Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ta on aastaid mingit kahtlase sisuga teksti tootnud. Pole viikmase aja suundumus imho
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKuidas Krister Parisest vatnik sai? See ajakirjanikele tglt hea teema, keegi saaks upgrade kui teema läbi töötaks.
Sest nii saab tähelepanu.
Kehtib nii Müllersoni kui mõne teise kummalise väärtusega teksti kohta.
Leave a comment:
-
Kuidas Krister Parisest vatnik sai? See ajakirjanikele tglt hea teema, keegi saaks upgrade kui teema läbi töötaks.
Leave a comment:
-
Miks Go3 näitab ainult kolme Euroopa Liiga kella 22.00 mängu kui käimas in neid kümme? Viaplay näitas eelmisel hooajal kõike, osad lihtsalt staadioni heliga.
Leave a comment:
-
Kust soovitate tellida 1960ndatel ehitatud hruštšovka korterile uut välisust koos lengi, uksepaku, lukkude jms? Koos paigaldusega. Tundub, et ehituspoodides päris sellist mõõtu ei pakuta, mida oleks vaja. Ilmselt peaks tule- ja helitõke ka olema. Tuletõkkega uksed näevad aga enamasti välja sellised, nagu need sobiks pigem kontorile või tehnoruumile. Korteri välisuste kategoorias (kui selline olemas) enamasti tuletõket üldse ei mainita. Samas päästeamet nagu soovitab...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Meil on tegevuspõhine mõõdikutega riigieelarve millest kahjuks väga vähesed aru saavad:
Kui Akkermani jutt kokku viia kärbete ja rahaeraldamisega, siis minu loogika ütleb et järelikult mõõdikute kohaselt pole vaja vaimse tervise valdkonda nii palju raha panna. MOTT.
Aga nuh, üldises plaanis on hea, et meil on vähemalt kirikud, kogudused olemas ja inimesed leiavad kellegi, kes neid kuulab, toetab.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
keskmine tarbimine. Mitte tipu.
palju sellisel puhul salvestusmahtu arvutatakse? mingi 10000 a/h 48v akudega?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHea küll. Ma toon korra teise näite.
Kas siis saab öelda, et "valitsus kärpis täielikult pereväärtused ja laste heaolu" või pigem kärbitakse lihtsalt tegevusi, milles kulutatud investeeringu mõju on küsitav või pigem väike?
Kui Akkermani jutt kokku viia kärbete ja rahaeraldamisega, siis minu loogika ütleb et järelikult mõõdikute kohaselt pole vaja vaimse tervise valdkonda nii palju raha panna. MOTT.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Somnols on kiirabirohi unehäiretele. Eriti addictive ja jõuline. Sisuliselt selline, et suures hädas võid võtta, pikk kasutamine pekkis. A, noh, suva, sest peaasi, et tabletti saab ja saaks öelda "ma seepärast selline, et see ja too". Ehk kuskil on imo midagi valesti läinud, et inimestelt on võetud justkui igasugune "tee ise ka midagi, muuda elustiilis ärritavaid asju etc" ja mindud täielikku "tablett aitab"-mode'i.
Mul olid suht kerged unekad ja pärast neist loobumist läks mitu kuud, et aju laiskusest üle saaks ning saaks aru, et vaja nüüd ise melatoniini väljastama hakata.
ma ei kujuta ette, mis mingite poolnarkootikumidega on
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Depreka rohud ei tee kedagi terveks, need aitavad toime tulla. Vähemalt mingis dpressiooni astmes. Reeglina aitab teraapia. Aga teraapia on nii kallis, et seda ei saa suur osa eestist pikaajaliselt endale ilmselt lubada.
Ja siis süüaksegi tablette, et toime tulla....aga terveks ei saada.
Võimalik, et unehäiretega on sama lugu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Mõned võtavad mitu aastat tuima molliga perearstilt Somnolsit ka. Noh, et suva, peaasi, et tablette saaks.
Ja siis süüaksegi tablette, et toime tulla....aga terveks ei saada.
Võimalik, et unehäiretega on sama lugu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustTuttav tsikk (õpetaja) on peale ATH diagnoosi saamist poole sitema suhtumisega. "Ma võingi juua, kanepit teha ja asju ära unustada" sest mul on ATH, junöu. Justkui mingi uhkuse asi ja alatine vabandus. Ma ei teagi mis nüüd sellest diagnoosi saamisest paremaks läks, aga välja küll ei paista, et oleks läinud. Ennast ohvriks ei tasu teha, on minu moraal.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPerearstid peaks pärast paari kuu pikkust Xanaxi vaba käega jaotamist saatma erialaarsti vastuvõtule ja lõpetama kirjutamised. Teoorias. Ma pole muidugi üldse eriline perearstide diagnoosimiste fänn, mis vaimset tervist puudutab. Ja mul on veel väga hea perearst, aga mujalt kuulnud suhtumist.
Depressioonil kolm raskusastet, ATH skooride kohta ma ei tea.
ATH - imho seal peale tabletikuuri, meditatsiooni ja käte peapeale panemise väga ravi pole. Ehk söödki halvemal juhul elu lõpuni tablette kui muudmoodi toime ei tule.
Depressiooni raviplaani teeb psühhiaater, kes määrab rohud ja teraapiad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: