Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Catalan
    replied
    Lätist alko toomine on täna veel teema? Või on nüüd hinnad suhtelised sarnased?

Leave a comment:

• Blanpa
    replied
    Kes reaalselt kasutab ühiskasutuses olevad meigitestereid?

Leave a comment:

• Blanpa
    replied
    Mul kaa üks küsimus.. kas vägistamisega on võimalik tekitada erinevaid vaimseid või muid tervisekahjustusi? Või mida värki see prokuratuur mõtleb?

Leave a comment:

• Blanpa
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Miks mul Ads Google PL ja Ads Google Ireland krediitkaardilt väikese summa bronnivad lambist ja siis lahti lasevad? Viimasel ajal üle päeva juba. Natukene hirmus ausaltöeldes.
    Vaata mis klubi logo sul siin on, ma ei imesta kui sa mingi vale rape videosid kuskil satanistlikus(red devil) foorumis oled klikanud

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Miks mul Ads Google PL ja Ads Google Ireland krediitkaardilt väikese summa bronnivad lambist ja siis lahti lasevad? Viimasel ajal üle päeva juba. Natukene hirmus ausaltöeldes.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas taku* Vaata postitust
    mis teema nende meretuulikutega nüüd oli/on.
    pole viitsind väga süveneda... aga mis järeldus on? yoko on hipi ning numbreid ei tunne? või haukus fooliummütsidega karavan ikkagi tühja?
    Prantslased katkestavad ka enda mega projekti - pigem nii, et EL siseselt see poliitika ja subsideerimine on ilmselt muutumas ja ei julgeta nii suuri riske võtta. Tehakse uued arvutused ja uued projektid.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Oktoobris on valimised. Ja 2,5 miljardi niisama ära kiknkimist on tiba keeruline põhjendada. Isegi reformi valijale.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    mis teema nende meretuulikutega nüüd oli/on.
    pole viitsind väga süveneda... aga mis järeldus on? yoko on hipi ning numbreid ei tunne? või haukus fooliummütsidega karavan ikkagi tühja?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Mul on väga iidne Tele2 pakett, aga seal on 20 eest täiesti piiramatu nett, ainuke asi millest ma hoolin - sest maal jookseb mu hotspott koguaeg kui ma seal olen.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust

Diililt just värskelt saadud samale mahule pakkumine 7,12€. Kõned ja sms-id piiramatult eestis. Maht 25GB, euroopa 16GB. 4G võrk.
    Ahsoo
    Orbitaaljaam vaatab peeglisse

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    MIs on aastal 2025 selline sõbralik mobiilipaketi hind?
    Hetkel on 19 eur, mille eest ma saan 25GB netti EL (mida on ilmselgelt üle mu kasutusvõimete), piiramatult internetti eestis ja helistada ja smõnumeid saata. Ja nüüd tahavad veel tõsta. Tundub nahaalne.
    Diililt just värskelt saadud samale mahule pakkumine 7,12€. Kõned ja sms-id piiramatult eestis. Maht 25GB, euroopa 16GB. 4G võrk.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    MIs on aastal 2025 selline sõbralik mobiilipaketi hind?
    Hetkel on 19 eur, mille eest ma saan 25GB netti EL (mida on ilmselgelt üle mu kasutusvõimete), piiramatult internetti eestis ja helistada ja smõnumeid saata. Ja nüüd tahavad veel tõsta. Tundub nahaalne.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    kui eesti keeles on palli sünonüümideks nahkkera ja mänguvahend, siis kas inglise keeles on see leathersphere ja plaything?

Saan südamelt ära küsida, et kas kommentaatorid kasutavad vabatahtlikult neid sõnu või antakse enne pultilubamist mingisugune brošüür kätte kus kästakse justnimelt neid kasutada? Osadele kommentaatoritele meeldib neid väga kasutada ja see on üsna häiriv.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Ilutulestiku tühjaks lastud karp - pakendiprügi? Papp ja paber? Olmeprügi? Ohtlik jääde?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    kui eesti keeles on palli sünonüümideks nahkkera ja mänguvahend, siis kas inglise keeles on see leathersphere ja plaything?

pigskin.

Leave a comment:

Working...
X