Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Newcastle United maksis Burnleyle 30 miljonit naela Chris Woodi eest. Burnley maksis omakorda 14 miljonit naela Wolfsburgile ja sai Wout Weghorsti. Wolfsburg võttis sellest 5 miljonit naela ja ostis selle eest Union Berlinist Max Arnoldi
    - kui palju tõi Saudi Araabia raha Euroopa majandusse?
    - millised riigid ja kui palju teenisid sellest maksudena Euroopa riigid?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Kust saad peldikust kruusiga ja muidu asju voodi.ee'st ofc.
    Rahune nüüd. Ma loodan, et sa päriselus naistega sama hullult ei tryhardi ega ülepinguta nagu sa siin nalju üritad kütta. Vahest võtab muigama, aga suht embarrasing fuck suudad ka tihti olla.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kust Tallinnas oleks hea tellida Omletti või English Breakfasti vms. Vaatad Woltis ja Boltis, aga nagu ei leia eriti ehk oskab keegi soovitada.
    Kust saad peldikust kruusiga ja muidu asju voodi.ee'st ofc.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
    Olen tellinud paar aastat tagasi, detaile ei mäleta .Aga kas mitte eelmisest aastast võttis Omniva või kes iganes vastu seaduse, et väljaspool EU-d maksad igal juhul paki saamisel . UK-st pole tellinud,aga Venemaalt ja Ukrainast kehtib täiega .
    IOSS süsteem ongi, et maksad kõik maksud juba check-out’i ajal ära, hiljem juurde ei küsita. Ise pead deklariga eraldi maksma, kui pood selle süsteemiga liitunud pole.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Pannkoogimajast olen saanud midagi lähedast ja maitsvat.
    Nice guess, ma paar minta peale postitamist tellisin ka sealt. Peab tõdema, et hinna kvaliteedi suhe on paigas ja kõhu saab täis.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kust Tallinnas oleks hea tellida Omletti või English Breakfasti vms. Vaatad Woltis ja Boltis, aga nagu ei leia eriti ehk oskab keegi soovitada.
    Pannkoogimajast olen saanud midagi lähedast ja maitsvat.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Kas juhtub tihti, et Šveitsi klubi Young Boys liigamängudel istub tribüünidel pettunud nägudega katoliku kiriku preestreid?

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Olen tellinud paar aastat tagasi, detaile ei mäleta .Aga kas mitte eelmisest aastast võttis Omniva või kes iganes vastu seaduse, et väljaspool EU-d maksad igal juhul paki saamisel . UK-st pole tellinud,aga Venemaalt ja Ukrainast kehtib täiega .

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Kogemust nendega pole, aga kui on IOSS, siis kõik ju timm.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Kas keegi on Classic Football Shirtsist midagi tellinud? Kuidas käibe- ja tollimaksudega on - kas ja midag Eestisse saabudes maksta tuleb? Nad ise väidavad, et on IOSS liige ja seega: As Classic Football Co. Ltd. is registered in the IOSS, customers in the EU do not have to pay anything extra to secure a parcel once passed to the destination country’s customs. If you are asked to pay, please contact us as soon as possible so we can rectify this for you. Jah? Ei?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Targad saavad tulevikus rääkida, kuidas ölle ja nende festivalide koosmöjul pöis 80% suuremaks arenes

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Roskilde Festivalil kusti omal ajal õlletopsi ja siis poetati see lihtsalt maha,läks ümber läks ümber. Hellfestil olid ühel tüübil Pampersid...

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kused sõbrale tasku. Ise pole teinud ega oma silmaga näinud, aga pidi päris asi olema.

NB. Kui seda googeldama hakkad siis ka sõbra telefoniga muidugi

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kuidas käivad inimesed kontserditel seisukohtadel?
    Mul oleks ka küsimus.

Kuidas käivad inimesed muusikakontserditel istekohtadel?

Kui loodus kutsub, siis tuleb põiel ära käia. Ja pärast seda saab rahulikult tagasi (trügida) lava ette.

Leave a comment:

Working...
X