Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Eesti Energia puhul on nüüd küll asi monopolist kaugel. Või sa mõtled Elektrilevi?
Leave a comment:
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustMiks Eesti Energia, kes on monopoli seisuses ettevõte, tõstab pidevalt ka klientide kuutasu (ehk siis seda mis ei muutu sinu tarbimisest, vaid sellest et oled lihtsalt klient)? Viimati oli see mul nt. 13 protsenti, kui ettevõtte kasumid suurenevad sellises mahus nagu nad viimastel aastatel on kasvanud. Tegemist on eluliselt vajaliku teenusega, mitte mõne mugavusteenusega, ometi on kuutasud samas suurusjärgus.
Leave a comment:
-
Miks Eesti Energia, kes on monopoli seisuses ettevõte, tõstab pidevalt ka klientide kuutasu (ehk siis seda mis ei muutu sinu tarbimisest, vaid sellest et oled lihtsalt klient)? Viimati oli see mul nt. 13 protsenti, kui ettevõtte kasumid suurenevad sellises mahus nagu nad viimastel aastatel on kasvanud. Tegemist on eluliselt vajaliku teenusega, mitte mõne mugavusteenusega, ometi on kuutasud samas suurusjärgus.
Leave a comment:
-
Võid proovida, kas wifi adapteri disable ja enable on kiirem lahendus kui restart. Aga üldiselt jah, uued wifi adapteri draiverid võivad aidata (või emaplaadi omad).
Leave a comment:
-
Driver ehk keberniitab? Võta vana maha, tee restart ja installi uuesti. Samas vaata ka seda, et millal praegune driver on insallitud - võib olla uus pole lihtsalt töökorras ning vaja vanem versioon installida.
Leave a comment:
-
Mu mõne aasta vanusel Asus läpakal on juba mõnda aega järgnev probleem. Tühja koha pealt kaob wifi ühendus ära. Pärast seda ei tuvasta arvuti üldse ühtegi ühendust ning mõnda aega pärast seda pole mul isegi võimalik wifi ühendusi otsida. Selleks kõigeks peab restardi tegema. Mõnda aega siis jälle püsib ja kõik kordub taas a la 15 min pärast. Milles probleem võib olla?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas mingites kaltsukates normaalseid jalkasärke ka leidub? Noh, klubide omi ja enamvähem ok kvaliteediga?
Leave a comment:
-
Kas mingites kaltsukates normaalseid jalkasärke ka leidub? Noh, klubide omi ja enamvähem ok kvaliteediga?
Leave a comment:
-
Et mitu minutit? Kui ma eelmine aasta auto tuua lasin, siis poisid kirjutasid 11 paiku, et lähevad pärastlõunal sellega TA-sse ja 15 paiku saatsid mulle pildi passist.
Leave a comment:
-
Kellelgi kogemusi, kaua võtab orienteeruvalt aega transpordiametis välismaalt toodud auto eelkontrolli vormistamine?
Leave a comment:
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKui kaua peab vastomandatud korteris elama, enne kui selle tulumaksuvabalt müüki saab panna?
Leave a comment:
-
2 aastat
e: tulumaks arvestatakse siis kasumi pealt. Ehk. Kui näitad, et oled teinud antud kinnisvara parendamiseks, uuendamiseks jne kulutusi, siis saad need n.ö kasumist maha arvestada.
Leave a comment:
-
Kui kaua peab vastomandatud korteris elama, enne kui selle tulumaksuvabalt müüki saab panna?
Leave a comment:
-
Kes need head venelased on?
"Head" vöib isegi ära jätta, ikka ei teaks vastust.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: