Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Miks mitte? Soomes kulub kenasti üle 200 eurtsi päevas ja midagi 80k aastas. Tänapäevased vangid on kulukad
    suht kurb. lasteaiale kulub 100-400 kuus. mul suht pohkar, aga no närvi ajab kui vangidele sellised summad lähevad. eriti kui mõned lapsevanemad jätavad 1-2 euri lilleraha jne maksmata mõnikord.. kui ma nende asemel oleks, siis ma ei tea mis ma teeks.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    kas see kalvi kalle tekst on päris, et 2200 euri kulub kuus ühe vangi peale?
    Miks mitte? Soomes kulub kenasti üle 200 eurtsi päevas ja midagi 80k aastas. Tänapäevased vangid on kulukad

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    kas see kalvi kalle tekst on päris, et 2200 euri kulub kuus ühe vangi peale?

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitas Converse Vaata postitust
    sellise praktikaga suudaks isegi pime ARK-i sõidueksami täkkesse panna
    Sõidueksami sooritamine ei võrdu vilumus. Hea õnne korral võib ka 10 sõidutunniga täielik algaja esimese korraga ära teha. Olen juhendanud mõnda algajat selle juhendaja märgiga, täielik loterii. Mõni haarab kogu loogikat lennult ja teine muudkui sõidab ja sõidab ja ikka paneb kõige elementaarsemate asjadega metsa.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    120 korda käia sõitmas, iga kord 45 minutit? Või saan ma midagi valesti aru...
    Pigem saab selle vilumuse kätte 12x45 minutiga.

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Algselt postitas Diftong Vaata postitust
    sõiduvilumuse tekkeks oleks vaja min sõita 120x45 min. Ise olin arki minnes sõitnud kuskil 90.
    Tunnustan ka ettevalmistust, mad numbers.

Leave a comment:

• Converse
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    sellise praktikaga suudaks isegi pime ARK-i sõidueksami täkkesse panna

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Diftong Vaata postitust
    ütles, et sõiduvilumuse tekkeks oleks vaja min sõita 120x45 min. Ise olin arki minnes sõitnud kuskil 90. ARK-i eksamiga jopppas mul ka. Esimese aja sain kolme kuu pärast, aga 2 päeva hiljem uuesti sisselogides leidsin uue aja 2 nädala pärast. Kõik kokku läkski mingi 1,5k.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Üks variant on a la koolitusel leppida juhiga just seesamune kokku, et maksad talle sulas juurde, aga lepib sinuga graafikuväliselt aja või avab sulle graafikus täiendava aja.
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Oled teenuse pakkujalt uurinud, kas rohkem makstes saad sobivamad tingimused?
    Jah, olen mitme autokooliga telefonitsi suhelnud ja öelnud, et mulle kiirus olulisim ja võib kulukamaks minna. Otseselt erilist reaktsiooni pole kaasa toonud.
    Nüüd telefonitsi ühe uuema autokooli esindaja julges välja öelda, et räägib ühe sõiduõpetajaga läbi ja kui tal graafik totaalselt umbes pole siis oleks nende autokooli kursuse läbimine ilmselt võimalik 1 kuu jooksul.

Ootan nendepoolset kinnitust siis...

Leave a comment:

• Diftong
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Rumal ent see-eest pigem kiireloomuline küsimus - kas kellelgi on endal (või ehk kellelgi lähedastest?) kogemust autokoolidega Tallinnas.

Huvitaks ainult üks aspekt - et oleks võimalikult kiire läbida. Selle all ei pea silmas, et tahaks raha ümbriku vahele jätta ja eksamilt läbi saada vaid seda, et saaks võimalikult järjest teha ära sõidud ja eksamid (õpe nagunii igal pool e-kujul). Kui maksab täispaketina 1000 asemel 1500 või 1600 siis jumala ükskõik. Lihtsalt järgmist sõiduaega ei viitsi mingi kaks nädalat oodata.

Ehk kui on konstruktiivseid mõtteid ja pakkumisi siis on teretulnud!
    Ise tegin sel aastal autosõidus. Teooria läbisin netis mingi nädalapäevadega. Sõidutunde võtsin nii tihti kui sain, aga ikkagi tuli nädalasi pause sisse kui ei saanud aegu. Kooli eksamid ja ARK omad tegin kõik esimesel katsel- 4 kuuga olid load käes. Soovitus ka, las keegi tuttav teeb mnt ameti sõidujuhendaja tõendi. Maksab 10 euri ja saab lisapraktikat sõita kasvõi iga õhtu. Üks mu instruktoritest(mul oli neid 3) ütles, et sõiduvilumuse tekkeks oleks vaja min sõita 120x45 min. Ise olin arki minnes sõitnud kuskil 90. ARK-i eksamiga jopppas mul ka. Esimese aja sain kolme kuu pärast, aga 2 päeva hiljem uuesti sisselogides leidsin uue aja 2 nädala pärast. Kõik kokku läkski mingi 1,5k.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Rumal ent see-eest pigem kiireloomuline küsimus - kas kellelgi on endal (või ehk kellelgi lähedastest?) kogemust autokoolidega Tallinnas.

Huvitaks ainult üks aspekt - et oleks võimalikult kiire läbida. Selle all ei pea silmas, et tahaks raha ümbriku vahele jätta ja eksamilt läbi saada vaid seda, et saaks võimalikult järjest teha ära sõidud ja eksamid (õpe nagunii igal pool e-kujul). Kui maksab täispaketina 1000 asemel 1500 või 1600 siis jumala ükskõik. Lihtsalt järgmist sõiduaega ei viitsi mingi kaks nädalat oodata.

Oled teenuse pakkujalt uurinud, kas rohkem makstes saad sobivamad tingimused?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied

Üks variant on a la koolitusel leppida juhiga just seesamune kokku, et maksad talle sulas juurde, aga lepib sinuga graafikuväliselt aja või avab sulle graafikus täiendava aja.

Leave a comment:

• rainis007
    replied

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    EJL'is ei kehti Eesti Vabariigi seadused.
    Süvariik?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
    Kas A. Pohlak on vax vastane ? Kui detsembris on EJL100. aastapäeva gala ,siis ta sisse ei saa ?
    EJL'is ei kehti Eesti Vabariigi seadused.

Leave a comment:

Working...
X