärest, lendab üle EU riikide Eestisse, teeb tiiru ümber Ämari ning lendab tagas lõunasse. Lennu kõrgus terve aeg sama.
    Rumeenia tulnukad.

Leave a comment:

• rallikas
    replied

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Kui spordiajakirjanikud spordisaalis interviuud teevad ja astuvad ka väljakule, kas neil on siis vahetusjalatsid kaasas?

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Üks väljapaistev poliitik (endine minister) postitab oma Facebooki seinale kellegi jutustuse oma teatriskäigust, juhatades selle sisse lausega: "Rahvas räägib:​". Kaks päeva hiljem avaldavad kõik suured meediamajad uudise sellest, kuidas endine minister ise olevat teatris käinud ja seal šoki saanud. Kas üleriigilise väljaande töötajatelt elementaarset lugemisoskust ja tekstist arusaamist tõesti eeldada ei saa? Kuivõrd nupud ilmusid kaks päeva pärast poliitiku postitust, siis ei saa antud juhul ka kiirustamise taha pugeda.
    Äkki paneks mingi viite ja lingi ka siis vms?

Ära saa must valesti aru, ma ka pigem selles paadis, et teatud ajakirjanikel puudub austus oma töö vastu. Aga kui juba kirjutad avalikult jalkafoorumisse (NB!), siis käi putsi ka kui asjast ei räägi. Siinsetele ajakirjanikele "kes teab see teab" jutte ja isiklikke arvamusi saad sa küll ilmselt otse edastada.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Ma siinkohal veel ka häiritud, et sisuliselt kaaperdas Kert Kingo minu filmikirjelduste dünaamika.
    Kerdi Mõnumeeter läks punasesse.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma siinkohal veel ka häiritud, et sisuliselt kaaperdas Kert Kingo minu filmikirjelduste dünaamika.
    Aga võib-olla sina olidki see "Rahvas räägib"?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Üks väljapaistev poliitik (endine minister) postitab oma Facebooki seinale kellegi jutustuse oma teatriskäigust, juhatades selle sisse lausega: "Rahvas räägib:​". Kaks päeva hiljem avaldavad kõik suured meediamajad uudise sellest, kuidas endine minister ise olevat teatris käinud ja seal šoki saanud. Kas üleriigilise väljaande töötajatelt elementaarset lugemisoskust ja tekstist arusaamist tõesti eeldada ei saa? Kuivõrd nupud ilmusid kaks päeva pärast poliitiku postitust, siis ei saa antud juhul ka kiirustamise taha pugeda.

Leave a comment:

• lenc
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Minge parem go3 peale üle - been there, done that.
    Sama. WIFI läbi 4g ruuteri, kui olete kesklinnas, siis nett ei hangu. Kanalid go3-st. Elu on lihtne ja ilus.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Minge parem go3 peale üle - been there, done that.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    kellelgi veel Elisa digiboxiga pidev kepp järelvaatamisel?
    Üleüldse on pidev hangumine ja kokkujooksmine ja muu õudus. Elisa on nõus saatma tehniku koha peale, kes selle tuvastaks, et siis uus ja "parem" digiboks saata. Aga ma vist jätan selle sammu vahele ja ostan teleka, kus saan seda nende kräppi äppi kasutada.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    kellelgi veel Elisa digiboxiga pidev kepp järelvaatamisel?

Leave a comment:

Working...
X