Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kes reaalselt kasutab ühiskasutuses olevad meigitestereid?
Leave a comment:
-
Mul kaa üks küsimus.. kas vägistamisega on võimalik tekitada erinevaid vaimseid või muid tervisekahjustusi? Või mida värki see prokuratuur mõtleb?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMiks mul Ads Google PL ja Ads Google Ireland krediitkaardilt väikese summa bronnivad lambist ja siis lahti lasevad? Viimasel ajal üle päeva juba. Natukene hirmus ausaltöeldes.
Leave a comment:
-
Miks mul Ads Google PL ja Ads Google Ireland krediitkaardilt väikese summa bronnivad lambist ja siis lahti lasevad? Viimasel ajal üle päeva juba. Natukene hirmus ausaltöeldes.
Leave a comment:
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmis teema nende meretuulikutega nüüd oli/on.
pole viitsind väga süveneda... aga mis järeldus on? yoko on hipi ning numbreid ei tunne? või haukus fooliummütsidega karavan ikkagi tühja?
Leave a comment:
-
Oktoobris on valimised. Ja 2,5 miljardi niisama ära kiknkimist on tiba keeruline põhjendada. Isegi reformi valijale.
Leave a comment:
-
mis teema nende meretuulikutega nüüd oli/on.
pole viitsind väga süveneda... aga mis järeldus on? yoko on hipi ning numbreid ei tunne? või haukus fooliummütsidega karavan ikkagi tühja?
Leave a comment:
-
Mul on väga iidne Tele2 pakett, aga seal on 20 eest täiesti piiramatu nett, ainuke asi millest ma hoolin - sest maal jookseb mu hotspott koguaeg kui ma seal olen.
Leave a comment:
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust
Diililt just värskelt saadud samale mahule pakkumine 7,12€. Kõned ja sms-id piiramatult eestis. Maht 25GB, euroopa 16GB. 4G võrk.
Orbitaaljaam vaatab peeglisse
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMIs on aastal 2025 selline sõbralik mobiilipaketi hind?
Hetkel on 19 eur, mille eest ma saan 25GB netti EL (mida on ilmselgelt üle mu kasutusvõimete), piiramatult internetti eestis ja helistada ja smõnumeid saata. Ja nüüd tahavad veel tõsta. Tundub nahaalne.
Leave a comment:
-
MIs on aastal 2025 selline sõbralik mobiilipaketi hind?
Hetkel on 19 eur, mille eest ma saan 25GB netti EL (mida on ilmselgelt üle mu kasutusvõimete), piiramatult internetti eestis ja helistada ja smõnumeid saata. Ja nüüd tahavad veel tõsta. Tundub nahaalne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustkui eesti keeles on palli sünonüümideks nahkkera ja mänguvahend, siis kas inglise keeles on see leathersphere ja plaything?
Leave a comment:
-
Ilutulestiku tühjaks lastud karp - pakendiprügi? Papp ja paber? Olmeprügi? Ohtlik jääde?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustkui eesti keeles on palli sünonüümideks nahkkera ja mänguvahend, siis kas inglise keeles on see leathersphere ja plaything?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: