Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Tööandja võib teostada riskianalüüsi, mille tulemusel ka nt 3. doosiga vaktsineeritud lähikontaktsed peavad jääma isolatsiooni. -
kas see poole kohaga ei ole ka ettevõtte enda otsustada kas vaxxxed lähikontaktseid tööle lubada või mitte?
Meie oma kollektiivis andsime poisile 3+1 vaba(mat) päeva (tasustatud) ja neljandal päeval testima, kui oli neg. võis tööle tulla.
Leave a comment:
-
Minu teada vaktsineeritud lähikontaktsed ei pea isolatsiooni jääma.
Vähemalt nii väitis mulle naaber, kes ühes ettevõttes selliste asjade eest vastutab.Leave a comment:
-
Kas tööandja saab 3x vaktsineeritud ja neg kiirteste andvat lähikontaktset töötajat koju saata haiguslehele karantiini? Kaugtöö ei ole võimalus. Sõbra jaoks küsin.
Ime pole, et inimesed oma lähikontakte ja haigusi salajas hoiavad.Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
Nad on teinud endale varikad. Mu oma ja su oma ja veel omasid, kuna nad enda konto alt ei julge postitada. Jah ma tean seda, sest osad vennad ei vaheta oma IPd kui nad varikontodelt mitte varika postitusi teevad.Leave a comment:
-
Kas ainult mulle tundub?
Ära on kadunud mitu nn staar postitajat.
Huvit miks küll?
Leave a comment:
-
Läksin oma vanasse telefoni ja kustutasin (Microsofti) Authenticatori rakendusest Facebooki, sest ei viitsinud vana telefoni alati sisse lülitada, kui FB kinnitust soovis. Mõtlesin, et lähen nüüd Facebooki ja lülitan ajutiselt 2-faktori välja. Murekoht selles, et selleks on vaja mul kinnitust Authenticator äpist.... Veidi kehv seis nüüd, oleksin pidanud lähenema sellele asjale vastupidiselt. Kas tekkinud olukorrale on mingi lahendus?Leave a comment:
-
-
Artiklis küll kirjutas, et muusikavideo ei saanudki kunagi valmis, aga võibolla jälgede segamiseks
Laenu sai 05.11.2015 ja see pagulaste laul avaldati detsembri alguses, kuigi ajakirjanik veel pool aastat pärast laenulepingu sõlmimist arvas, et projekt toimib ja video töösse antud..Leave a comment:
-
Panin googlesse pagulaste muusikavideo ja esimene vaste on, et Eesti bänd the Brackets avaldas muusikavideo, mis raagib sallivusest, pagulastest jne. Avaldatud 2015, too ajakirjanik tutvus selle muusikuga 2014, et ajaliselt justkui klapiks.https://ekspress.delfi.ee/artikkel/9...summast-rahast
Palun väga kõiki - kellest on jutt? Ma ei saa oma eluga enne edasi minna.Leave a comment:
-
Seal vähetuntud muusik kirjas, seega Nancy't vist ei saa pakkudahttps://ekspress.delfi.ee/artikkel/9...summast-rahast
Palun väga kõiki - kellest on jutt? Ma ei saa oma eluga enne edasi minna.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Kas U23 meeskonnas mängivad need noored, kes ei ole põhitiimiväärilised?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: